"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 85

• 26 923
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
ади качих гифчето другаде .. виждате ли го?  newsm78

Пак не Joy Joy Joy Joy Joy

# 421
  • близо до брега на морето
Не го виждам

# 422
Здравейте момичета хубав ден на всички и много усмивки Hug Hug Hug Hug HugНа мен любимите ми 3 епизода са на 1 място 38 наистина беше убийствен  на 2 място 34 там играта на Мира и на Яман беше уникална а и все пак бях на сета на филма точно на този епизод и затова го нямаше яман хихи и 22 ми е на 3 място иначе всички епизоди са уникални почнах да го гледам филма от начало Stop Stop Stop Stop Stop Stop Stop

# 423

Ча
Crazy Crazy Crazy е счупил рекорд за скоростно последване от повече от 85хил. луди фена  Crazy Crazy в Инст  Party Party Party Party Party

Как да не я последваш, че и преследваш  Mr. Green Mr. Green тази красота
Crazy Crazy Crazy
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
А уж феновете му прогресивно намалявали, късали ритуално снимки  Whistling Whistling Whistling

# 424
Новини на деня -Агенция Клю-клю ♥ ♥

Почивката от Анталия и Bozkuda се премести в Родос. Видяли са Ча и Сери рано сутринта в  пет и половина/ох беее,пак са яли супа !!!/ на улица в Родос.Чачко както винаги бил красив и забавен...
Разговаряли с фенката "здравей, здравей, как си "-в очакване на кораба (яхта).Попитали са ги дали може да ги снимат,като Чачо казал да внимават какво снимат.
Двамата изглеждали щастливи,били облечени в бяло,отново споделят и Серенай колко е красива отблизо.
Доколкото разбрах това е качено от жената на брадаткото-мениджера на Ча -заснето е от яхтата,на която са били.
http://instagram.com/p/pbeulKS0kZ/

bouquet  bouquet  bouquet за агенцията  Joy Joy Joy

Да, видеото е качено от Брадатковица и харесано и коментирано от Сери.
"Нашите делфини...."  Whistling Whistling Whistling и кво беше там. Ани ще ни светне.  Heart Eyes
 Заедно почиват и обикалят с яхтата.

Преди малко същата тая Брадатковица  Mr. Green Mr. Green качи и това фото от груповото колоездене  Laughing Laughing

клю-клю  Hug Hug Hug Hug

тази, която пусна новината каза, че седяли в 5,30 на приостанището в Родос и хоп Чачо и Серенай  Joy

Тя какво е правила там не знам, нашите дошли с кола отнякъде. Чачо бил с панталон и бяла блузка, а Серенай с дълга бяла пола. Тя наистина била толкова висока, колкото изглежда и така добре сложена, физиката и била супер. Помолили да не ги снимат, Чачо казал: Може ли да не снимате. После се качили на някаква яхта и заминали.  Joy Joy Joy Изглеждали щастливи .. тази не е фенка на никой от двамата, даже е писала за Чачо, че на екрана и изглеждал безличен!!!!!!  Joy Joy но на живо бил много, мноог красив.  Mr. Green

Серенай коментира колко са сладки делфините, а Илкнур писа: Сладките ни те .. или нещо такова. Феновете веднага предположиха, че са заедно и обикалят с яхта.  Peace

Аз съм малко скептично настроена към тази .. не знам не и вярвам много.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Hug Hug Hug

Щастливи и красиви  Crazy Crazy Crazy Party Party Party

Аз пък й вярвам  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Mr. Green

И аз й вярвам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И Бойгар е коментирал видеото и е писал на Сери и Илкнур, че и на него му се иска да е там.  newsm47 newsm47 newsm47 newsm47

# 425
Всеки с дерта си-дано при Братчето и Павлета всичко е наред.Точно в тези райони положението е най-зле Praynig

# 426
Всеки с дерта си-дано при Братчето и Павлета всичко е наред.Точно в тези райони положението е най-зле Praynig
Дано  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Пуфи да вземе да драсне 2-3 реда, да знаем, че е добре.  Peace Praynig

# 427
Не го виждаме.  Peace
На Мими също мърда, но се вижда.  Grinning
А моето аватарче вижда ли се  newsm78 newsm78 newsm78

# 428
Вени, при теб всичко се вижда Hug

# 429
Не го виждаме.  Peace
На Мими също мърда, но се вижда.  Grinning
А моето аватарче вижда ли се  newsm78 newsm78 newsm78

Вени, грееш  Grinning Grinning Hug
Иска му се на Бойгар и той да мята крачоли със Сери и Ча, ааа?   Laughing Laughing

Cagatay_fen,
  Hug Hug Hug

# 430
Дано  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Пуфи да вземе да драсне 2-3 реда, да знаем, че е добре.  Peace Praynig

Мими, искаш да кажеш Бризчето  сигурно?newsm78 newsm78 newsm78

Дано се появят и драснат някой ред, въпреки, че едва ли им е до тук, пък и може да нямат ток.  Rolling Eyes

# 431
аз си го виждам, вие няма да гледате  Joy Joy Joy Joy

# 432
Ани Hug да мило, за Бризчето имах предвид, но съм писала за братчето Laughing.Той в момента си отдъхва и не го мисля

# 433
аз си го виждам, вие няма да гледате  Joy Joy Joy Joy

Свидла  Crossing Arms Crossing Arms  Joy Joy Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 434
Ани Hug да мило, за Бризчето имах предвид, но съм писала за братчето Laughing.Той в момента си отдъхва и не го мисля

не го мислиш, ама писа братчето  hahaha hahaha hahaha

нИ мойЙ го забравим кардото  Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт