Пет скенер

• 17 470
  • 5
  •   1
Отговори
Моля някой, който има актуална инфомация за пет-скенер(Варна или София) да ми каже какви документи се изискват за да се запише човек. Ако има представа за цени по ЗК и без, пак ще ми е полезно. Колко време се чака и в двата случая.
Моля ако темата не е в правилния подфорум модератор  да я премести, защото след последните промени се чуствам доста объркана из форума...
Благодаря!   bouquet

# 1
Има такъв скенер в Александровска болница.
За този месец часовете са изчерпани, за следващият ще записват след 20ти. Свекърва ми ходи миналата седмица и това са и казали. Тя е с направление от опериращият я лекар, но то не е точно направление, а една бележка, Колко се плаща идея нямам, но мога да я питам. Знам само, че тя като ходи си подаде документите, всички изследвания и епикризи ги искат копирани.

http://oncobg.info/files/%D0%A0%D0%95%D0%A2-%D0%A1%D0%A2info.pdf

П.П. Сега се сещам, че ми беше казала, че ще мине по здравната каса, явно има някаква пътека за онкоболни.

# 2
Златна си, Алина, това ме интересуваше.  Hug  bouquet

# 3
  • Карлово/ Пловдив
В момента в България имаме два пет скена - Варна - Умбал "Св.Марина" и София " Александровска болница" процедурата може да се извърши както по каса - така и платено,като цена за платено изследване е около 3-4 хиляди лева.
Поздрави!

# 4
  • Самоков
Здравей Камалия, понеже и аз трябва да правя такова изследвани, може ли да ми дадеш някакви координати.

# 5
Нямам, звъни на телефона на Александровска или пиши на Алина Лс и я помоли да пита майка си   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт