"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 85

• 27 043
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
  • Яко в Матрицата...
Привет Hug
Преди малко в новините покаэаха какъв град е валяло в Тузла, не съм виждала такова чудо  Shocked Shocked Shocked Хората много са се паникьосали, имало е и смерч... Снимките бяха страшни #Crazy

# 301
Привет Hug
Преди малко в новините покаэаха какъв град е валяло в Тузла, не съм виждала такова чудо  Shocked Shocked Shocked Хората много са се паникьосали, имало е и смерч... Снимките бяха страшни #Crazy
Рениии  Hug Hug Hug
Добре че свършиха снимките  ooooh!,мали много лошо за хората,дано вече се оправя това време

# 302
 Hug wavey wavey wavey wavey
Привет Hug
Рениии  Hug Hug Hug
Добре че свършиха снимките  ooooh!,мали много лошо за хората,дано вече се оправя това време

Как не спря да вали яяяяяяяяяяя  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 303
срещите,все са на едно и също място  Wink

Вярно, че в унито все там снимат  Joy Joy Joy може да нямат право другаде  Joy Joy Joy

# 304
Даниии, намери ли басейна?  Hug Hug Hug

# 305
# 306
не бе Ани,ужас,викам в събота и неделя като почивам пак да се разровя и ако го няма,ще взема от сестра ми техния ,ако е здрав,ако не-нов  ooooh!

# 307
не бе Ани,ужас,викам в събота и неделя като почивам пак да се разровя и ако го няма,ще взема от сестра ми техния ,ако е здрав,ако не-нов  ooooh!

На всеки се е случвало да търси нещо, дето знае, че е в къщата, но къде точно?  Joy Joy Joy Joy

# 308
Олееее, сега се сетих този братчеда на Дорук откъде ми е познат  Joy Joy Joy всички убити в КСШ идват при нас  Joy Joy Joy този е втория, да се готвят следващите  hahaha hahaha hahaha

# 309
Ани,на мен този не ми харесва  Crossing Arms

# 310

Изобщо не си давам Тугчето на тоя  Mr. Green

# 311

Що?  Joy Joy На мен ми харесва повече от другия братчед  Joy Joy Joy Идеален е за Тууче  Mr. Green Mr. Green

# 312
Рени, то си е било торнадо направо това в Тузла.  Shocked Ккато оня ден имаше край Созопол  Shocked Shocked Shocked http://instagram.com/p/pbufirotga/#

# 313

Що?  Joy Joy На мен ми харесва повече от другия братчед  Joy Joy Joy Идеален е за Тууче  Mr. Green Mr. Green
Не я давам-е там Лейля,Халето-да му кандидатстват  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
че тя и Ейлюл нещо пък много му се кокореше  Heart Eyes

Не е Тан,не се стряскайте  hahaha hahaha hahaha

# 314

Много сладък беше тука Яман с неговите благодарности  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт