Отговори
# 240
  • София
Аз една серия ми даде Диди, да оправям за суба и ми бяха много смотани  Mr. Green

Вярно Rolling Eyes на мен са ми много сладки, много ми харесва кви погледи си разменят Mr. Green

# 241
  • София
Спомняте ли си един, който беше писал, че търси СПЕШНО чаршаф с кръв, защото щял да прави сватба идната събота, а бил спал с приятелката си вече.  hahaha hahaha hahaha

Дано не ни изскочи тази тема, че трябва да помагаме, няма как.  Mr. Green
Трай да не излезе запека, че тогаз ше видиш ориентир. Joy Joy Joy Joy

Joy hahaha Joy

# 242
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
а ,на мен ми изскочи тема за някакъв къде се жалваше че приятелката му не го възбуждала вече  Crazy  Mr. Green ама я загубих в навалицата  Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Тая с невъзбуждащия се я бях чела. Ама той голям идиот!  #Crazy #Cussing out Натири момичето, че видиш ли при ръст 1,65, тежала 57 кила и според него била тлъста, и не било достатъчно да буха по 3-4 пъти седмично във фитнеса, като луда. Самият той спря да пише иначе щях да вляза специално за да го наругая. Twisted Evil

# 243
  • У Диспансера ...♥♥♥
Спомняте ли си един, който беше писал, че търси СПЕШНО чаршаф с кръв, защото щял да прави сватба идната събота, а бил спал с приятелката си вече.  hahaha hahaha hahaha

Ох, като чета запек и се сеща, за един виц
Обажда се жена на мъжа си и вика
Мило, как си бе, аз сутринта да взема да ти дам вместо хапчетата за диария,тези за нерви
У милото отвръща:
Как да съм, целия одрискан, ама спокоен  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 244
Оооо систър Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ама не ми казахте кво стана с ония двамата  Sick Sick Sick Sick сещате се Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy
Ами какво да стане, отидоха по живо и здраво на почивка у Мексико, или се канят да заминават май, а за серията се скарали и единия щял да заминава насам, а другия натам  hahaha hahaha hahaha hahaha
А бащата и майката, които го прибраха, паднаха в една пропаст, ако можеше и тая Мира, да ги последва, би било ток и жица всичко  Mr. Green

Ама това е края на сезона, не на филма, така ли? Ами то значи, таз другия сезон шъ я гътнат, тя и ф оригинала не изкара много Laughing Laughing newsm48 Joy Joy Joy Joy Joy
Сис  Hug то такова чудо не се затрива лесно  Joy тва няма да мръдне освен ако не я изгонят и то с охрана  Joy ама тя ще си обуе кецовете и няма да може да я хванат   Joy

# 245
  • София
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

# 246
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мммм тоя хилав брадатко, като охлюв ми е  Joy Joy Joy Joy

# 247
  • София
Скрит текст:

Мило, как си бе, аз сутринта да взема да ти дам вместо хапчетата за диария,тези за нерви
У милото отвръща:

Joy Joy Joy

# 248
  • София
Оооо систър Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ама не ми казахте кво стана с ония двамата  Sick Sick Sick Sick сещате се Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy
Ами какво да стане, отидоха по живо и здраво на почивка у Мексико, или се канят да заминават май, а за серията се скарали и единия щял да заминава насам, а другия натам  hahaha hahaha hahaha hahaha
А бащата и майката, които го прибраха, паднаха в една пропаст, ако можеше и тая Мира, да ги последва, би било ток и жица всичко  Mr. Green

Ама това е края на сезона, не на филма, така ли? Ами то значи, таз другия сезон шъ я гътнат, тя и ф оригинала не изкара много Laughing Laughing newsm48 Joy Joy Joy Joy Joy
Сис  Hug то такова чудо не се затрива лесно  Joy тва няма да мръдне освен ако не я изгонят и то с охрана  Joy ама тя ще си обуе кецовете и няма да може да я хванат   Joy

Еми тя си знае, че махнат ли я от тука с актьорлъка е бити Joy Joy Joy Joy Joy къ ше се махне лесно, нема как Joy Joy Joy Joy

# 249

У милото отвръща:
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 250
  • София
Мммм тоя хилав брадатко, като охлюв ми е  Joy Joy Joy Joy

Ааа не е, не е Naughty

# 251
Ко вика ся сме сами мой да прайм нещо и она кат го халоса у орейти  Mr. Green и той базикам се  Mr. Green

# 252
  • София
Ко вика ся сме сами мой да прайм нещо и она кат го халоса у орейти  Mr. Green и той базикам се  Mr. Green

Дааа, еее паднах ти казвам Joy Joy Joy Joy Joy и тя само как го изгледа, пак добре, че не му счупи главата Joy Joy Joy Joy Joy

# 253
лека нощ на вси4ки Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 254
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Много трудно се ориентирам в тая нова версия кой какво е написал. Cry
Направо ми е ужас. И ми се замъглява погледа. Sick

Диди, аз добавих още един филтър - за разкарване на постоянно движещия се с екрана Х. Утре може да пооправя още неща. Ще се опитам да оставя лявата колона, а да скрия само дясната, че днес нещо не успях. Бъркам някъде при писането, ама не мога вече да усетя къде. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт