МАШИНА ЗА ХЛЯБ-55-та тема

• 42 970
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
не може да са по-големи от контейнера все пак. виж, може да прелее ако превтаса или е по-голямо количеството на продуктите , но в общи линии следва формата на контейнера.

# 256
  • София/Севлиево
Моите са малко по-големи от тези на Бонус и Вита, но това най-вероятно е от брашното, с което ги правя.Единственият хляб, който не ми се получи нито 1 път беше безгултеновият и аз се отказах да го правя, защото само съсипвам брашното.

# 257
Някой да има опит в направата на хляб с овесено брашно? Ще ми се да пробвам, ама нали правя хляб и печива само с квас, та ми се ще, ако някой е правил овесен хляб с мая да сподели евентуални тънкости, че да си направя сметка какво да очаквам...еле пък и от овесен хляб с квас... Thinking

# 258
Моите са малко по-големи от тези на Бонус и Вита, но това най-вероятно е от брашното, с което ги правя.Единственият хляб, който не ми се получи нито 1 път беше безгултеновият и аз се отказах да го правя, защото само съсипвам брашното.
И моето стана неочаквано малко,та се зачудих в мен ли е проблемът или са такива мънички по принцип...Иначе контейнерът е два пъти по-голям от самото хлебче Laughing

# 259
Работя с пшенично брашно - пълнозърнесто и бяло, ползвала съв и готова смес за типов хляб на София мел и винаги са ми изпълвали казанчето, но грамажа ми е за килограм хляб.

# 260
И половин килограм хляб с бяло брашно ми изпълва казанчето, но моята машина е с капацитет 1 кг.

# 261
Благодаря ви,значи аз нещо не съм направила като хората.Моята е Нео и също максимумът е 1 кг.
Надявам се все някога да сполуча с по-голям хляб Laughing

Кой знае покрай опитите колко ли още глупави въпроси ще задам,но ще ме изтърпите,надявам се Embarassed

# 262
  • Варна
Моля ви кажете ми откъде мога да закупя казанче за хлебопекарна Нео ?

# 263
от сервиза

# 264
  • Варна
Ходих , господинът който беше там ме гледаше като полезно изкопаемо ! Mr. Green

# 265
  • Karlovo
Да и в Карлово имам същия проблем.Аз го питам от къде мога да си го закупя,той отговаря - Не знам госпожо ,при мен няма.Извинете имам много работа.Потърсете в интернет.
И така  Laughing .Сега мисля да звъня на някой сервиз в Пловдив или София .

# 266
  • Sofia
Моята е Нео и също максимумът е 1 кг.
На 100  гр. брашно 60 мл вода 1 гр мая та си смятай
може би 360 мл вода 600 гр брашно 6 гр мая сол захар и олио

# 267
Моята е Нео и също максимумът е 1 кг.
На 100  гр. брашно 60 мл вода 1 гр мая та си смятай
може би 360 мл вода 600 гр брашно 6 гр мая сол захар и олио
Това е супер полезна информация,благодаря!  bouquet

# 268
още супер полезна информация има на първа страница от темата.  Laughing прочете я , тя е за всички  #Cussing out

# 269
Леко съм я пропуснала Rolling Eyes
Основният ми въпрос беше колко големи ви се получават хлябовете,та затова директно питах.

Общи условия

Активация на акаунт