За офисния обед- цени, препоръчителни храни

• 7 492
  • 53
  •   1
Отговори
# 45
  • вече Пловдив
Напоследък на обяд хапваме с колеги за 15 минутки в едно ресторантче точно до работа. Готвят вкусно, порцията излиза не повече от 3 - 3,50 лв. основното, така че ме устройва напълно.
Алкохол на работа не пия никакъв.

# 46
Все по-често си нося нещо от вкъщи или купувам пресни зеленчуци и хубаво сирене за салата. Иначе поръчваме и от близкото заведение, или Хепи, Виктория и т.н., но това в редки случаи, когато се глезим. Понякога се случва да хапна и геврек. За себе си установих, че като си донеса нещо от вкъщи, си го изяждам и ми е вкусно, с готвеното от заведения не винаги се случва така и често отива в коша.

# 47
Там, където работя, има възможност за столово хранене. Обикновено обядвам готвено ядене за около 2 лв. Живея наблизо до вкъщи и мога да си ходя и да обядвам у дома, но го правя доста рядко.

# 48
  • София
Работя в бизнес сграда в Мусагеница и на обяд ходя до пазарчето там. Предлагат се всякакви видове храни - готвено, скара, пици, сандвичи, дюнери, палачинки, плодове, зеленчуци, ами всичко! Храня се разделно, но нямам проблем с намирането на ядене. Много съм си доволна. Гледам да не давам повече от 5 лв за обяд. Нося си обяда в офиса и си го ям върху бюрото.  Mr. Green Алкохол принципно не пия, като изключим понякога бира или вино, но се случва не повече от 3-4 пъти годишно.

# 49
  • с/у ОколоМръсТното
Гледам да е до 3-4лв.
Или готвено (манжда или супа)... или кис. мляко с нещо... или ядки. Имаме и Пикадили в близост - там също има някакъв избор и от готвено и от стелажите.
След това си купувам кило ябълки, сега вече нектарини и така си карам до вечерта.

# 50
Не обядвам манджи. Вземам си плодове или зеленчуци от една сергия до офиса или си нося плодове, които сме си купили за вкъщи. Миналата седмица цялата я изкарах на домати, краставици и сирене. Тази съм на плодове. Купувам си от време на време кисело мляко, солети, ядки също почти ежедневно хапвам, напитката е вода и кафе. Единични са случаите, когато хапвам сандвич или пица.
А, пропуснах понякога на обяд ям и сладолед Peace Ориентировъчно до 4-5 лева харча за тези неща.

# 51
Мама излиза по обед и яде салата в някое близко заведение. Аз лично, ако бях на нейно място, щях да си копувам пилешка салата за по 4 лв. Също по едно време си взимаше фрешове за обяд.

# 52
Е, един фреш за обяд  и ако това е за цял ден Shocked

# 53
  • с трима мъже :)
Е, един фреш за обяд  и ако това е за цял ден Shocked

и аз така гледам, като минават покрай мен с дънки, в чийто крачоли мога да си вкарам само ръцете  Embarassed

Нямам коментар по темата, защото ям всеки път различно...нося си салати, плодове, излизам по ресторанти, ходя на бързи закуски, пазарувам си от хранителни магазин, ям здравословни храни, ям боклуци, ям на бюрото си, ям в кухничката, ям навън, ям вътре, а понякога ... не ям  Simple Smile
Бе... не съм за тая тема аз  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт