Кратки въпроси – бързи отговори

• 373 946
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 5 760
Здравейте,някой,който има интернет и цифрова телевизия на А1 може ли да снима как са включени кабелите на рутерите?Правихме малко разместване и сега явно не сме ги включили както трябва.Има кабелна ,но не става да връщам предавания назад.

# 5 761
Аз имам модул,включен в телевизора,смарт е нашия.Устройството,тоест приемника,си го взеха тези от А1.Отдавна съм на тази телевизия,но не знаех,че може да се връщат предавания назад.

# 5 762
Лан кабел от рутера с антените трябва да влиза в приемника на цифровата телевизия. Ако не говорим разбира се за смарт телевизор. При нас е така.

# 5 763
  • в сърцата на децата <3
Ние сме на А1 още от времето на Близу, но цифровата ми е с Ка модул и кабел в телевизора 🤔 Интернета за устройството е WiFi. Другия телевизор е без WiFi и разликата е само в коаксиалният кабел (няма оптика у нашу селу), който си влиза в буксата. Но устройства нямаме. Защо не си боднеш Ка модул?

# 5 764
Ако са включени грешно кабелите би трябвало въобше да няма телевизия, та вероятно проблема е друг.
Иначе мен техниците може бяха казали приемника за телевизията да е винаги включен на LAN3 на рутера.

# 5 765
Има кабелна ,но не става да връщам предавания назад.
А какво се случва като опиташ да върнеш назад?

# 5 766
Има кабелна ,но не става да връщам предавания назад.
Обикновено се случва когато няма връзка с интернет, ако знаете кой кабел за какво е мислете в тази посока ¯\_(ツ)_/¯

# 5 767
Благодаря на всички, оправи се.

# 5 768
  • София
Търся идеи за подложка за мишка до 20на лв ... Не е за игри. Да не е с грапава текстура (цапаш се текстил)
също и подложка за китка?

# 5 769
Не разбрах да е с подложка за китка или да не е?
Имам такава, практически е вечна, не знам на колко години е...
https://www.emag.bg/podlozhka-za-mishka-trust-bigfoot-xl-vyzglav … ust/pd/DRZGGYMBM/

# 5 770
  • София
Имам от Плесио подобна, но е текстурирана и се зацапва след време.
Може и без силиконов борд, тъй като искам да пробвам и с вертикална мишка...
 Ще закупя отделно поне 20мм за китката

# 5 771
Тази е напълно гладка, не се зацапва видимо, но я пера от време на време.

# 5 772
  • Великобритания
как да спра да получавам известия за тема , която не следя повече ?

# 5 773
  • в сърцата на децата <3
как да спра да получавам известия за тема , която не следя повече ?
Ако си писала в нея - няма как. Примерно от тук излизане няма 😂

# 5 774
  • София
от настолната версия -> от менюто горе вляво -> нови отговори - > oт списъка (трябва да има нов отговор в темата) с мишката посочваш темата и вдясно излиза кошче - натискаш кошчето и спира да излиза в известията.

Общи условия

Активация на акаунт