Сбогом! Довиждане! Чао! Адиос! Гудбай! До свидания!

• 19 341
  • 336
  •   1
Отговори
# 315
Мерида, що за демонстрация? Глупаво е.
Моето мнение ли е глупаво?
Писва ми вече. Като пъдар е от тема в тема. Може ли да ме игнорира за напред, дамата?

Ами смири се тази вечер, отмини, а утре си излей. Не е много уместно наистина да ползваш тази тежка тема. Както си прецениш.

# 316
Не, Лиляна.
Просто не съм в настроение за теб. И обяснявам защо.
Беше ми симпатична по едно време.Но напоследък ми идваш в повече.

# 317
  • В Космоса
[

Акаша, тоя пистолет е воден, не се прай, сЕди тука.

Воден, воден, ма я виж как ми притреперва мустака, стрЪхувам са...

# 318
  • София
Акаша, недей, мола ти са!

А новата версия е по-добра от предната, определено.

Викаш, че бобът миналия път е бил хем загорял, хем солен, а сега поне е само загорял.  Peace
Дотам ли стигнахме, да се утешаваме, избирайки по-малко лошото?

# 319
Мен не ме дразни толкова загорялото, колкото, че са ми взели лъжицата и вместо това ми предлагат да го ям с клечки, свиквало се.

# 320
Тогава предлагам да ни сложат един брояч на лайковете. Crossing Arms Както има брояч на мненията.

Да, тогава ще е по-интересно. Ще има офанзива на ЛС и по отчетните теми - моля, харесайте ми мненията.  Joy

Само аз ли не виждам харесванията, а сърцата само като бройка... Искам поименно да виджам, кой какво е харесал пък! Crossing Arms

Е, как! По лайкванията ще го познаете, както се казва. Което пък автоматично води до отпадане на всякакъв вид годишни номинации, които и без това се разсъхнаха в последните години.

А, защо? Може ръководството да ни изненада. Представи си, че организира само̀ Годишните номинации (както според мен би трябвало да бъде, а не разни аматьори да се надпреварват кой първи ще пусне фалстарта) и извади на показ лайкванията.
Но пък отрицателните номинации ще умрат така, щом няма дислайкване.  newsm78

Joy hahaha Мъкааа! Mr. Green А знаете ли го онзи виц - как фейсбук изчезнал и откачени хора търчали по улиците със снимки в ръка, спирали други хора и им викали: "Харесай ми снимката, харесай ми снимката". Crazy Скоро, вместо да се разхождаме по улиците, сигурно ще измислят начин как да влезем тотално в монитора и да крачим между платките като вид студени спойки.

# 321
  • Tам през Атлантическия океан
Акаша, недей, мола ти са!

А новата версия е по-добра от предната, определено.
Като си махнеш дясната лента става. Mr. Green

Те така  Mr. Green

п.п.  може да си го пльосна за аватар  Laughing

# 322
Дес-само да не объркаш мястото на превръзката и да  я сложиш на лявото око.Че тогава само рекламки ще си гледаш. Crazy  Laughing

# 323
  • Kопенхаген
В крайна сметка, кой си тръгна и кой остана?

# 324
  • В Космоса
Аз си тръгнах.  Crazy

# 325
  • Kопенхаген
Силно се надявам да е само от тази тема, а не от форума  Grinning

# 326
  • Mediterraneo
Вероятно и модераторите са тръгнали нанякъде  Whistling Темата се изроди и клонира в оплаквателно- оплювателна, както е модерно напоследък.

# 327
Темата се изроди и клонира в оплаквателно- оплювателна,... .
За да компенсира сърчицата и харесва ми през два реда.
П. С.  Ти си ми първата харесана, не боли Simple Smile

# 328
Скоро, вместо да се разхождаме по улиците, сигурно ще измислят начин как да влезем тотално в монитора и да крачим между платките като вид студени спойки.
Заради горното си помислих - тая мацка ме кефи. Скролнах нагоре да видя коя е - то пък Argent.

# 329
  • Mediterraneo
О, имам 6 сърчица! Това хубаво ли е? Няма да си ходя  Party

Общи условия

Активация на акаунт