В къщи настана радост голяма, МАЙСКОТО бебче вече е в скута на мама

• 34 537
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Малко ангелче, много се радвам, че се появи. Бяхме се затъжили за теб  Hug

Радвам се, че сте добре и се справяте. Като имаш време (ако изобщо ти остава такова), пиши да ни разкажеш какво прави футболния отбор.

# 241
  • Пловдив
Момичета съжалявам,че ще го кажа,но Малкото ангелче беше заподозряна,че се шегува със всички нас във форума.
Прочетете  последните публикации от този профил!!!
Мислите ли,че ако има четири юнака,ще има време за фитнес,било то и в къщи,и за бягане 15 км.???
Виждате какво е с едно бебе,кърме,пране, гладене.
А това,че приятеля и ги взел на базата вече е върха!
То не бяха починали свекър и свекърва в самолетна катастрофа ,забременяване по естествен начин на четиризнаци , и след раждането се изредили всички колеги на приятеля и да видят бебетата(да,бе) Shocked  Shocked  Shocked
Все пак се надявам да няма починали в тази история,но чак пък толкова да ни премята тази персона  Naughty
Не сме чак толкова глупави,хайде моля ви се!

# 242
1 Един път съм решила да отделям време за спорт и интернет и то защото в момента родителите ми са тук и ми помагат.Не е като да си вея шапката по цял ден попринцип .Чувствам се скапана и като парцал и сега когато мога да отделя време за себе си дори за 3 дена ми се казва че лъжа .
2 Никога ама никога не бих се пошегувала с нечия смърт още повече с тази на родителите на приятелят ми най-малкото от уважение към него .
3 Той е страшно близък с колегите си все пак служат заедно и аз не намирам за странно да дойдат да ни видят .Ние също ходихме наскоро когато се роди бебе на негов колега .
4 Това със 4 знаците докторката ми обясни че се случва да рядко срещано е но да приемам че аз съм от изключенията

Както и да е В Петък родителите  ми си заминават и ще си бъда с нормалното и натоварено ежедневние .Повече няма да досаждам и притеснявам никой в темата .Ще помоля данните ми от началото на темата да бъдат изтрити тъй като повече не смятам да пиша тук .
Лека вечер на всички   bouquet

# 243
  • Варна
И аз снощи си мислех за теб ангелче Simple Smile викам си как ли се справя това девойче! 
След тези нападки срещу теб бих те разбрала, ако спреш да пишеш, но не бих искала да го направиш  Hug  bouquet

# 244
  • Пловдив
Добре мила,извинявай!
Да,има четиризнаци заченати по естествен начин-няма спор.Но как все на теб ти се случват тези неща като на филм?
И защо не обясниш,защо няколко пъти си сменяш профила?
Защото беше банната,нали?
Дай снимка,на децата,да им се порадваме и ние.Знаеш,че винаги сме ти се радвали и наричали майка героиня (и аз преди да те заподозра).
Защо се оттегляш толкова бързо?Ако бяхте реални,щеше да го докажеш(да останеш в темичката за да си споделяме),а аз да се извиня!
Съжалявам момичета,но аз не и вярвам.
И аз отделям по няколко минути за форума(докато бебка спи),а писанка пише нападки!
Никой не нападам нека си пише момичето,просто всичко за мен е нереално.
Ангелче остани си при нас,нека ти се радват всички,които вярват в теб!!!

Последна редакция: чт, 14 авг 2014, 09:43 от Di83

# 245
За твое съжаление не съм била банната говорила съм и с други потребителки и на тях им се получавал същият проблем . Това защо съм сменила толкова регистрации ни имам причина а и те са само  2 като не брой първата ми . Така съм преценила и така съм направила
Другото което аз не съм длъжна да си качвам снимка на децата защото ти така ще ми повярваш нали се сещаш или актове за раждане трябва да снимам? Не се тревожи другата седмица ще намеря време и ще кача няколко снимки . Simple Smile
Другото което е въобще не ми пука кой ми се радва и кой не тук нито се възприемам като майка геройня . Всички писещи тук сме такива Peace
Пиша в темата защото ми е приятно и хубаво но ако ще бъда нападана и обиждана на лъжкиня не виждам смисъл да седя .
А това че не ми вярваш си засяга само теб .

