Отговори
# 120
# 121
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Наде, не може да не става с един бе, ся не мога да проверя, че ме е страх да не мога после го сложа пак, ама ще ти направим един голям за в бъдеще, когато спрат с обновяването за да го приеме както трябва, ще съберем тези моменти, които имаш само, че ще са в един голям.
А когато си увеличите текста е по добре, поне за мен де  Peace
Жани, ти да не беше за Роналдо, да се напрегна от загубата им  Mr. Green
Ама аз и го направих в размер и не мога да разбера защо не може да се сложи... newsm78

# 122
  • Варненска клюкарка
И аз нямам желание да пиша тази вечер, направо ми се изпари настроението заради мамата... Тук човек трябва да влиза да си почива, а не да се напряга...Как можаха да го окепазят така форума- а на началната страница какъв панаир са направили doh

пп Жани  Hug Hug Hug

# 123
  • София
Може да ви звучи смешно, но това изнасяне на полето за четене в лявата страна е опасно за здравето.  ooooh!

Няма ли някакви стандарти за подобни дивотии?  ooooh! Няма ли кой да им го обясни?

# 124
 newsm78 Профи ми се губи нещУ  

# 125
И да ги питам защо махнаха отбелязването на прочетените страници. Тъкмо свикне човек с нещо и вземат, че го о....т. И потребителите скрити  #Cussing out

Наде, сложи си линка така:
Скрит текст:
[img]ЛИНК НА ГИФЧЕТО, КОЕТО ИСКАШ ДА СЕ ВИЖДА[IMG]

# 126

Mr. Green

Последна редакция: пн, 16 юни 2014, 23:15 от мими - BG НАРЦИС -само обдухвана

# 127
Може да ви звучи смешно, но това изнасяне на полето за четене в лявата страна е опасно за здравето.  ooooh!

Няма ли някакви стандарти за подобни дивотии?  ooooh! Няма ли кой да им го обясни?
Мише Heart Eyes Hug мен по скоро ме дразни панаира в дясно,но се надявам да свикна  Crazy

# 128
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирче, Hug ще има ли втори сезон на Слънцата?... Praynig
Звезде  Heart Eyes Hug
Аз мисля, че ще има, ама тука разни клюки има, че няма да има, кое е вярно предстои да разберем, вече съвсем ме объркаха тия хора  ooooh!

# 129
  • София

Мише Heart Eyes Hug мен по скоро ме дразни панаира в дясно,но се надявам да свикна  Crazy

Аз сериозно се замислям да алармирам за това безумие в този форум.

# 130
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Лелче, ето че става... Peace

# 131
Манче, не става и това си е, и във втората скоба преди буквите трябва да има наклонена черта.
Махнах си подписите и приключвам, писна ми.

# 132
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде, не може да не става с един бе, ся не мога да проверя, че ме е страх да не мога после го сложа пак, ама ще ти направим един голям за в бъдеще, когато спрат с обновяването за да го приеме както трябва, ще съберем тези моменти, които имаш само, че ще са в един голям.
А когато си увеличите текста е по добре, поне за мен де  Peace
Жани, ти да не беше за Роналдо, да се напрегна от загубата им  Mr. Green
Ама аз и го направих в размер и не мога да разбера защо не може да се сложи... newsm78
Е аз затова, ме е страх да пробвам, винаги като обновяват става така и не може си смениш аватара или подписа, ще пробваме по нататък, аз сега трябва си ходя с змията  hahaha hahaha hahaha

# 133
  • Варненска клюкарка

hahaha Joy Joy Joy

То днес и без това ни изкараха змиярник на едно място Whistling
Ама то сме свикнали де.- неотразени, че змии ли няма да сме...

# 134
  • в подножието на планината
Ирче, Hug ще има ли втори сезон на Слънцата?... Praynig
Звезде  Heart Eyes Hug
Аз мисля, че ще има, ама тука разни клюки има, че няма да има, кое е вярно предстои да разберем, вече съвсем ме объркаха тия хора  ooooh!

Благодаря! Heart Eyes Hug Четох в темата, но не можах да разбера... Rolling Eyes дано да има... Praynig

Общи условия

Активация на акаунт