Окръжна Болница Варна - тема 7

• 171 069
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 45
искат да има 3 в леглото му, не съм броила колко ползват на ден. Важното е вечер да има толкова оставени.

# 46
След като бях на отворени врати в АГ и чух една мама да ражда ми стоя в съзнанието начина, по който охкаше. И в последствие се отказах от АГ, поради други причини, но в Окръжна болница мисля да си спестя тези отворени врати Simple Smile Отивам да раждам направо Simple Smile Избрала съм си Д-р Славчев, но на отворени врати не отивам, тц Simple Smile
и аз заради тази причина не искам да ходя-да чуя някоя мама да ражда,но от друга искам да видя къде отивам и какво се случва,така или иначе нямам шанс да дърпам назад като му дойде времето

# 47
  • Варна
искат да има 3 в леглото му, не съм броила колко ползват на ден. Важното е вечер да има толкова оставени.
Възможно е, по мое време нямаше такова изискване. Май по 2 оставях и единия го намирах сутринта след визитацията.

# 48
  • по пътя
Благодаря за новата тема.  Simple Smile

# 49
здравейте Simple Smile
вчера бяхме на преглед при доктор Жеков и се оказа че бебо се е обърнал и ще раждаме със секцио. ако има някой раждал по този начин при него може ли да сподели как е минало всичко моля.

# 50
Благодаря за новата тема. Hug
 Отдавна не съм влизала, а времето много напредна и трябва да направя избор този път къде да раждам...

# 51
Здравейте Мами Simple Smile) Имам няколко въпроса към тези който са раждали вече в Окръжна болница.Ако примерно родя по рано от термина ми а не са ми дали още Картата за наблюдение на бременността и Направлението за хоспитализация пак ще ме приемат нали??? После как се процедира с тези документи,някой отива при ЛК и ЖК и ги взема ли или по-друг начин  Thinking Това ми е малко трудно да го разбера  newsm78 Другия ми въпрос е каква е разликата от ВИП стаята и обикновената  #Crazy Колко се заплаща за ВИП-а ?

# 52
Здравейте! Искам да попитам бъдещите майки, на които им предстои раждане другия месец знаят ли какви боденца искат за болницата (с дълъг или с къс ръкав). Предполагам с дълъг, но все пак да питам Simple Smile

# 53
ВИП стаята е 50лв/вечер. Разликата е, че си сама, има хладилник и климатик мисля и може някой да стои при теб. Не може да я запазиш, ако е свободна случайно може да я заемеш
Дрехите си ги определяш ти. Аз родих на 2ри юни и с дълъг ръкав я обличах

# 54
  • Варна
Здравейте,

Аз раждах в ОБ през Януари, много съм доволна от вниманието и отношението към майката. Раждах с д-р Славчев - секцио. Поддържа се чисто и са много мили акушерките. Неонатолозите малко не ми допаднаха, не даваха достатъчно информация за бебока и бяха едни сопнати, но нали по живо и здраво ни изписаха това е важното.

Приятен ден!

# 55
относно чистотата бих поспорила, но всеки ден минават да чистят да Simple Smile Иначе банята беше някакъв ужас, мухъл, мизерия. Общата на етажа беше доста по-поддържана! Още в болницата се наложи да се сбогувам с всякакъв вид стерилност за бебето.

# 56
Здравейте Мами Simple Smile) Имам няколко въпроса към тези който са раждали вече в Окръжна болница.Ако примерно родя по рано от термина ми а не са ми дали още Картата за наблюдение на бременността и Направлението за хоспитализация пак ще ме приемат нали??? После как се процедира с тези документи,някой отива при ЛК и ЖК и ги взема ли или по-друг начин  Thinking Това ми е малко трудно да го разбера  newsm78 Другия ми въпрос е каква е разликата от ВИП стаята и обикновената  #Crazy Колко се заплаща за ВИП-а ?
в4ера на отворените врати една мама питаше същото и мисля че старшата каза че няма пробем в момента на приемането да ги няма и после да се занесат....иначе според мен попитай гинекоожката си дали може да ги даде на таткото или майка ти

# 57
в4ера на отворените врати една мама питаше същото и мисля че старшата каза че няма пробем в момента на приемането да ги няма и после да се занесат....иначе според мен попитай гинекоожката си дали може да ги даде на таткото или майка ти

Благодаря много Simple Smile))))

# 58
  • Варна
Момичета,

подарявам еднократни гащи за родилки - искат ги по списъка на Окръжна болница, но аз така и не ги ползвах(кутията си е запечатана)

Ако някой има интерес може да се видим да и ги дам

# 59
Днес в СВ АННА ми взеха такса за обработване на болничен лист 10лв .Имат ли право според вас?

Общи условия

Активация на акаунт