Окръжна Болница Варна - тема 7

• 171 073
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 60
поста на taniahy ме подсеща да попитам-плаща се само престоя при нормално раждане нали?не други дребни неща

# 61
поста на taniahy ме подсеща да попитам-плаща се само престоя при нормално раждане нали?не други дребни неща
Ако не си във ВИП стая и нямаш избор на екип или лекар, нищо не се заплаща.

# 62
Мамите, родили нормално - правиха ли ви клизма преди раждането?

# 63
Не се притеснявай !! Зависи  на какво разкритие ще си при приемането .  Има свещички ЕВА КЮ много бързо действат ,, като усетиш ,че започват болките и стават ритмични слагаш една и потегляш към родилно

# 64
Това се чудех и аз - ако нямат практика за клизма, да си сложа в къщи Ева кю.
То верно, че ситуацията може да е такава, че да ми е само до Ева кю, ама знам ли...
Взема, че отида с 6-7см разкритие Simple Smile

# 65
Това се чудех и аз - ако нямат практика за клизма, да си сложа в къщи Ева кю.
То верно, че ситуацията може да е такава, че да ми е само до Ева кю, ама знам ли...
Взема, че отида с 6-7см разкритие Simple Smile
Аз влязох с такова разкритие и повярвай ми въобще не ми беше до свещички Simple Smile

# 66
Отидох с 4 см, клизма не са ми правили. Нямаше и нужда, като зачестиха контракциите, самия ми организъм се задейства и 3-4 пъти посетих вц преди да тръгнем. После всичко беше наред. На мен клизмата ми беше най-големия страх,цели 9 месеца съм я мислила  Mr. Green

# 67
Мен пък ще ми е неудобно ако по време на напъните /и не съм ходила до тоалет/ взема, че свърша и тази работа  Laughing
Верно, че са виждали всичко и по улиците после сигурно няма да ме помнят, ама главната акушерка ми е комшийка  Simple Smile

# 68
  • Варна
Мен пък ще ми е неудобно ако по време на напъните /и не съм ходила до тоалет/ взема, че свърша и тази работа  Laughing

Като дойдат напъните хич няма да ти пука, вЕрвай ми Laughing Нито пък на лекарите и акушерките.

# 69
Ако не съм ходила по-голяма нужда задължително ли ми правят клизма или ми дават свещички,или ме оставят така  Embarassed newsm78

# 70
  • Варна
Нито ми правиха клизма, нито ми даваха свещички. Какво е ставало по време на напъните не знам и не ме интересува честно казано. Едва ли е било нещо, което не са виждали и очаквали.

# 71
Легнал ли се ражда?
Ако им кажа, че искам да напъвам на 4 крака и приклекнала, ще ме изгледат ли накриво?
На всички ли слагат колани за мерене на тоновете?

# 72
Днес в СВ АННА ми взеха такса за обработване на болничен лист 10лв .Имат ли право според вас?

И на мен ми искаха такава такса на 02.07. - за болничен 45 дни, било нова наредба от 01.07.
Странното е, че моя позната вчера си е взела същия болничен и не са и искали пари.. И мисля да ходя да питам някаква избирателност ли има сред пациентите или?!?! А и на въпроса за всички болнични ли се плаща отговора беше- ДА....

# 73
Къде ви ги искаха тези пари ? На регистратура ли? Аз не съм дала и стотинка...странно newsm78

# 74
Соня е писала в темата за Славчев,че това е нова наредба и това е положението.А за 45-дневния пише,че НЕ ДЪЛЖИМ такса?Аз не съм стигнала до там още.Значи на някои взимат на други не?Странно. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт