Кратки въпроси – бързи отговори

• 373 146
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 5 640
Здравейте, имах два Айробот-а, които са свързани към мобилното приложение на телефона ми (iOS).
Единият робот го продадох. Не мога да намеря в приложението откъде да го деинсталирам.
Някой ако знае, ще се радвам да сподели!
Бяха ми дали да пробвам един и не беше проблем, че не е "разкрачен" от приложението на собственика. Активира си се процедура за занулявабе с копчета върху самия робот. За iRobot е моята проба де.

# 5 641
  • Разпиляна във въображението
Здравейте! Имам принтер HP 1515, който си е направо антика Simple Smile . Мастилен. Не сме го ползвали от много време, защото ако не го ползваме постоянно главата изсъхва. Днес обаче решихме да го възкресим с идеята, че почти всеки ден ще принтваме задачи. Уви! Постоянно ни дава грешка "Няма хартия", а то има. Криво ляво почистихме двете валячета отзад, които първи поемат хартията, но дава все същата грешка.

# 5 642
  • Mediterraneo
Скоро хвърлих една такава антика по същите причини. Не успях да открия начин да го убедя, че има хартия.

# 5 643
  • в сърцата на децата <3
Шансът да принтира, дори да поеме хартията, е по-малък от нулев. Главата е изсъхнала, а нова е по-скъпа от цяло устройство. Ако стигнете до купване на друг, вземете си лазерно устройство, дори да е втора ръка. Мастиленоструен само ако ще принтирате снимки, но пък за добро качество снимки трябва поне среден клас принтер... Обикновено не си струва инвестицията.

# 5 644
Точно днес заредих нова глава Simple Smile , а последно си работеше. Как ме е яд на тази машина.

# 5 645
  • в сърцата на децата <3
Глава, не мастилница? Последните години не съм се интересувала, но на старите модели не мастилата им бяха скъпи, а главата, която печата и смесва мастилата - та тя като засъхне струваше сума пари новата...

# 5 646
Може да не го наименувам правилно. Мастило явно Simple Smile

Но и то не ми е проблема, а хартията.

# 5 647
Датчика за хартия обикновено е фото. Ако е събрал прах...Втора възможност - опитвате да печатате Letter на А4

# 5 648
Датчика за хартия обикновено е фото. Ако е събрал прах...Втора възможност - опитвате да печатате Letter на А4

Не знам къде да търся датчика Simple Smile Не, опитваме А4 на А4.

# 5 649
Пас!
Такова чудо на техниката не съм виждал. Някъде около ролката която повдига листите, но гадая повече от необходимото Blush

# 5 650
Няма проблеми. Нещо просто не подема листовете. Ще видя един познат дали ще иска да го види, но за съжаление няма да мога почивните дни да си свърша работата.

# 5 651
  • в сърцата на децата <3
А опитва ли да ги захване изобщо? Примерно чува се, че върти ролката, а не захапва лист, или изобщо не реагира и директно показва грешката?
П.п. мастило сте си взели Simple Smile

# 5 652
Шансът да принтира, дори да поеме хартията, е по-малък от нулев. Главата е изсъхнала, а нова е по-скъпа от цяло устройство. Ако стигнете до купване на друг, вземете си лазерно устройство, дори да е втора ръка. Мастиленоструен само ако ще принтирате снимки, но пък за добро качество снимки трябва поне среден клас принтер... Обикновено не си струва инвестицията.
Тъкмо тия дни купих принтер, но още не е пристигнал.
Цветен, лазерен-LED, без скенер и други екстри. Марката е Brother, като за тях четох в коментарите, че тонерите им не били чипирани и не правят проблем, когато им се сложи немарков заместител (който е по-евтин, естествено). Самите тонери на марката също ми се видяха поносими...
Цена около 200 евро в Амазон.
Не знам добър избор ли направих, ще видим. Последно съм купувала домашен принтер преди 10+ години, беше мастилено-струен и такова няма да повторя. Simple Smile

# 5 653
Преди 12+ години, със закупуването на лаптопа ни подариха такова чудо на чудесата, мастилено струен, но беше все пак 3 в 1 с копир и скенер. До ден днешен само като скенер го ползваме. Има прилични, рециклирани, лазерни принтери, ако човек не иска да инвестира в нещо, което се ползва от дъжд на вятър, в къщи.

# 5 654
  • Euskal Herria
Тъкмо тия дни купих принтер, но още не е пристигнал.
Цветен, лазерен-LED, без скенер и други екстри. Марката е Brother, като за тях четох в коментарите, че тонерите им не били чипирани и не правят проблем, когато им се сложи немарков заместител (който е по-евтин, естествено). Самите тонери на марката също ми се видяха поносими...
Цена около 200 евро в Амазон.
Не знам добър избор ли направих, ще видим. Последно съм купувала домашен принтер преди 10+ години, беше мастилено-струен и такова няма да повторя. Simple Smile
Нашият е такъв, но е монохромен. Доста стар модел, нямам оплаквания. Като свърши оригиналната касета, купихме заместител, работи без проблем. Единствено сега почнаха да се появяват точици по листа, видяхме, че на един от валовете има изсветляло петънце. За момента няма да го сменяме.

Общи условия

Активация на акаунт