За офисния обед- цени, препоръчителни храни

• 7 495
  • 53
  •   1
Отговори
Я, да ви разсея малко от темите за новата визия на сайта и да ви питам какво ядете, как го ядете, къде го ядете по обедно почивно време в делничен ден и каква мислите е нормалната цена за едно обедно хранене? Придружавате ли обеда с някакво алкохолно питие?

# 1
  • София
Първа!
На пред-последната ми работа си хосех всичко, че на километри наоколо няма нищо.
Понякога кутия с манджа, понякога санвич. И кафе, и кроасан, и каквото хвана от хладилника.

На предната си поръчвахме, защото пак беше далече от цивилизацията.
Гледах да се ограничавам до 5 лв - салата с шунка или пиле, паста, пица.
Ако пийна алкохол на обяд, просто ще заспя!

# 2
  • София
Най- приятно ми е да изляза с някой навън, в заведение. Понякога като няма с кой, си взимам в офиса и си хапвам на бюрото. Обаче така не го усещам като почивка, друго си е да излезеш от офиса, да те духне вятър  Mr. Green
Гледам винаги да хапвам нещо готвено и пия минерална вода. Около 5-6 лева. И аз ще заспя, ако пия алкохол.

# 3
  • София
Поръчваме си кетъринг,ммммного вкусно,пък и на нормални цени...
Имаме си кухня в офиса и там ядем,на бюрото ни е забранено...
Понякога излизаме и навън,офиса ни е близо до пазара на Младост 1,така,че избор имаме голям.

# 4
През топлите месеци излизаме да си вземем салата, сандвич, дори понякога купуваме зеленчуци и си правим салатка. Имаме голяма маса, на която можем да обядваме. За съжаление обедната почивка е кратка за сядане в заведение. През зимните месеци обикновено си поръчваме храна, която да ни доставят. Гледам да се вмъкна в бюджет от 5 лв за обяд.

Акохол на обяд - само с повод  newsm24

# 5
Съобразявам с времето, което имам за почивка и с кг, които съм "трупнала".

Понякога нямам много време, имам работа, която трябва да свърша и не ми се яде особено.

Гледам да си нося почти всеки ден плодове, но не много, защото и те са сладки и не се отразяват добре на фигурата.

Ако имам време за обяд навън, поръчвам си обикновено салата.В редки случаи- готвено- леща, нещо с ориз- според вкусовете си, но най-често салата.Ако е въпрос какво най-много на мен ми се яде- пица, ама не смея, особено сега, преди плажния сезон.Цената варира според поръчката. Не повече от 10лв, каквото и да си хапна,обикновено- около 5лв.

Има дни, в които нищо не ям, пия едно кафе и толкова.

Неприятно  ми е когато се носят в "офиса ни"/ малко условно казано е " офис"/миризливи манджи

# 6
Обедната почивка ми е 30 минути и нямам време да обядвам в заведение, иначе около мен избор на такива с обедно меню - дал Господ, в ценови диапазон 6-9 лв. Не купувам сандвичи, обядвам мюсли с мляко, което купувам преди работа или в обедната почивка си купувам зеленчуци и си правя салата.

# 7
Хапваме на работа, защото нямаме време да излизаме и да чакаме... Тропса е близо до нас- салати, "манджи" , понякога по един малък Sub, понякога си нося от вкъщи... гледам да се ограничавам до 3-4-5 лв макс /зависи по кое време на месеца сме  Mr. Green Mr. Green /

# 8
Икономична съм - просто повече от супа със салата или основно ястие не мога да изям. Около 4-5 лева излиза на заведение. Рядко си нося от къщи, защото нямаме условия за хранене и по-често излизаме навън.

# 9
Ми аз все съм в някакъв режим и си нося, защото със сигурност трябва да знам какво има вътре Flutter Но пък е еднообразно - месо и салата. Понякога омлет. Днес съм на сьомга със салата, вчера бях на пържола, салата и броколи на пара.

Иначе преди хапвах по-скоро нещо бързо - пица, сандвич + нещо безалкохолно за пиене и е излизало до 5 лв. В седмицата един или два пъти да сме сядали на заведение и там поне 10 лв. си отиват. За мен лично е неразумно да се храня така всеки ден. Това без оглед на получаваната от мен заплата (получавала съм много ниска - стаж, но тогава избор нямах много, средна и висока, мнението винаги ми е едно и също  Peace). На предишната ми работа бяхме строго ограничени от към обедна почивка, сега не съм - и 2 часа може да ям, стига разбира се да нямам работа. И това има значение, ако нямаш време - бърза храна.

А днес, за да ям този обяд на заведение може би под 15 лв. няма да се вместя.

пп - баш в центъра съм, мисля че има значение за цените.

# 10
Предпочитам да си взеха нещо от вкъщи, защото държа да знам, какво ям.

# 11
  • София
Понякога обядвам в заведение - около нашия офис има доста. Понякога поръчвам - колегите ми поръчват всеки ден от едно ресторантче и понякога и аз се включвам. Рядко нося от вкъщи. Колко ми излиза - зависи какво ям, но в повечето случаи е в диапазона 7-10 лв, понякога малко повече.

# 12
Предпочитам да си взеха нещо от вкъщи, защото държа да знам, какво ям.
И аз също  ,но ако някога ,много рядко не си приготвя за обяд си имаме готвач за децата и срещу много символична сума мога да се храня и на работа .Почивката ми е 1 час .

# 13
Поръчваме си готвено и ядем в офиса. Старая се да ям готвено, но от време на време взимам по сандвич от Добрев. Иначе наоколо има много места за сядане, стига да не бързаш да се връщаш на работа.  Laughing

Алкохол само ако има повод.

# 14
  • Mediterraneo
Почти винаги си нося от къщи храна- салата с нещо си. Ако ходим на заведение, основно ядене от обедното меню е 3 лв, супата е лев и нещо, ям едно от двете. Алкохол никога не пия по обед, понеже вечно съм с колата.

Общи условия

Активация на акаунт