Отговори
# 105
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде, само с един ще караш, като нашите такъв голям, иначе за два не знам дали става  newsm78

# 106
# 107
Ауууу Жани Heart Eyes Hug, ти се утрепа да влизаш, че чак и за визията мрънкаш  hahaha hahaha hahaha

ако ти преча всеки път,когато влизам,можеш да ме подминаваш просто.........

# 108
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ауууу Жани Heart Eyes Hug, ти се утрепа да влизаш, че чак и за визията мрънкаш  hahaha hahaha hahaha

Ми не бих те отразила, ако ми пречеше да ти кажа, напротив щото ви няма го отбелязвам,
който ми пречи ако не си забелязала няма тръгна му слагам емотикони и да го приветствам .

# 109

Ми не бих те отразила, ако ми пречеше да ти кажа, напротив щото ви няма го отбелязвам,
който ми пречи ако не си забелязала няма тръгна му слагам емотикони и да го приветствам .

Обичам тЪ мЪ запри сЪ  Hug Heart Eyes Blush

# 110
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Дур ма жена...що подпали така? Shocked Нарцисчева те бъзика, и вервай ми не пречиш на никой...даже много се радваме като се отбиеш. Peace

# 111
И с един голям не става, и съм на път да си махна въобще подписите. Crossing Arms
Откакто смениха визията на форума нямам желание да влизам в него и днес следобяд почти не съм се вясвала. Не ми е приятна тази теснотия, не мога да проследявам спокойно разговорите в темата и се чувствам дискомфортно.
Привет на всички, Hug...... Hug с които не съм се засичала днес, защото не мога да проследя наспокойствие и нашироко кой кога се е появил. ooooh!

# 112

Дур ма жена...що подпали така? Shocked Нарцисчева те бъзика, и вервай ми не пречиш на никой...даже много се радваме като се отбиеш. Peace

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy и теб тЪ ловЪ дЪ знаИш

# 113
  • в подножието на планината

Немам нерви и време да се занимавам с подписа си, макар че ме дразни много... ooooh!

# 114
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде, не може да не става с един бе, ся не мога да проверя, че ме е страх да не мога после го сложа пак, ама ще ти направим един голям за в бъдеще, когато спрат с обновяването за да го приеме както трябва, ще съберем тези моменти, които имаш само, че ще са в един голям.
А когато си увеличите текста е по добре, поне за мен де  Peace
Жани, ти да не беше за Роналдо, да се напрегна от загубата им  Mr. Green

# 115
И с един голям не става, и съм на път да си махна въобще подписите. Crossing Arms
Откакто смениха визията на форума нямам желание да влизам в него и днес следобяд почти не съм се вясвала. Не ми е приятна тази теснотия, не мога да проследявам спокойно разговорите в темата и се чувствам дискомфортно.
Привет на всички, Hug...... Hug с които не съм се засичала днес, защото не мога да проследя наспокойствие и нашироко кой кога се е появил. ooooh!
Наде, оди си с един кра4ол, кво ти пука Party таман ше си секси Crazy

# 116
# 117
# 118
Наде, не може да не става с един бе, ся не мога да проверя, че ме е страх да не мога после го сложа пак, ама ще ти направим един голям за в бъдеще, когато спрат с обновяването за да го приеме както трябва, ще съберем тези моменти, които имаш само, че ще са в един голям.
А когато си увеличите текста е по добре, поне за мен де  Peace
Жани, ти да не беше за Роналдо, да се напрегна от загубата им  Mr. Green

изпушвам от време на време  Crazy Crazy Crazy МОЛИМ извинете Joy Joy Joy Joy Joy
За Роналдо ли Тц не(меко НЕ) Joy Joy Joy Joy Joy

# 119
  • в подножието на планината
Ирче, Hug ще има ли втори сезон на Слънцата?... Praynig

Общи условия

Активация на акаунт