Ваканцията вече дойде,а мамите от ИБ се стягат за балкан и за море

• 19 535
  • 753
  •   1
Отговори
# 15
  • София
  bouquet

# 16
Момичета от Пловдив, как са температурите при вас, че на Мишо му предстои ходене на там тази седмица и да знам как да го глася?

Ами днес не беше много топло ... аха да завали, а и до петък поне при нас го дават превалявания. Малкия сутринта го изкарах с долница на анцунга и тениска, но с платненките, че ми се стори хладно за сандалки. Сега пече, но леко подухва  Crazy
Сложи малко повече дрешки, за топло и хладно, че наистина е много променливо времето.  Hug

# 17
  • В къщурката на хълма на феите
ами Яже щото сутринта 3 часа висях при ЛЛ на Ема, за да я прегледа, после ни изстреляха на рентген, щото имаше съмнение за пневмония, ама за щастие се оказа само бронхит, та ще минем само с домашно лечение с АБ и разни други буламачи и няма да се налага да киснем в болница /благодаря ти Боже!!/ .. и от там като тръгна всичко накриво и ми се разказа играта .. добре, че все пак успях да сколасам и да си пратя заявките що годе навреме, та няма да има много мрънкане и тръшкане .. а пък Ема иначе е добре, по-лесно се уморява тия дни, понякога се задъхва, но на фона на бронхита това е напълно обяснимо .. ужасно не ще да яде .. кара буквално на вода, вече чак обмислям варианта да говоря с невролога й за едни инжекции с Б12, малко да я накарат да яде, защото тя е станала кожа и кости .. памперса й стана адски голям .. ние по принцип с 5ца на пуфис си карахме досега, ама то аз ако не го стегна под мишниците й - ми той ще падне .. значи снощи пожела да хапне нещо различно от АМ и изяде една филийка хляб с малко сиренце + 100мл. АМ и след това нито е яла, нито нищо .. с 1000 увещания към 11 сутринта изяде още 100мл АМ, ей сега като я приспивах изяде още 30мл. и това е .. пие вода като невидяла, но нищо друго .. направо не знам какво да я правя .. чак зрънчо ми отказа, дето толкова го обича и обикновено я ограничавам, сега само като го види и изпада в ужас Whistling Tired

# 18
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Поспалане, лек път и да си изкарате страхотно с компанията, а Слави много да слушка  Hug Hug Hug

Иве, като изключим поройните превалявания следобед и надвечер, си е адска жега + задух като в тропиците, понеже от дъжда е много мокро и се изпарява.Само сутрин до към 10ч. е хладно, после къс ръкав задължително  Peace

Чакаме Стела да изтрезнее и да дава снимките  Laughing Mr. Green

Меци, да се оправя бързо Ема  Praynig Hug

Ние вече сме с реакция от ваксината мисля  newsm78 - от вчера поддържа температура 37,3 плътно, през нощта 37.00 измерих, днес също 37,2.Друго няма, весел и играе, яде.  newsm78

# 19
Петеска това не е температура .. до 37.5 се води нормална за малките деца ..

# 20
  • София
Поспаланчо, благодаря за темичката и хубаво да си изкарате  Hug Heart Eyes
Мецко, що така при вас?
Алексче, аз имам много хубави спомени и впечатления от Арапя, но това е от преди 10 години  Laughing Според мъжо сега било станало гадно, ама така и не можа да ми каже защо точно е гадно.  Crazy
Мравче, браво за откритието  Hug

Хахахаххаха Яже мерси. Ами насочили сме се натам да ходим на море ( на вила или бунгало ). До колкото гледах в сайта им (arapya.com) Има много хубави бунгала и вили за по няколко човека....а и изглежда добре. Има заведения и е далеч от лудницата. А ние търсим точно такова - спокойно местенце където да отседнем, да има къде да хапваме и наистина да си починем, а и малката да не се превъзбужда от навалицата.

