Кратки въпроси – бързи отговори

• 378 776
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 3 120
  • Агент под прикритие
Какво значи байпас? Иска гугъл акаунта, за да можеш да работиш с телефона (след фабрични настройки) или само за магазина говорим?

# 3 121
иска skip за да тръгне телефона.

# 3 122
Телефонът на детето блокира, минах го през recovery, изтри user data и сега гугъл акаунта се бъгясва и не харесва паролата втори ден. Идеи за bypass на гугъл идентификацията, че иначе телефонът май става недвижимо имущество... Sad
Напредват и гугъл със защитете след кражба. Има схеми, но колкото по-нов е телефона, толкова по-малко остават.

Най-лесният ти вариянт е да си намериш паролата на гугълския акаунт. Всичко друго ще е схема.

# 3 123
  • Агент под прикритие
Ако е оставила телефонен номер в Google, на който да пратят код, може и да мине номера. Другия вариант беше с мейл.

# 3 124
Да, разбрали сте ме правилно. Искам да прескоча акаунта, уви - и с кодове, пратени на алтернативен номер и с друг мейл за възстановяване, гугъл си ме върти  и не харесва паролата на мейла, с който е синхронизиран телефона.

# 3 125
  • Агент под прикритие
А с друг акаунт пробва ли да влизаш?

# 3 126
Да, дори на компа направих нов, но си иска този, с който е синхронизиран и нищо друго. Обаче не му разпознава паролата и се въртим в омагьосан кръг.

# 3 127
със всеки трябва да стане.

# 3 128
Да, дори на компа направих нов, но си иска този, с който е синхронизиран и нищо друго. Обаче не му разпознава паролата и се въртим в омагьосан кръг.
FRP bypass в Гугъл.
Ако е скъп телефон или се сещате за акаунта или в рамка на стената

# 3 129
Трябва да възстановиш стария акаунт. Методи за възстановяване на забравена парола няма ли, които да ви вършат работа?

# 3 130
  • Агент под прикритие
Какви са тия такива телефони, че след фабрични настройки не можеш да продължиш, докато не влезеш в акаунта на Google? Досега само Samsung (някои) и почти всички Xiaomi работят така, но не с гугълски, а с техните си фирмени акаунти.

# 3 131
Какви са тия такива телефони, че след фабрични настройки не можеш да продължиш, докато не влезеш в акаунта на Google? Досега само Samsung (някои) и почти всички Xiaomi работят така, но не с гугълски, а с техните си фирмени акаунти.
Превенция срещу кражби. Би трябвало всички да го имат.

# 3 132
  • Бургас
здравейте,
не мога да вляза в gmail от компютъра, през телефона няма проблем.
Изписва ви това:

моля за помощ!

# 3 133
Според мен е бъг. И аз нямам достъп до gmail в момента. Сутринта влизах от компа, сега не мога.

# 3 134
  • Бургас
Благодаря tonynette!
И при мен се оправи

Общи условия

Активация на акаунт