Сбогом! Довиждане! Чао! Адиос! Гудбай! До свидания!

• 19 328
  • 336
  •   1
Отговори
# 45
Andariel, аз нищо не опитвам, просто изказвам мнението си, както всеки друг тук - а и не можеш да не се съглсиш, че е леко дразнещо във всяяяяяка тема да се пише само това - има модератори, администратори и тем подобни за тази цел - не мислиш ли, че шансът да обърнат внимание, ако всички ги залеят с жалбите си, е доста по-голям... аз не искам никого да обиждам, но моето мнение за голяма част от населението ни си е такова, колкото и да ми е тъжно  Tired Tired

Мечта, да ти кажа мисля си, че на новите ще им е по-лесно, защото не са свикнали със старото?  newsm78 Аз съм тук реално от 1,5 година мисля май и въобще не ми беше трудно... Това няма нищо общо с кой е умен и кой не - просто има хора новатори, които обичат новостите, бързо ги приемат, а има хора и които не ги обичат и пр. , и пр. На някой пък може да му харесва този вид  newsm78 newsm78 ... горе до bg-mamma има квадратчета - цък там и излизат

Evana, аз не се примирявам /Лъв и примирение, това в кой свят го има/ ? На мен просто тази версия не ми пречи, така че защо да мърнкам за нещо, което не ми е проблем? Човек да не каже, че е абсурдно да се мрънка във всяка една тема из целия форум, аман....  ooooh! ooooh!

Касита, ще ме умориш hahaha

# 46
На мен някои от новите неща ми харесват. Обаче тези реклами в дясно са по-досадни и от телевизионните. ТВ рекламите поне имат край, а това не спира! Освен това, понякога съвсем неочаквано стартира звуковия елемент на рекламата, което вече е влудяващо.

Ако има начин да спра това, кажете моля!

# 47
Касита, като си толкова умна, какво правиш при нас "глупавите"  hahaha

Уча ви на мъдрост, търпение и днезусещания за живота.

Само дано се оправи забиването на сайта, че е много досадно.

# 48
Касита, като си толкова умна, какво правиш при нас "глупавите"  hahaha

Уча ви на мъдрост, търпение и днезусещания за живота.

Само дано се оправи забиването на сайта, че е много досадно.

smile3532

изтрих го това по-горе, че някой пак ще го приеме насериозно  smile3555 smile3555
Като каза дзен - имам нужда, че с моите три реда сополи, такъв бяс ме хваща, чееее  smile3511

# 49
Благодаря!
Дизайнът не струва, щом тия квадратчета, дето са нааааай-важното според мен, са толкова незабележими и НЕговорещи нищо.

Последна редакция: вт, 17 юни 2014, 11:44 от Анонимен

# 50
Дизайнът много прилича на този на фейсбук. Мисля, че точно заради това бързо ще се възприеме.

Мен биха ме отблъснали:

1/ шантавите реклами, които агресивно се борят за вниманието ми;
2/ опостяването на съдържанието на новите теми, ако популярността на форума спадне.

# 51

Вчера някой беше писал че си е залепил картонче в дясната половина на екрана. Joy

# 52
  • София
Никъде нЕма да мърдам,пробвах Там,не стана,оставам,пък квото ще да става...

Искам да се похваля,че ми отне 1 мин. да открия квадратчетата,йесссс  Party

# 53
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък питах и ми ги показаха Grinning

# 54

Вчера някой беше писал че си е залепил картонче в дясната половина на екрана. Joy

Може Wink И тапи в ушите може да сложа на мен и околните, за да не подскачат от внезапния звук Wink)) Ама аз не живея само във форума, просто стои пуснат и поглеждам от време на време.

# 55
  • Варна
Не знам чие гениално хрумване е решило да ме вкара в група "Бъдещи майки". Оценявам хумора  Mr. Green

# 56
Чудех се защо ви прилича на ф-бук докато не видях бутона харесвам Simple Smile. Ако сложат и не харесвам, ще заприлича на дир-а. Simple Smile))

# 57
Богиня , и мен са ме нагнездили там, за това си цъкнах на Невидима, та да не се водя "официално" там, че дано съм някой ден от тях, ама все още ми е рано и не ми представлява интерес  Whistling

# 58
Къде се цъкате невидими?

# 59
Отиваш си на профила, там пише член на групи - под тях има редактирай ...  Peace

Общи условия

Активация на акаунт