Рибен магазин в южната част на София?

• 3 426
  • 3
  •   1
Отговори
След като успешно ми беше обяснено какво е положението с месарските магазини в южните квартали на София (за което искрено ви благодаря), искам да ви попитам дали може да ми препоръчате откъде да купувам риба.
Кварталите, които са ми най-близо са Манастирски ливади, Бъкстон, Борово, Стрелбище и Бели Брези. Засега на случаен принцип купувам сьомга, калмари и скариди от Билла, Фантастико или Карфур, та дали някъде се предлагат по-качествени?

# 1
Има магазин за гръцка охладена риба на Дойран, в кв. Бели брези май се пада. Малко преди моста над канала в дясно, ако караш от 20. поликлиника в посока центъра.  Peace

Взимали сме от там калмари, риба тон, фагри, ципура. Рибата не е изчистена, чистят я пред теб, което е сигурен белег, че е прясна. По-скъпо е от веригите обаче.

едит: ето го адресът
ул. Дойран 11, кв. Бели брези

# 2
Магазинът, който Мравчето ти е препоръчала наистина продава най-качествената риба в този район. Не е замразявана. Съвсем прясна е. Доставя се през ден. Намира се точно до гръцкия ресторант. Там не само ти я чистят, а от скоро и предлагат безплатно печене.
Но наистина, в сравнение с веригите е значително по-скъпо.

Иначе и на Халите има рибен щанд, но може би ти е далеко.

# 3
На пазара Красно село има два магазина за риба. Те са в уличката до него, пресечката на ул.Хебър и Княгиня Клементина  срещу цветята. Магазините са един срещу друг. Има и на пазара Иван Вазов, но там продава един заспал продавач, който идва в 12, а кога си отива не знам. Един път го чаках и не го дочаках. Работното време е от 10:00, той идва най-рано в 11:00. Пълна безотговорност.

Общи условия

Активация на акаунт