Сбогом! Довиждане! Чао! Адиос! Гудбай! До свидания!

• 19 325
  • 336
  •   1
Отговори
# 30
Аз се сещам за две потребителки, които не съм срещала отдавна тук (и Слава Богу), може би те окончателно са "отвъд" Flutter

Иначе съм съгласна, че скапаха форума и ще е цяло чудо ако продължи да бъде това, което е станал благодарение именно на стария си вид.

# 31
Andariel, много съжалявам, че щом се набираш толкова, се обиждаш явно, което говори, че се причисляваш към онази част от българите, които цял свят знае като мързеливи и лесно-гонещи... И да - аз не се причислявам към тази част, защото не ми е такава драма промяната, бързо се свиква ако има желание... А майка ми не я намесвай , ако обичаш, че просто звучи жалко и долно  Wink

Сбъдваща мечти
, естествено, че е важно,ама всички знаем, че няма да се променят нещата и просто е безсмислено да се спами навсякъде  Confused

# 32
Ами не, ама просто се мрънка навсякъде , а е повече от очевидно, че няма да го променят  така са решили да бъде... просто на който не му изнася, да не влиза..

просто се ядосвам, защото българинът никога не е искал да се научи на новото, да положи малко усилия все на готово  Tired Tired

Tired
Аз пък се ядосвам на тази типично българска черта- овчето примирение,което ти перфектно притежаваш.Чак и пръст размахваш,че някой надигнал глава.

Сайта е едно към едно с Фейсбук.  #Cussing out
Отвратителна нова визия!
Изобщо нямам намерение да ''разцъквам'' и да се запознавам с ''вчерашен познат''.
За едно си права:Който не му изнася,да си заминава!
Скрит текст:
Как го мразя това изречение
Точно,всеки да се спасява по единично.  Peace
И от мен Бай  Peace

# 33

Сбъдваща мечти[/b], естествено, че е важно,ама всички знаем, че няма да се променят нещата и просто е безсмислено да се спами навсякъде  Confused

Кари, даже не мога да видя това "навсякъде". За протокола - тук съм от съвсем самото начало и влизам буквално ежедневно. Щом аз - един дърт форумец- не може да се оправи, какво остава за "зайците".

# 34
Странна работа. В Красива мама никога не съм влизала, а ми стои в моите групи Simple Smile.

So long and thanks for all the fish! Simple Smile

# 35
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Явно това ще е поредната тема, в която някои ще натякват на останалите колко по-умни са от тях. Познайте какво- не сте Mr. Green

# 36
Явно това ще е поредната тема, в която някои ще натякват на останалите колко по-умни са от тях. Познайте какво- не сте Mr. Green

Бе, коя си ти, че ше ми кажеш това на мен?!?!?!

# 37
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А ти коя си, че ще си позволяваш изказвания като предишното си?!?!?! (още препинателни знаци искаш ли, те ли са доказателство за превъзходство hahaha)

# 38
Ако може, спрете махленските свади, моля.

Факт е, че трудно се преглъща критика и различно мнение, ама ако може да запазим добрия тон, а?

# 39
  • София
Не е толкова зле. Предната промяна беше много по-голям шок. Този път са се опитали да поправят някои грешки, ама малко са направили и нови.
Както е да е,влече си ме, оставам. Grinning

# 40
  • София
Andariel, много съжалявам, че щом се набираш толкова, се обиждаш явно, което говори, че се причисляваш към онази част от българите, които цял свят знае като мързеливи и лесно-гонещи... И да - аз не се причислявам към тази част, защото не ми е такава драма промяната, бързо се свиква ако има желание... А майка ми не я намесвай , ако обичаш, че просто звучи жалко и долно  Wink

Сбъдваща мечти
, естествено, че е важно,ама всички знаем, че няма да се променят нещата и просто е безсмислено да се спами навсякъде  Confused

Не се обиждам. Няма как да ме обидиш на "българина", защото такова животно няма. Един що-годе образован човек трябва да го знае. Твоите субективни вярвания и отношение са си твоя работа, но поне не се опитвай да ги превръщаш в някаква общовалидност. Те са си твои - вярвай си!

# 41
Съвсем практически въпрос:
Къде/как се вижда списък на всички форуми/групи в Бг мамма. Не сортирани, не избрани, не тези посещавани от мен, не най-последните, не най-популярните, не препоръчани от някой си. Просто списък на всички. А?

# 42
До надписа БГ-мама има 9 малки квадратчета. Кликни на тях и се виждат всички подфоруми.

# 43
Ако може, спрете махленските свади, моля.

Факт е, че трудно се преглъща критика и различно мнение, ама ако може да запазим добрия тон, а?

Ние с Джойката се шегуваме, не се караме.  Grinning

Съвсем практически въпрос:
Къде/как се вижда списък на всички форуми/групи в Бг мамма. Не сортирани, не избрани, не тези посещавани от мен, не най-последните, не най-популярните, не препоръчани от някой си. Просто списък на всички. А?

Решетката от ляво на логото БГ МАММА

# 44
  • София

Най-горе, най-вляво има едни тъмно сини малки правоъгълничета.

Общи условия

Активация на акаунт