Кратки въпроси – бързи отговори

• 374 635
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 5 835
Надежден начин няма.
Това с преходник 2 към 1 може да работи ако не му достига захранването от един. Тогава и хъб с външно захранване може да помогне. Но за скоростта без допълнителен софтуер няма как да стане това комбиниране, а и с него се съмнявам да работи добре.

# 5 836
  • в сърцата на децата <3
Надежден начин няма.
Това с преходник 2 към 1 може да работи ако не му достига захранването от един. Тогава и хъб с външно захранване може да помогне. Но за скоростта без допълнителен софтуер няма как да стане това комбиниране, а и с него се съмнявам да работи добре.
Ами аз не съм сигурна какво не му достига всъщност, но по пътя на логиката трябва да е скорост, защото лазера е с външно захранване и ползва usb-то само за g-кодовете на програмата. От друга страна, скоростта на трансфер и възпроизвеждане би трябвало да е достатъчна и с 2.0 порт, защото машината не е СО, което ще рече, че е доста бавна. Може би ще пробвам хъб с външно захранване преди да хвърля едни пари за нов лаптоп... Че хич не ми се дават 😂

# 5 837
Ами аз не съм сигурна какво не му достига всъщност, но по пътя на логиката трябва да е скорост, защото лазера е с външно захранване и ползва usb-то само за g-кодовете на програмата. От друга страна, скоростта на трансфер и възпроизвеждане би трябвало да е достатъчна и с 2.0 порт, защото машината не е СО, което ще рече, че е доста бавна. Може би ще пробвам хъб с външно захранване преди да хвърля едни пари за нов лаптоп... Че хич не ми се дават 😂
Грешна ти е логиката. Не е проблемът в USB порта. Вероятно от драйверите, щом сама казваш, че скоро са обновени.

# 5 838
Мога ли (някак) на доста стар лаптоп (2008-ма година) да вържа usb 3-ка?  на 2.0 порт, явно вече му трябва по-бърза връзка.
Ако при портовете има място за ExpressCard (един продълговат процеп няколко см, може да е с капаче) евентуално може да се сложи адаптер там, обикновено са с два порта. Ако на процепа пише нещо друго примерно "pcmcia" няма да стане.

# 5 839
  • в сърцата на децата <3
Скрит текст:
Грешна ти е логиката. Не е проблемът в USB порта. Вероятно от драйверите, щом сама казваш, че скоро са обновени.
И как тогава на три тествани машини прекъсва, само на тази, при това само на "бързото" usb, е ок? Не виждам друга логика...

# 5 840
  • София
Препоръчайте чужд форум за компютърен хардуер; както и за андроид телефони.
За по-специфични проблеми, които тук не успях да реша.
Попаднах на този но не е твърде посещаем, като гледам
https://hardforum.com/

ПП: Идеи защо Тинкпада T- 420s има проблем с откриването на нова мишка с БТ? Лoгитек...
И друг път съм имал ядове, но примерно с телефона дава опция да се Pair-нат.

С телефона я откривам, т.е. активна е.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 01 яну 2023, 13:52 от Starrydream

# 5 841
ПП: Идеи защо Тинкпада T- 420s има проблем с откриването на нова мишка с БТ? Лoгитек...
Е на тази снимка дето си я показал не е ли контролния панел на компютъра?

# 5 842
  • София
Е на тази снимка дето си я показал не е ли контролния панел на компютъра?
същият.
пп; и с друга мишка не се разбират.

# 5 843
О, видя ми се че мишка се е показала, а то било друго устройство на снимката. Да не би инцидентно да е вече закачена за телефона щом казваш че си пробвал и става с него? Пусна ли troubleshoot на блутута? Сигурен ли си че е включен и работи в момента в който правиш съчетаването с мишката? Ъпдейтна ли драйвери за блутут и мишка в мениджъра на устройствата? Натискаш ли първо блутут бутона на мишката? Защо не си купуваш безжични усб мишки вместо блутут? 😁

# 5 844
  • Street of Dreams
Моля, обяснете ми като на три годишна - как да върна предавания назад с това дистанционно? Дори не знам кой е оператора 🙈

# 5 845
  • BG-DE
Опитайте със стрелката наляво (под back) при нас поне е така.

# 5 846
Това е дистанционно на телевизор, не е на оператор. С това не може да върнеш нищо. Държа същото в ръцете си, затова го казвам.
Скрит текст:

# 5 847
  • Somewhere far away
Моето е почти същото , защото и моя тв е ЛГ. но кабелната която ползваме няма опция да се връща, така че не мога да кажа. обикновено операторите като А1 дават друго дистанционно.

# 5 848
  • в сърцата на децата <3
Само интернет телевизията може да се превърта с такова дистанционно. Останалите опции - трябва да имате флашка, на която записва по график и да си гледате после, но е удобно само ако човек отсъства, защото не може да записва докато се гледа друг канал.

# 5 849
  • plovdiv
Моля за читава програма за възстановяване на файлове от СД карта.Пробвах две , но нищо не се случва.Вчера изведнъж картата изчезна от телефона.

Общи условия

Активация на акаунт