# 21
Меци, на пипане е доста по-топъл.По 2-3 пъти меря че не вярвам, ама толкоз. И все пак мисля, че е реакция от МПР-то.Също като Слави на Послапанчо - от 3-4 ден е поддържал така до 10-тия ден ....  newsm78

Алекс, как далеч от лудницата ... Арапя си е истинска лудница и бацилник на ентеровируси - не бих завела децата никога повече там.И аз съм ходила преди 8 години там, Петя беше на 2г. тогава и още, още съжалявам много, че отидохме.Такъв вирус ни хвана всичките до един, а малката стигна до системи от обезводняване в местната болница.Като цяло като чуя за Царево и тръпки ме побиват .... То на сайта всичко е много хубаво и напудрено, ама общо взето няма нищо общо -  няма спане там.По цели нощи ни са са драли от песни пияни тинейджъри по палатките, чак до бой сме стигали и пр.С малкото детенце е най-добре на хотел с включена храна - това си е мое мнение. Иначе сме ходили на къмпинг с малкия миналата година, но стопанисван от МО (Чайка-Обзор), с разкошни бунгала цели къщи и на светлинни години от къмпинг Арапя.

# 22
  • София

Алекс, как далеч от лудницата ... Арапя си е истинска лудница и бацилник на ентеровируси - не бих завела децата никога повече там.И аз съм ходила преди 8 години там, Петя беше на 2г. тогава и още, още съжалявам много, че отидохме.Такъв вирус ни хвана всичките до един, а малката стигна до системи от обезводняване в местната болница.Като цяло като чуя за Царево и тръпки ме побиват .... То на сайта всичко е много хубаво и напудрено, ама общо взето няма нищо общо -  няма спане там.По цели нощи ни са са драли от песни пияни тинейджъри по палатките, чак до бой сме стигали и пр.С малкото детенце е най-добре на хотел с включена храна - това си е мое мнение. Иначе сме ходили на къмпинг с малкия миналата година, но стопанисван от МО (Чайка-Обзор), с разкошни бунгала цели къщи и на светлинни години от къмпинг Арапя.

Яснооо! Ще го имам впредвид. Ние още нищо не сме резервирали, а и не сме се насочили на 100% за там. Събирам мнения. Но и един приятел това каза снощи, че щом са толкова ниски цените за нощувка има нещо, а и със сигурност всичко ще е резервирано от рано.

# 23
Петеска и аз го имам тоя проблем - все Т ми се привижда, ама щом дребо е жизнен, ядящ и спящ - би следвало всичко да е наред ..

# 24
  • shumen
Поспалане,мерси за новата темичка.Страхотна е.
Меци,Пете,да се оправят бързо децата.
Иве,ние ще си ходим на Шумен другата седмица и аз също се чудя какви дрехи,а и играчки да взмимам на малчо.ММ вика колата дето е бута с крачета,ама на мен не ми се иска,че все ще тичам подире му,ако е с нея.

# 25
  • Габрово
Фейти, Пете, мерси за споделеното. Той ще е за един ден - на конкурс по китара и точно се чудех дали да го пратя с риза с дълъг ръкав или с къс. Ама, ми помогнахте да реша - с къс ще е, че и ще му сложа още една за преобличане, че както се поти ... Ако имаше как и с бермуди бих го пратила  Mr. Green.

Дани, вземайте колата пък ти решаваш кога да я изкарвате навън  Wink

Мецо, от отит сега бронхит ooooh!. Нали пиеше АБ? А, липсата на апетит може да е комбинация от болестта и жегата. Като се освести дано прояде, хубаво е, че пие вода.

# 26
  • NE
Меци Дано се оправя Ема скоро. Praynig Цяло лято да е здравичка. Hug
Иве Браво на детето, на 9 и китарист. Heart Eyes Ще е душата на компанията като порасне. Peace
Алексче Ние от бунгала сме доволни на Камчия и Шкорпиловци. Peace Дори мислим да отидем за една вечер, но още ме е страх с ревящо бебе.
Пете И ние при втория Синфлурикс почнахме да вдигаме Т, а термометъра нищо не отчете.

Днес дадох 1,5 пащърнак, но яко плюе. От 4 лъжички всичко на всичко повечето бе по лигавника и салфетките. Услади му се само половин лъжичка от всичко. Rolling Eyes Да приемам ли за нормално, че не яде с охота? newsm78

# 27
  • Sydney
аз съм давала Туя при ваксините...

# 28
  • NE
Бени И аз давам Туя. Peace

# 29
Нямам читав док да разбира от хомеопатия да ми я изпише тази Туя. Давам Фенистил и лепя кул пач отзад на раменцето и така ми е доста по-спокоен. Очаквам и обрив скоро ....

Общи условия

Активация на акаунт