# 246
  • Пловдив
Добре,хайде аз да съм лошата.
Разбира се,че не си длъжна да доказваш нищо!Просто твоята история издиша от всякъде.И не само аз го подозирам това,че просто си измисляш!!!
Мисля,че няма повече какво да спорим,който иска да вярва.
Все пак не станало кой знае какво,не живеем във форума,не сме роднини.Споделяме си и си помагаме с каквото можем.
И да не продължаваме да спамим в темата-момичета какво става с ваксините?Аз разбрах,че има някаква промяна в имунизационния календар и на някои им отлагат ваксините,за да им сложат по новия календар.Ние имаме първи прием на тези двойните и не знам сега,продължаваме ли си с тях  newsm78

# 247
Di ние сме по "старата схема"  Peace така че това че отлагат засяга родените от юни насам..
при тях доколкото чух са по-различни нещата още от първите ваксини в родилното...
ние сме си по схемата с пентаксима  Peace
Иначе по едно време и пентаксим нямаше, защото се оказа, че голяма част отишли за ваксиниране на бежанците...но успяха да възстановят наличност навреме  Peace

# 248
Здравейте!
От мн време не съм писала, но от фейс и бебчо за тук време мн не остава...
Всяка минута посвещавам на него. Все сме по пътищата,  на разходка и така..
Ето дребчо пак ме търси...
Бтв родих НОРМАЛНО НЕ СЕКЦИО

# 249
  • София
Привет!  bowuu
Напоследък не ми остава време за форума, че все сме напред-назад. Миналата седмица ходихме и на вилата за пет дни, а там няма нет.

Ние сме до никъде с ваксините. Има сложени тези от родилното и хепатитната, но до тези двойните още не сме стигнали. Беше със сополи и още не сме ги изчистили съвсем.
Иначе вече е 4.560 кг и 56 см. Наддала е цели 800 гр. за месец, досега не беше качвала повече от 600. Party

Напълних фризера със замразени зеленчуци и съм готова за захранването. Този път понеже не ми се иска да използвам много от готовите инстантни каши се чудя дали не мога да давам направо самите зърнени култури. Thinking Например сварявам поотделно тиквички и бял ориз и ги пасирам на пюре. Дали може така? Ники само с готови каши го захранвах, но във ФБ някой беше пуснал статия, че те са толкова преработен, за да станат фини и разтворими, че нищо полезно не е останало в тях. Та затуй се чудя как да процедирам.

Последна редакция: ср, 20 авг 2014, 14:44 от Соник

# 250
  • София
Привет,
На мен нещо не ми беше до писане тия дни. Много се бях изнервила с трудното заспиване и постоянното будене и вече се бях нагласила, че ще го уча сам да заспива ако ще и да се счупи от рев. Явно ме е усетил какво му глася, защото нещата се подобриха.  Twisted Evil

Соник, браво за наддаването. Много сте фини обаче. Ние пропуснахме един месец копсултацията, че бяхме във Варна и чак другия вторник. Подозирам обаче, че ще чукнем 8кг.  Laughing

Ето за кашите - аз мисля да се пробвам също:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=7750.0

# 251
  • София
Тази тема я бях чела преди години като трябваше да захранвам Ники, ама приготвянето на домашна каша ми се струва много връткаво нещо. Затова се чудех дали направо да не сваря ориз и да го пасирам с някакъв зеленчук, за да не е много лепкаво. Би трябвало да е същото като каша. Thinking

Определено ми е фина мацката. Heart Eyes То няма и как да е - и аз, и ММ сме високи и слаби /или поне бяхме слаби до скоро Mr. Green/. Добре поне, че вече не изглежда кльощава, има си хубави загладени крачета и ръчички. Като се роди беше много гърчавичко милото и тоя рефлукс в началото хич не наддаваше.

