Кратки въпроси – бързи отговори

• 374 291
  • 6 192
  •   2
Отговори
# 5 820
Аз да питам за тук...четох общите условия, ще купуваме/сваляме игра утре от това нещо:
https://store.steampowered.com/
Нещо шашми някакви, редовен ли е сайтът...всякакъв съвет би ми бил ролезен  всъщност...
А, и да търся cd key от друг сайт, или няма нужда?
В магазини пулсар продават ваучери, които могат  да се ползват на сайта.

Не съм ги чувала тези магазини.
Но всичко е точно, тръгна играта...за 25 евро, има намаление.
Важно е синът ти да не чуе, че тогава нямат нужда от някой с карта и разрешение за покупка.
В steam винаги има някакво намаление и винаги трябва и някое допълнително разширение.Grinning

# 5 821
Купих карта памет на телефона на детето,ок 64 гб уж е празна вътрешната карта е пълна,как да прехвърля в картата памет,изписва,че вътрешната памет в пълна и не може да се ползва тел.
Кой модел е телефона?

Алкател 1s 2020

# 5 822
  • София
Важно е синът ти да не чуе, че тогава нямат нужда от някой с карта и разрешение за покупка.
В steam винаги има някакво намаление и винаги трябва и някое допълнително разширение.Grinning
В класът на сина ми си разменяха подаръци и той получи ваучер. Помоли да му заредим още малко пари, че да си купел игра. Точно "днес" е намалението. И започна "може ли всеки месец да ми купувате по един ваучер"...

А безплатно приложение има ли? След 14 дневния пробен период това ти начислява пълна такса. Предполагам след година, ако не платиш, ще изтрие всичките ти данни и язък за труда.
Може да се използва и безплатно докато не платиш по погрешка Simple Smile

# 5 823
Детето ме пита, обсъждаме и преценям. Проблем не очаквам по този въпрос.
Не разбрах за какво ми говорите, магазини някакви?, за DLC ли  за друго ли...
Иначе за roblox купуваме един път на месец два, робъкс ли се казваха....но го обсъждаме винаги.

Иначе самата игра в момента е намалена със 70% ...не съм я следила колко струва и реално ли е намалението, но ми се струва такова...симулатор за влакове, англ.едишън...и 150 евро да беше, обещах му я за Коледа, така че..за 25 евро съм съвсем съвсем ок...

# 5 824
Поста ми не целеше да те вкарва в обяснителни режим, просто отрази реалността на прага на тинейджърството. Идва момент, в който ходят сами, колко му е пътьом да завие до магазина  и да си вземе ваучери. Пък ако метра се следи или е на родителите и се чете и там схема как родителите да не разберат, че е купена игра или нещо друго.
An Mary ме разбра.

# 5 825
Аз питах за съвсем друго нещо, за код / т.нар.ключ/за началното купуване на самата игра, вместо офиц.закупуване от сайта. Не за последващи захранвания, ако има такива. За това ми се стори излишно предупреждението. По ред други причини, също ми е ирелевантно.
Весела коледа!

# 5 826
Heart Eyes
Весела и на теб с пожелание за повече лекота в комуникацията релевантна на течащия разговор.

# 5 827
Всъщност с новата карта заменихте старата вътрешна памет ли, или просто сложихте допълнителна карта за външна памет? Мисля че при Андроид 9 няма възможност за замяна на вътрешната памет, но има възможност за добавяне на външна. Като пъхнахте SD картата не излезе ли на екрана съобщение да изберете дали да е вътрешна или външна памет и да я форматира? А като отворите Настройки и намерите Storage там появява ли се новата карта като външна памет? Ако вече сте направили избора между двете, отидете в Настройки и от там в Приложения, като цъкнете на името на всяко приложение ще се види дали злиза бутон за прехвърляне върху SD картата, но не всички приложения имат такава възможност, така че погледнете няколко. Освен това си почистете кошчето от албумите със снимки, защото изтритите снимки също заемат място докато стоят в коша. Като отворите Галерията има настройки за нея и там излиза кошчето, просто го отваряте и триете. И си почистете кеша на всички приложения, от Настройки отивате на Приложения и там цъкате на всяко приложение и излиза почистване на кеш.

# 5 828
  • София-Младост
Huawei P30lite
Каква може да е причината да не "хваща" домашния интернет...всики останали устройства нямат този проблем. Вчера имаше, днес не. Свързва се и след малко прекъсва и дава, че е свързан (няма достъп до ИНтернет)
Дали сдава багажа...

# 5 829
Поне го рестартирай първо, може пък да се оправи.

# 5 830
  • София-Младост
Знам го това златно правило, но уви...правих го сутринта, сега отново и е все същото. Свързва се и след малко пак дава, че е свързан, но няма интернет.

# 5 831
Тогава изтрий мрежата от запазените в телефона, намери я пак и се логни наново. Междувременно и рутера рестартирай или даже първо това направи.

# 5 832
Знам го това златно правило, но уви...правих го сутринта, сега отново и е все същото. Свързва се и след малко пак дава, че е свързан, но няма интернет.
Не съм спец, но ми се е случвало така от рутера и мрежовите настройки на доставчика. След разговор с тях нещата се оправиха.

# 5 833
  • София
Huawei P30lite
Каква може да е причината да не "хваща" домашния интернет...всики останали устройства нямат този проблем. Вчера имаше, днес не. Свързва се и след малко прекъсва и дава, че е свързан (няма достъп до ИНтернет)
Дали сдава багажа...
Аз имах един такъв хухавей.
Общо взето 1 година го изтърпях и приключих завинаги с бранда и подобните му.
Няма опция за оправяне, "някои така си били".
Китайчето му е било първи работен ден сигурно.

# 5 834
  • в сърцата на децата <3
Мога ли (някак) на доста стар лаптоп (2008-ма година) да вържа usb 3-ка? Май съм виждала някакви преходници, които се включват в два 2.0 порта и изхода е 3.0 порт, но сега не улучвам ключовата дума, по която да ги открия. Нужно ми е за да си включа лазера, който след ъпдейт на софтуера прекъсва на 2.0 порт, явно вече му трябва по-бърза връзка.

Общи условия

Активация на акаунт