Кратки въпроси – бързи отговори

• 373 811
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 5 745
Няма такова приложение в галерията на телевизора, т.е. не може да се изтегли. Отделно пробвах логване през браузър, но ми изписа, че точно този не се поддържа.

Няма ли опция да си свалиш HBOMax като приложение на телевизора? Логваш се от него и толкоз...

# 5 746
Няма такова приложение в галерията на телевизора, т.е. не може да се изтегли. Отделно пробвах логване през браузър, но ми изписа, че точно този не се поддържа.
Когато се цитира, се пише след/под цитата, а не отгоре.

Явно не става. В краен случай винаги можеш да купиш Android TV Box, да го свържеш към ТВ и да инсталираш, което искаш приложение.

# 5 747
  • в сърцата на децата <3
Скрит текст:
Когато се цитира, се пише след/под цитата, а не отгоре.
Явно не става. В краен случай винаги можеш да купиш Android TV Box, да го свържеш към ТВ и да инсталираш, което искаш приложение.
Или си сваля универсален app за каст и прави компромис с качеството. Винаги е възможно конкретното приложение да не става.

# 5 748
За Филипс стават приложенията (за телефон Андроид) LetsView, Chromecast, AirBeamTV. Или си купуваш за телевизора Amazon Fire TV Stick последната версия и там вече си сваляш приложението за ХБО Макс, стига да имаш редовна регистрация там, но струва колкото половин телевизор. Всъщност какво ползваш за кастване в момента дето не излиза картината?

# 5 749
Ползвам си функциите на телефона и телевизора за кастване. На другия телевизор става директно от приложението, но не и на този...

# 5 750
А защо не си купувате телевизори по съвременни технологии?
Филипс обикновено са на андроид

# 5 751
А защо не си купувате телевизори по съвременни технологии?
Филипс обикновено са на андроид

Ами казах вече, че ми го дадоха/подариха, ако си го бях избирала аз, щеше да е по-съвременен...

# 5 752
  • в сърцата на децата <3
За Филипс стават приложенията (за телефон Андроид) LetsView, Chromecast, AirBeamTV. Или си купуваш за телевизора Amazon Fire TV Stick последната версия и там вече си сваляш приложението за ХБО Макс, стига да имаш редовна регистрация там, но струва колкото половин телевизор. Всъщност какво ползваш за кастване в момента дето не излиза картината?
Кое? HBOMax е 5 лева на месец за до 3 устройства. Тук, обаче, проблема очевидно е друг, Теди вече каза, че не може да изтегли приложението на телевизора. Според мен единствена възможна опция остава Андроид бокс, както предложи Чревоугодник. Ако се ползва достатъчно интензивно, за да си заслужава усилието, разбира се.

# 5 753
Инсталирах на телефона няколко приложения за кастване, с повечето от тях абсолютно нищо не стана, други са платени, може би с едно се получи, но отново само звук, без картина.

# 5 754
  • в сърцата на децата <3
Ако моделът е този, който си пуснала като линк, в коментарите на Емаг си пише, че не поддържа HBOMax (Go). Относно мироринга - ъпдейтна ли ОС на телевизора?

# 5 755
Ако моделът е този, който си пуснала като линк, в коментарите на Емаг си пише, че не поддържа HBOMax (Go). Относно мироринга - ъпдейтна ли ОС на телевизора?

Мисля, че се ъпдейтна при първото пускане на телевизора, но ще проверя пак. Благодаря за съвета.

# 5 756
Инсталирах на телефона няколко приложения за кастване, с повечето от тях абсолютно нищо не стана,
Пробва ли тези дето ти ги препоръчах?
Кое? HBOMax е 5 лева на месец
Аmazon FireStick. За да ползваш приложението на ХБО трябва регистрация, не мисля че става ако плащаш тия 5лв през кабелния доставчик.

# 5 757
  • BG-DE
И нашият телевизор не е много умен 😀 и не искаше да се сдвоява с телефона но реших проблема с Cromcast за 30€ и сега няма проблем.

# 5 758
Пробва ли тези дето ти ги препоръчах?

Пробвах ги, не стана, без това на Амазон. Търсих безплатен вариант, но май ще е за устройство работата.

# 5 759
  • Mediterraneo

Кое? HBOMax е 5 лева на месец
Аmazon FireStick. За да ползваш приложението на ХБО трябва регистрация, не мисля че става ако плащаш тия 5лв през кабелния доставчик.

Не е зедължително да е Fire stick, който и да е смарт бокс ще свърши работа. Има по 30 евро, той и стикът е към 50, така че не изобщо половин тв. Ние в пандемията оборудвахме двата тв със смарт боксове, даже не им знам марката, бяха по 40 евро.

Общи условия

Активация на акаунт