Отговори
# 15
Поздравления за творците - Зиз и Ирка   bouquet    bouquet
Ветеранките ми те Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
От 1 пристрастена под прикритие Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 16
Олеееееееее, све къде сте с по два чифта гащи са во откраднали единия... Shocked Shocked
Ся трее си изберете с кои гащи да Одите и да си ги скроите гъзовейки... ooooh!
Некой чу, че ше слагам чужди мъжове в гащите и реши да ми отнеме удоволствието... Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ах тия мръсни гадни шваби #2gunfire #2gunfire #2gunfire smile3511 smile3511 smile3511

# 17
Зиз, аз не мога да кроя гащури и най-вероятно, ще се наложи да ходя без тях, Cry само с ав. Rolling Eyes
Само полето за писане е засега същото но докога, не се знае.

# 18
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ай и аз да се запиша в новата тема Heart Eyes
Зиз, Hug,Ирче, Hugблагодарско за новата тема  bouquet
Скрит текст:
за Зиз и
за Ирчето
Върнах се #Silly
Ама ако знаете какво посрещане имах...... ooooh!
Скрит текст:
Милото като затръгвахме не знам каква чавка му е изпила акъла Naughty,решил да изключи главния бушон и познайте.......влизаме в къщи,миризма на мърша,ужас,а камерата на хладилника беше пълна....... Cry.Сещайте се за какво става въпрос,когато отворих самата камера Sick,вътре леш Sick,смрад,всичко се разложило,хладилната част мухлясала,крушката изгоряла ooooh!.Три часа чистихме хладилник,ама миризмата не се маха бе,чистихме с оцет,с лимон,сложихме сода,утайка от кафе,ей няма отмирисване.....От вчера три пъти го търках,е мирише и мирише.Сега и лимон оставих нарязан и в хладилника,и в камерата,ама кога ще се отмирише....направо голяма простотия бе #2gunfire #2gunfire #2gunfireТа такива ми ти работи Crossing Arms
Релаксче, Hugай честито ти кило шоколад,с кеф да си го изядеш Grinning.
Оле Линчееееее.... spoko spoko hug hug
То кво човек сам си направи и господ не може. Naughty

# 19
  • В света на мечтите... ❤
Тралала още една ветеранка иде  Mr. Green

Как сте бе сладурки  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  щото аз хич не съм добре,така ми се усили главоболието е това изместване у лево,че направо ми се повдига от болките в очите и главата,тези хора ни отнемат най-приятното ни занимание през свободното време с техните безумни промени  ooooh! ooooh! ooooh! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Хубава вечер на всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 20
Линко  Heart Eyes Hug ooooh! ooooh! ooooh! ужас Sick

Дани Hug Heart Eyes

# 21
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
уф много странна таз визия, ама и какви са тез - редовни потребители, пристратени, ветерани - newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

и днес последният епизод на Трновете, ама що така бързо минават тез сериали, много ме е яд, еле чак догодина ще дават , аааааа ядосах се

# 22
Да я колят тая камила не е познала  Mr. Green

# 23
ДАНИ Heart Eyes Heart Eyes Hug spoko
ЛИНЧЕ Heart Eyes Heart Eyes Hug-това е ужасно

# 24
Булка честит шоколад Heart Eyes

# 25
Тея Тронове мн тъпо ,че по 10 епизода на сезон  Mr. Green ще има 20 сезона сигурно  Mr. Green

# 26
# 27
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
уф много странна таз визия, ама и какви са тез - редовни потребители, пристратени, ветерани - newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

и днес последният епизод на Трновете, ама що така бързо минават тез сериали, много ме е яд, еле чак догодина ще дават , аааааа ядосах се

Ууууууууу, ква убава меца... Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Марието Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

# 28
# 29
Линче,Булка,тенкю амен свърши  Joy до ся не бях яла шоколад с цаевица и друг с чипс  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт