Сбогом! Довиждане! Чао! Адиос! Гудбай! До свидания!

• 19 353
  • 336
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Нещо визията е нова, ама инфото им е старо!
Мене ме бяха набутали в Хранене с адаптирани млека /първа група/, нещо, което правех преди 9 години!
А къде мога да видя всички групи?

# 61
  • Варна
Богиня , и мен са ме нагнездили там, за това си цъкнах на Невидима, та да не се водя "официално" там, че дано съм някой ден от тях, ама все още ми е рано и не ми представлява интерес  Whistling
Благодаря много, че ми отвори очите за тази опция. Жива да не бях - член съм на група за детски ясли и градини, както и на тази за турски сериали  Mr. Green
Ох, дивите лопери ми направиха деня  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing

# 62
L'Agent , пак там, където обясних по-горе  Peace

Богиня, остави се- аз се намерих и в "Паранормално" или нещо от тоя сорт  smile3532

# 63
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз вчера докато скролвах нагоре (понеже стрелката вече я няма Close), кликнах по погрешка и се самонабутах в група "бременни с термин месец...". После естествено трябваше да ходя в групата и да се отписвам. Признавам им на лоперите, намислили са гениална система за генериране на клик Laughing.

# 64
Като толкова ви дразни, че голяма част от потребителите мрънкат за новата визия, защо пускате още една тема, благодатна за мрънкане?!
Не виждам  причина за напъните да се защитава манджата  с грозде, в която се превърна  този форум. Колкото и да ме уверявате, че ви харесва....  Grinning  
Някакъв нелеп хибрид между фейсбук и форум.... Shocked

# 65
Нещо визията е нова, ама инфото им е старо!
Мене ме бяха набутали в Хранене с адаптирани млека /първа група/, нещо, което правех преди 9 години!
А къде мога да видя всички групи?

Не сме ли всички по дифолт нацъкани като "видими" навсякъде? Аз така го схванах. Или има и още "групи"???

# 66
Според мен, ако имаш поне едно мнение в раздела ставаш част от групата.

# 67

Оле, Боже!  baby_neutral

# 68
Точно така  Peace

Wilma, виж си на профила къде са те сложили  Crazy

# 69
  • в морето до колене
Аз вчера докато скролвах нагоре (понеже стрелката вече я няма Close), ...

Стрелка за "нагоре" има, Джой. Намира се под "спонсорираните" теми в дясната лента.
Стрелка за "надолу" обаче липсва...

Дори и да е писано преди сто години... и вече да си забравил за него.

# 70
Точно така  Peace

Wilma, виж си на профила къде са те сложили  Crazy

А, видях, разбира се, та затова ми хрумна, че съм по дифолт навсякъде. На такива невероятни групи съм член, че... Simple Smile И са толкова много, та си реших, че може би са всичките. Ма викате, те просто са ужасно много? Леле, трябва да внимавам, да не пиша без особено добра причина тук и там  Mr. Green

# 71
От всяка група можеш да се отпишеш с един клик.
Отиваш на групата, горе има едно като червено зъбчато колело и цъкаш "напусни групата".

# 72
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз вчера докато скролвах нагоре (понеже стрелката вече я няма Close), ...
Стрелка за "нагоре" има, Джой. Намира се под "спонсорираните" теми в дясната лента.
Стрелка за "надолу" обаче липсва...
Джой не е сляпа. Въпросната стрелка ту я има, ту я няма. И в интерес на истината в повечето случаи я няма.

Параход, описаните от теб кликове са 3- отиви на група, кликни на колело, отпиши се. За какъв ми е всичката тази гимнастика? На мен за никакъв, на тях им отчита трафик. Е, бива ли да ни работят така?!

# 73
От всяка група можеш да се отпишеш с един клик.
Отиваш на групата, горе има едно като червено зъбчато колело и цъкаш "напусни групата".

Господ здраве да ти дава!  Hug
Голямо цъкане, ама се разчистих от адаптирани млека и парти-клубове Wink

# 74
  • София
Като толкова ви дразни, че голяма част от потребителите мрънкат за новата визия, защо пускате още една тема, благодатна за мрънкане?!
...
Точно тъй, тук ще мрънкат колко се дразнят от тия, дето мрънкат tooth

Общи условия

Активация на акаунт