Сбогом! Довиждане! Чао! Адиос! Гудбай! До свидания!

• 19 327
  • 336
  •   1
Отговори
# 15
ееее голяма драма , голямо чудо - или свиквате, или напускате форума... да се реве из целия форум, във всяка тема -файда НЯМА... това е новата визия и никой не е държан тук насила  Confused

П.С. В крайна сметка живеем в свят, в който постоянно всичко се обновява и дори баба ми на 80г. не мрънка така, а се учи  Naughty

Последна редакция: вт, 17 юни 2014, 09:49 от Carrie Bradshaw^

# 16
  • София
А защо да си обираме парцалите? Тук има доста хора, с които ми е приятно да си общувам. Но и защо да се примиряваме с глупостите по новия дизайн? Да изхвърлим бебето с мръсната вода ли? То, хубаво се обновява, ама нали идеята е обновлението да е за добро, а не на инат. Щом има толкова много недоволни хора, значи не е случайно. И оплакванията са за все едни и същи неща. Обаче, йок, така щяло да бъде!

# 17
Ми ако ще се наложи да си купувам нов компютър или телефон....
Това вече едва работи. Минават минути....докато почне да зарежда част от надписите....
Темите които следя, но не съм натиснала запис за тях, са разхвърляни в някакви нови раздели и почти нищо не намирам...
Нямам нищо против нов дизайн, свиква се определено, каквото и да си говорим. Но все си мисля, че новостите са за да улесняват....

# 18
Ами не, ама просто се мрънка навсякъде , а е повече от очевидно, че няма да го променят  така са решили да бъде... просто на който не му изнася, да не влиза.... отнема до 1 час максимум да го разцъкаш  сайта и се научават нещата... Проблемът с бавното зареждане и мен ме дразни супер много, но мисля, че ще се оправи като приключат с промените - миналия път пак беше така.  newsm78

Andariel, просто се ядосвам, защото българинът никога не е искал да се научи на новото, да положи малко усилия- все на готово  Tired Tired

Последна редакция: вт, 17 юни 2014, 09:50 от Carrie Bradshaw^

# 19
Ами не, ама просто се мрънка навсякъде , а е повече от очевидно, че няма да го променят  така са решили да бъде... просто на който не му изнася, да не влиза.... отнема 1 час максимум да го разцъкаш  сайта и се научават нещата... Проблемът с бавното зареждане и мен ме дразни супер много, но мисля, че ще се оправи като приключат с промените - миналия път пак беше така.  newsm78

Andariel, просто се ядосвам, защото българинът никога не е искал да се научи на новото, да положи малко усилия- все на готово  Tired Tired

Малко усилия - нищо против. Но ако отнема 1 час за да разбереш къде са темите, в сайт който уж посещаваш редовно, значи положението е много зле. А промяната, вместо да улеснява, утежнява.

Че то в непознат форумен сайт отнема само 5 минути да се ориентирам. Ако тази промяна отнема 1 час...пффф Laughing Laughing

# 20
Сега, наясно съм, че повечето могат да дишат само прахта, която интелекта ми вдига с участието си из форума и за това дори не ми беше нужен и час да разбера кое къде е, но не съм очаквала да не може да се оправите с един най-прост сайт!
Адиос!

# 21
kitarista, написах 1 час, защото има хора, които бавно задяват и ще е нужен и 1 ден  Laughing Laughing
Аз си намерих доста бързо нещата, не е такава драма...само да оправят бавното зареждане

# 22
Ако са напуснали, значи няма как  да прочетат тази тема, че да се разпишат...

Аз разбрах, че става дума за тези, които сега тепърва ще напускат Simple Smile

# 23
  • София
Ами не, ама просто се мрънка навсякъде , а е повече от очевидно, че няма да го променят  така са решили да бъде... просто на който не му изнася, да не влиза.... отнема до 1 час максимум да го разцъкаш  сайта и се научават нещата... Проблемът с бавното зареждане и мен ме дразни супер много, но мисля, че ще се оправи като приключат с промените - миналия път пак беше така.  newsm78

Моля, без обобщения за "българинът никога не е искал да се научи на новото...". Българинът, американецът, танганаецът - все едни и същи - когато нещо е хубаво и лесно, хората го харесват и го ползват. Като с обувките е - ако обувката ти стиска, колкото и да ти я рекламират като нова и хубава, просто в един момент отказваш да я носиш.

# 24
Хайде хайде- всички знаем много добре, че обобщението за българина си е точно така...  Naughty

И да се жалвате- файда няма , освен да се спами целият форум  Tired

# 25

И да се жалвате- файда няма ,

Виж това си е вярно за българина.  Другите гледат на хората да им е по-удобно, българинът да се изцвъка и да си вземе парите.

# 26
  • София
Хайде хайде- всички знаем много добре, че обобщението за българина си е точно така...  Naughty

И да се жалвате- файда няма , освен да се спами целият форум  Tired

Нищо за българина не е точно така, защото няма такова чудо, наречено българин. Все едно да говориш за "англичанина". Вие какви сте, от Марс ли? Брей, "българинът" не харесва новото, а баш вие се извъдихте "небългари"!

# 27
Като се каже така, се говори метафорично и се има предвид масата... И ако това ще те успокои- честно казано доста често съжалявам, че съм се родила тук /и не съм изобщо само аз/ ... Приключвам с темата, защото да се наприказваме смисъл-няма  Naughty

# 28
  • София
И, разбира се, ти си извън масата!  hahaha В такъв случай не прехвърляй собствените си..., как да го кажа..., субективни възприятия върху всички хора. Щом съжаляваш, че си се родила тук - рекламации към майка си можеш да отправиш! Да е мислила къде е раждала! Но да ми правиш обобщения за"българина", няма да стане!

# 29
Мненията на потребителите би трябвало да са важни, смятам.

Ясно е, че всичко тече, всичко се развива.

НО! форумът, пардон, информационната платформа в този си вид е манджа с грозде, хаос, сбирщайн, слабологична смес от всякакви неща накуп. Един новодошъл би се объркал лесно. По-скоро един новодошъл би се объркал задължително.

Аз преди преглеждах чат-пат теми и подфоруми, в които не пиша. Сега даже нямам желание да ровя и търся. Информацията би трябвало да е на 1-2 клика разстояние, а в момента е на поне 6-7 клика. Губите, собственици, губите - рейтинг, потребители, лоялност.

Общи условия

Активация на акаунт