Кратки въпроси – бързи отговори

• 376 232
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 4 335
"И за да вляза или възстановя този акаунт, който е спрян и ще бъде изтрит, ми иска да потвърдя, че е мой. И иска банкова карта, данните й, или снимка на личната карта.
Това ми го иска гугъл, не е фалшив адрес, проверих."

Тета, това е много странно. Понякога искат друг имейл и изпращат код, който да потвърдиш и да влезеш в собствения си акаунт, но др неща са много странни.
Питай администратора на училището, може да помогне с инфо.

Окада се, че е вярно, не е странно...гугъл го иска.
Ето какво пише в менюто помощ на гугъл

https://support.google.com/accounts/answer/1333913?hl=bg#zippy=% … 0%B0-%D0%B2%D0%B8

ПС...току що снимах шоф.си книжка.
Почти веднага след това успях да вляза в този акаунт.

Казвам го, ако някой друг има същия проблем...да не се притеснява че е измама.
!! Съобщението за л.данни не го получих на имейл...така пише и в съпорта им, че не искат лични данни по този начин.

Съобщението си излизаше, като следвах стъпките от гугъл.

Лека вечер.

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 16:48 от teta75

# 4 336
Здравейте.
Има ли начин да инсталирам Лидл + на този телефон? Благодаря

# 4 337
Здравейте.
Има ли начин да инсталирам Лидл + на този телефон? Благодаря

Скрит текст:
Пробвай да го изтеглиш от тук https://www.apkmirror.com/apk/lidl-digital-international-gmbh-co … ownload/download/ и след това пробвай да го инсталираш.

# 4 338
  • Варна
Препоръчайте безплатна или от Замунда програма, подобна на Ace Utilities. Изтече ми пробния период.

# 4 339
Препоръчайте безплатна или от Замунда програма, подобна на Ace Utilities. Изтече ми пробния период.
За какво точно я използваш?

# 4 340
Много добър въпрос. Какво точно се цели с използването на подобен софтуер?

# 4 341
  • Варна
За какво точно я използваш?
По-лесно деинсталирам, трия излишни файлове, управлявам аутостарт.

# 4 342
По-лесно деинсталирам, трия излишни файлове, управлявам аутостарт.
CCleaner безплатната версия.

# 4 343
  • BG-DE
Днес цял ден телефонът ми (Samsung Note8) не иска да отваря абв поща, YT и други приложения т.е. отваря ги за секунда и после ги затваря като изписва, че не отговарят дълго, на какво може да се дължи, точно му изтече гаранцията 😞

# 4 344
  • София
Днес цял ден телефонът ми (Samsung Note8) не иска да отваря абв поща, YT и други приложения т.е. отваря ги за секунда и после ги затваря като изписва, че не отговарят дълго, на какво може да се дължи, точно му изтече гаранцията 😞
Има някакъв масов бъг на проложенията - Вайбър най-вече. При мен е и той и пощата (gmail). И в други теми се обсъжда днес.

# 4 345
  • Street of Dreams
Андроид има проблем от снощи.

Отворете play store
Инсталирани приложения
Android system webview
Деинсталирайте
Софт ресет

При много хора помогна.

# 4 346
  • София
Тази сутрин всичко се оправи без моята намеса.

# 4 347
  • София
От няколко дни имам проблем с флаш памет/ флашката/, на която съхранявам снимки от изключителна важност. Опитах се да я отворя, за да прехвърля отново снимки, но се оказа че не виждам файловете а само някаква странна абревиатура на тяхно място.Пробвах да два различни компютъра и резултатът е едии и същ- абревиатура.
Мога ли по някакъв начин да "спася" снимките си, много ми са важни, даже жизненоважни, страшно съм притеснена.Можете ли да ме насочите как да действам или да търся ИТ специалист за помощ.
Благодаря.

# 4 348
И каква е абревиатурата?

# 4 349
  • София
И каква е абревиатурата?
направих "снимка", но не ми позволя сайта да я кача тук.
Успях да кача снимката,това е
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 12:27 от B.U 2

Общи условия

Активация на акаунт