допринася за инфекциите
. Сайта е оправен
. Сайта е оправен 
, след консулт с юристи от двете страни стана ясно, че имаме право да я вземаме , но все пак управителят отмени тази заповед, за доброто на пациентите, надявам се всички да го оценят.
.А поста ми беше повече като запитване,а не оспорване на решения на болницата.В общи линии ми е ясна картинката и че донякъде и бременните не сме прави в едно друго отношение ,на болничните.Лично аз няма да говоря от името на другите бременни,но който е правил скандал ,може би не е трябвало да се стига до това.
Багажа ми е почти готов,останаха ми само тези еднократни гащи и искам да попитам последно трябват или не.Защото ги има в списъка,а видях че една мама по назад е писала,че не трябват.И ако трябват от къде мога да си закупя,че обиколих 2,3 аптеки и нямаха.Лек ден !
Багажа ми е почти готов,останаха ми само тези еднократни гащи и искам да попитам последно трябват или не.Защото ги има в списъка,а видях че една мама по назад е писала,че не трябват.И ако трябват от къде мога да си закупя,че обиколих 2,3 аптеки и нямаха.Лек ден !