# 252
Здравейте!

Напоследък не пиша често, защото през повечето време гледам да сме навън, докато е хубаво времето 1stroller, но днес се наложи да си остана вкъщи, а свеки е навън с малката.

Искам да ви питам, какво правите когато имате много обилен цикъл Blush? На мен вчера ми дойде за първи път след раждането и днес е страшна работа, една превръзка се напълва за няма и 2 часа ooooh!, до сега никога не съм имала толкова обилен цикъл. Майка ми каза да пия 2-3 хапчета вит. ц, но не знам дали ще има ефект newsm78.

Друго, което отдавна се каня да питам, но все забравям е дали правите нещо за спиране на косопада, направо имам чувството, че ще оплешивея, след всяко сресване не мога да изчистя четката, а да не говорим, че косата ми е навсякъде по мебелите, килимите и т.н.

Соник, браво на малката, ще бъде мацка, ние сме малко пухкавички Grinning, но предполагам, че като проходи ще по отслабне, ние и двамата сме били кльощави като деца.

Ние сме добре, само тия колики не ни оставят на мира, докога не знам. Напоследък много започна да се плюнчи и ръцете са и все в устата, ако не са те е завивката или някоя играчка, взех и гризалка, но тя милата не може да си уцели устата и започва да се сърди, но ако и я държиш с кеф я дъвче, всичко това ме навежда на мисълта, че може би венците я дразнят, а и видях, че отдолу първите 2 зъба се белеят и венеца е съвсем леко подут. От няколко дни започна да се смее с глас, направо ми пълни душата Heart Eyes.

# 253
Здравейте,

И ние лека полека се настройваме на тема захранване Simple Smile
Соник, докато бях бременна, една приятелка сподели, че с чопър е смилала ориза на брашно
нещо от този вид Но по това време съм била далече от разговори за захранване и не съм разпитала за подробности  Embarassed
По- късно ще разгледам линка и на tartaleta  Hug Вечер, като приспя момата, имам време за чететне и ровене из нета. През деня няма ред, защото има "трънчета" и предимно иска на ръце да гледа наоколо.  newsm78 рано или не,в края на месеца я поставям на лятната количка- друго решение не мога да измисля
mishka и аз миналият месец бях с обилен косопад. Четах из форума и имаше майка, която препоръчваше ядена на сурови ядки, та наблегнах на лешниците, че стова разполагам в момента  Embarassed Но като цяло видях, че много жени в този период 3-5 м се оплакват и явно е нещо в нормите  Rolling Eyes
Иначе пак подхванах витамините за кърмачки, защото ме понаболяваха ставите на ръцете и колената. Пак някъде бях чела, че като кърми, майката губи мн вит и минерали, та побързах да се "наблъскам"  Embarassed отделно имам една опаковка неофолик, та и него гледам да "изкълва" да ми се маха Simple Smile Взела съм и малтофер (желязо), но как го мразя като вкус, не е изтина...за това и упорито го заобикалям  Whistling
 Hug Heart Eyes радвам се, че всички сте добре и позитивните новини ми пълнят душата
грабвайте количките и вън на разходка  Blush

# 254
  • София
Мони, трънчетата ги знаем. Ние от вчера сме с лятната количка и се живее така. Предпочита даже да му сваля сенника, но пък се дразни ако му блесне слънце.... няма угодия  Mr. Green

Прибрахме се от варна със самолет и пищя само около 10мин - аз бях много притеснена, че сме само двамата, но се справихме и хората бяха много мили и разбрани  Peace

За косопада, аз пия витамините на pregnacare като редувам тези за кърмачки с тези за коса и нокти. Отделно креастим на дюкре е лосионче, което е подходящо за кърмещи жени. Не мога да преценя дали има ефект, но със сигерност няма да навреди.

Соник, ние също уж сме слаби и двамата, та шишко явно на съседите прилича Grinning

Мишка, и аз за вит. Ц съм чувала. Всъщност, меерси, че ми напомни, че аз съм със същия казус

Общи условия

Активация на акаунт