Кратки въпроси – бързи отговори

• 378 905
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 6 060
  • София
Благодаря! Ще видя и в Кауфланд, там само съм мяркала на Факелман на батерия.

# 6 061
  • IC 1101,Abell 2029
От известно време на телефона когато ми е включен интернета получавам разни много досадни съобщения от bul.iebvhealthcare.com и от още и някои и други подобни които започат с bul.Как да се отърва от това нещо?

# 6 062
Задържаш върху съобщението и ти се появяват трите точки, цъкваш върху тях и  "Показване на известия" трябва да го изключиш.

# 6 063
  • София
Откъде се виждаха през Хрома паролите - в автоматично попълване ми излизат само тези със слаба комбинация...
не мога да вляза в абв-то, а имам спомен че я смених с по-сложна... надявам се да съм /и да съм забравил каква е/.

# 6 064
  • София
Откъде се виждаха през Хрома паролите - в автоматично попълване ми излизат само тези със слаба комбинация...
не мога да вляза в абв-то, а имам спомен че я смених с по-сложна... надявам се да съм /и да съм забравил каква е/.
Settings, Autofill

# 6 065
  • София
Скрит текст:
Settings, Autofill
за там писах, но показва само тези с авт. въвеждане (8 пароли...от над 50+) Преди съм ги достъпвал, но не помня как.
Даже при предстоящ преинстал - искам да ги запазя с Експортиране на паролите...
Edit:
 Сега загледах кои пароли са в сектора аутофил... последните сайтове в които влизах тези два дни, сякаш преди два дни всичко се беше занулило... явно сега ще трябва да пробвам да си ги спомня или да възстановям през имейли.

Последна редакция: нд, 16 апр 2023, 11:59 от Starrydream

# 6 066
  • в сърцата на децата <3
Да не си логнат с друг гуугъл акаунт? Те са закачени на акаунта, не на браузъра.

# 6 067
  • София
Да не си логнат с друг гуугъл акаунт? Те са закачени на акаунта, не на браузъра.
Офф, да...това е било. Благодаря Blush

# 6 068
Има ли геймъри ?Grinning

Да ми кажат за логото на CANYON.. .сменяно ли е, не е ли...

Че го срещам различно..
Например в сайта на laptop.bg са така
Тук е едно

https://laptop.bg/keyboards-canyon-CNDSKB7US

А тук друго

https://laptop.bg/keyboards-canyon-CNDSKB4US#

# 6 069
  • в сърцата на децата <3
Търся бдс клавиатура, която да има "ѝ" клавиш и в същото време на цифровата del-а да е точка. Трети ден ровя, имам чувството, че изтествах всички налични и или нямат удареното "и", или del-а не е точка 😤 Приемам съвети и за някоя програмка за ремапинг на бутона, че вече ми писна жестоко...

# 6 070
  • Fairbanks, Alaska
Shift+A-това е комбинацията за Ѝ. А на телефон, където е буквата "И" , натискаш и задържаш върху нея. И ти дава 8 и Ѝ.

# 6 071
  • в сърцата на децата <3
Да, знам. Но на кирилизатор бдс, който да има точка на цифровата клавиатура, shift+a връща друго. Или има "ѝ" в клавишните комбинации, или точка на del-а, но не и двете в комбинация.

# 6 072
  • Стара Загора
Здравейте, миналата седмица инсталирах Avast на лаптопа. Показваше, че е защитен, но не можеше да се отвори антивирусната. Тази вечер я изтрих и изтеглих на ново, но сега пък не иска да се инсталира. Такова нещо за първи път ми се случва. Рестартирах лаптопа, ефект няма. Може ли малко помощ, може и на лично?

# 6 073
Здравейте, миналата седмица инсталирах Avast на лаптопа. Показваше, че е защитен, но не можеше да се отвори антивирусната. Тази вечер я изтрих и изтеглих на ново, но сега пък не иска да се инсталира. Такова нещо за първи път ми се случва. Рестартирах лаптопа, ефект няма. Може ли малко помощ, може и на лично?
На прима виста ми хрумват две неща: ако си с Уиндоус11, свали ли последната версия на Аваст, защото предишните версии не работят с 11, както и да е правилната 32 или 64 битова. И все пак да попитам като казваш "изтрих" дали имаш предвид с бутона за изтриване или имаш предвид деинсталиране, защото първото би попречило на последваща инсталация. Между другото, ако си с  що-годе нов лаптоп и има уиндоус дефендър на него, нямаш нужда от Аваст.

# 6 074
  • Стара Загора
Eфибуш, С 8.1 и скоро ще му слагам 11-ка. За съжаление я изтрих и после се усетих, че трябва да я деинсталирам. Върнах файла от кошчето и сега, колкото и да се опитвам да я деинсталирам не става. Забива на едно положение и до там. Има някаква защитна стена, която е включена и ако тя ми е достатъчна, го оставям така.

Общи условия

Активация на акаунт