За офисния обед- цени, препоръчителни храни

• 7 491
  • 53
  •   1
Отговори
# 15
  • Ямбол
По принцип обядвам вкъщи, но в дните, когато се налага да съм цял ден на работа, предпочитам да седна някъде навън с колеги.
Цените са от зависи, но към 3-4-5 лева макс. Понякога пия бира, но рядко, защото ми се доспива.

# 16
  • София
По принцип обядвам вкъщи, но в дните, когато се налага да съм цял ден на работа, предпочитам да седна някъде навън с колеги.
Цените са от зависи, но към 3-4-5 лева макс. Понякога пия бира, но рядко, защото ми се доспива.
Ау, бира в работно време,няма лошо. Учениците започват с галона бира в голямото междучасие, а учителката чааак на обяд. Добре ще е да вземат светъл пример и да не бързат с пиенето.  cheers

# 17
  • Ямбол
Aisha, предполагам, че много се разтревожи за моите ученици, затова бързам да те успокоя. Както съм написала, сядам навън да обядвам, когато съм цял ден на работа, а това се случва сега след края на учебната година - една седмица, и преди началото - две седмици. В тези дни ученици няма, а времето е горещо и въпреки това, рядко пия бира, само когато следобед знам, че няма да имам много работа и няма да ми се налага силна концентрация, заради ефекта на доспиване след едната зловеща бира.
Нямах намерение да уточнявам тези подробности, ма на, трябваше, че ето веднага се разтревожиха хората за децата.

# 18
Зададох си въпросите, защото около мен има два типа заведение- едното уж за бързо хранене с манджи, но супа и второ излизат около 7-9 лева, второ е с обедно меню, където човек може да се нахрани вкусно и с прилични средства, но задължително, виждам, това се полива кога с бира, кога с вино.

# 19
Зададох си въпросите, защото около мен има два типа заведение- едното уж за бързо хранене с манджи, но супа и второ излизат около 7-9 лева, второ е с обедно меню, където човек може да се нахрани вкусно и с прилични средства, но задължително, виждам, това се полива кога с бира, кога с вино.

Ти май си баш в моя район  Mr. Green

# 20
Аха.

Ако за някого е нормално да яде второ от порядъка на 5 лева порцията и това да става в тарелка за офиса- браво на него. За мен е чист обир.

# 21
  • София
Срам ме е да си призная колко тъпо се храня напоследък наобяд Confused Миналата седмица съм яла поне 2 пъти геврек - 75 ст., поне два пъти само плодове от пазара - около 2 лв. и май единия ден въобще не обядвах. Много лош режим, вярвайте ми. Колкото по-малко ям, толкова повече ми се лепи всяка хапка Confused
Мисля, че добре се храня и като качество, и като сума, когато имам време да отида до Била. Салата голяма купа е към 2-3 лева, малко хлебче още двайсетина стотинки. После се чувствам хем сита, хем ми е добре. Когато хапвам навън, салата ли супа, или само основно - около 3 лева.
Алкохол по обяд...случвало ми се е не повече от 5 пъти за целия ми живот.

# 22
  • Tам през Атлантическия океан
Предпочитам да си взеха нещо от вкъщи, защото държа да знам, какво ям.
Peace

и аз тъй  Grinning

# 23
  • София
Аз пък предпочитам да хапна нещо различно от в къщи.
Около работата ми има няколко ресторантчета с обедно меню. Ценита са - супа 2 лв, основно 4 -5 лв. Двете не мога да ги изям, избирам си. Напр. в къщи никога не се готви рибена чорба, кашкавал пане - хапвам си ги на обяд, в отделни дни. Салатите са около 4 лв, но след  само салата съм си гладна. Та не поръчвам. Предпочитам да отида сама, без колеги. От една страна искам да си хапна на спокойствие, без да ме занимават с корпоративните клюки. От друга - не желая  да се съобразявам с тях - кой къде и какво иска да яде. От трета - не желая фирмените клюкарки да коментират как и какво ям. Те са едни изискани ... карат я само на амброзия.  Party
Понякога Скъпия има курс близо до работата ми - муаме заедно шкембе с много чесън. Работя сама в стая, не мириша на никого.
Бира, вино, твърд алкохол не поръчвам. Чака ме вечер в хладилника  Laughing

# 24
  • София
Е, то не е нужно да делиш с някого в кабинет, за да ти е ясно, че не е удачно да се намукаш с чесън и да идеш на работа. Ужас!

# 25
Е, то не е нужно да делиш с някого в кабинет, за да ти е ясно, че не е удачно да се намукаш с чесън и да идеш на работа. Ужас!
Напълно споделям!

# 26
  • София
Ми споделяйте си. Аз не преча на никого, при мене не се влиза.
По-неприятно е затоплянето на домашна пача с много чесън на микровълновата в коридора. Или пък директно готвене на същата печка на месо с лук.  Затопляне на прословутата зелева супа от диетична колежка също. Тогава 35 души минавайки се ароматизират.

# 27
  • София
Абе на какви места работите Shocked

# 28
Питам същото! Кога работите, ако трябва и да сготвите?

# 29
За обяд-ползваме кетърингова фирма обслужваща МЗ.Удобно,вкусно и на добра цена-примерно 5,00лв.Опцията ,че предлагат различни диетични менюта е направо безценна.Взимам и за вкъщи ,при необходимост.
Не готвя,защото работя и не ми идва отръки.За здравословното хранене се грижи ММ,купуваме готово или ми готвят.Това последното все по-рядко.

Общи условия

Активация на акаунт