Евтините неща, от които сме доволни - 25

• 78 679
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Да, и аз съм го забелязала това с надценката. Май най-ниски са цените в аптеки Ремедиум. Поне за бялата медицинска козметика там съм намирала най-изгодно продукти, и то с разлика от над 5 лв. Иначе за другите продукти не съм сигурна. Но в ДМ и ЛИЛИ си струва да се ходи само за марки и продукти, които не се продават никъде другаде.

# 676
  • Стара Загора
Някой използвал ли е нещо от продуктите на Рубела от серията Holliwood Star? Има ги уж на промоция в новия каталог на ДМ.
Иначе гледам в този нов каталог на ДМ, който е валиден от утре, че има продукти, които и до сега си бяха намалени в магазина. (като мицеларната вода на Гарниер или пък желето за изветляване на косата на Лореал, тях си ги взех миналата и по-миналата седмица на тези цени, които сега са в каталога).

# 677
Да, и аз съм го забелязала това с надценката. Май най-ниски са цените в аптеки Ремедиум. Поне за бялата медицинска козметика там съм намирала най-изгодно продукти, и то с разлика от над 5 лв. Иначе за другите продукти не съм сигурна. Но в ДМ и ЛИЛИ си струва да се ходи само за марки и продукти, които не се продават никъде другаде.

Момичета, имам две талончета за намаление 20% на слънчезащитни продукти на Avene, както и пудри и други SPF продукти, които важат за аптеките. Ако има някой от София и би ги ползвал, мога да подаря  Peace

# 678
В ДМ много продукти са с по-висока цена, отколкото в останалите магазини (преди не беше така  Rolling Eyes )[/b][/color]
Имам чувството, че и в Лили е така. А тези дни най-много ме изненадаха Елитис, маската за коса на Дав която търсех, беше най-скъпа там.

# 679
  • София
Здравейте,
Тези дни открих три продукта на DM, от които останах много доволна и мисля, че цената си заслужава:
DM Sanft & Sicher WC-papiersitze - 1,49
Balea Soft & Clear Anti-pickel patches - 3,59
Balea Soft & Clear матиращ дневен крем - промо цена 2,99

# 680

Иначе гледам в този нов каталог на ДМ, който е валиден от утре, че има продукти, които и до сега си бяха намалени в магазина. (като мицеларната вода на Гарниер или пък желето за изветляване на косата на Лореал, тях си ги взех миналата и по-миналата седмица на тези цени, които сега са в каталога).[/b]

Може ли да ми кажеш на каква цена е мицеларната сега?

Иначе не е така, че в ДМ и Лили има големи надценки - едни продукти са по-евтини, други по-скъпи, нали трябва да избиват.... на мен на Лили ми харесва политиката винаги да поддържат някаква промоция или да намаляват изтичащи продукти.. купих си фдт на Буржоа за 10лв, който имаше срок още 1 година, какво по- хубаво от това  Laughing също от томболите им всеки път печеля я балсам, я кърпа, които промоции ги няма по другите магазини. Все пускат някакви талони 9 от 10 печелят и се възползвам  Laughing

# 681
  • Deutschland
Момичета, снощи погледнах кутийката на лип бътъра с карамел и видях, че надписа е на немски. Днес минах през аптеката и попитах жената откъде го е заредила, при положение, че го няма в Бг и тя каза, че дъщеря й, и е изпратила от чужбина козметични продукти за продажба тук и балсамчето било сред тях, а късмета да го купя мой  Mr. Green Mr. Green

# 682
Момичета, снощи погледнах кутийката на лип бътъра с карамел и видях, че надписа е на немски. Днес минах през аптеката и попитах жената откъде го е заредила, при положение, че го няма в Бг и тя каза, че дъщеря й, и е изпратила от чужбина козметични продукти за продажба тук и балсамчето било сред тях, а късмета да го купя мой  Mr. Green Mr. Green
В аптека  Shocked, тази жена е за санкции според мен.  Peace

# 683
Днес минах през аптеката и попитах жената откъде го е заредила, при положение, че го няма в Бг и тя каза, че дъщеря й, и е изпратила от чужбина козметични продукти за продажба тук и балсамчето било сред тях, а късмета да го купя мой  Mr. Green Mr. Green
В аптека  Shocked, тази жена е за санкции според мен.  Peace

И аз това си помислих, не е нормално такова зареждане на аптека със стоки. Освен, ако дъщерята не е оторизиран дистрибутор или нещо такова. newsm78

# 684
  • Deutschland
Такава практика има на много места. Тя обясни, че продуктите са били няколко и в срок на годност. Виждала съм как в чужбина се продават лакове на Голден роуз на двойно по- високи цени и не само те.

# 685
И аз съм виждала, по пазарите. Но в аптека.....няма думи просто Rolling Eyes 

# 686
  • В полите на Витоша :)
На всеки продукт, който се продава в България, трябва да има етикет на български език! Така че наистина трябва да има санкции.

# 687
Препоръчайте ми, моля, добър дегримьор за водоустойчива спирала  Praynig Предполагам, че домашния от розова вода+ масло от жожоба ще свърши работа, но проблемът е , че не понасям миризмата на рози. Имате ли идеи с какво друго мога да смеся маслото от жожоба  newsm78

Аз съм много доволна от този на Нивеа - около 7 лева е. В момента съм на почивка и си купих на essence, около 4 лева.
Като количество не са големи... Но пък евтини и вършат работа Simple Smile
Благодаря ти, а как точно се казват, за да се ориентирам ?

# 688
Много съм доволна от душ-геловете Cien XXL на Лидл...1л. на цена 2,69...страхотна пяна правят. Купих от тях 5 или 6 аромата, да има за  разнообразие  Laughing
Когато реша, че имам нужда от ексфолиант за тяло, в една купа забърквам смляно кафе, част от душ гела и пада яко търкане ...ами няма по-добър ексфолиант за мен (и за целулита е убийствен, знаете Simple Smile)... Рефан и всякакви други ряпа да ядат пред този  Laughing А за цената да не говорим Simple Smile

Последна редакция: пт, 08 авг 2014, 01:41 от East

# 689
  • Стара Загора

Иначе гледам в този нов каталог на ДМ, който е валиден от утре, че има продукти, които и до сега си бяха намалени в магазина. (като мицеларната вода на Гарниер или пък желето за изветляване на косата на Лореал, тях си ги взех миналата и по-миналата седмица на тези цени, които сега са в каталога).[/b]

Може ли да ми кажеш на каква цена е мицеларната сега?

Иначе не е така, че в ДМ и Лили има големи надценки - едни продукти са по-евтини, други по-скъпи, нали трябва да избиват.... на мен на Лили ми харесва политиката винаги да поддържат някаква промоция или да намаляват изтичащи продукти.. купих си фдт на Буржоа за 10лв, който имаше срок още 1 година, какво по- хубаво от това  Laughing също от томболите им всеки път печеля я балсам, я кърпа, които промоции ги няма по другите магазини. Все пускат някакви талони 9 от 10 печелят и се възползвам  Laughing

Цената намицеларната вода на Гарниер е 5.99лв.
А какви са тези талони и томболи? Уж все си отварям ушите и очите за такива работи, пък май за първи път чувам  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт