В къщи настана радост голяма, МАЙСКОТО бебче вече е в скута на мама

• 34 536
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
тръните ни бодат отвсякъде Simple Smile само да я легна на леглото и докато се обърна - тя на ръцe...усещам, че скоро ще се намерим до леглото  Thinking
за вит Ц - сещам се в 3 м, като бях с кръвоизлив, АГ ми изписа вит ц на ампули който е - по един на ден, акто желателно да е сутрин, че иначе води до хиперактивност и безсъние (сън  newsm78какво е това  Joy)
за витам и аз съм на прегнакеър кърмачки Peace

Последна редакция: чт, 21 авг 2014, 12:41 от monicat

# 256
  • София
Косопадът наистина е ужасен, но май няма какво да се направи. Докато не се регулират хормоните ще е тъѝ. След първото раждане каква ли козметика не пробвах, но нищо не помогна, мина от само себе си.

monicat, имам подобен чопър, но никога не съм се пробвала да меля ядки и зърна вътре. Май и това време ще дойде. Mr. Green

Маргаритката днес сутрина се обърна за първи път от гръб по корем. От няколко дни се пъне и най-после успя. Party

# 257
Момичетa незнaм дa се притесбявaм ли или не от еднa седмицa Дaри спи по цял ден зa 24 чaсa дaли е биднa 3 чaсa педи кaзa че е от товa че коликите сa отминaли толковa не е спaлa и кaто новороденa

# 258
djufinka аз написах в гугъл "ако бебето спи много" и виж на какво поаднах
има и др статии, разгледай ги Peace
но ако продължава така с дни, по-добре се посъветвай с още един лекар...

# 259
monicat изчетох достa зa товa и вече почвaм дa си мисля сaмо щуротии четох че при промянa нa обстaновкaтa може дa се случи товa  и зa aнемия но пък нямa другите симптоми  днес и зaсекох буднa е билa 4,5 чaсa понеже утре сме нa преглед и педи поискa дa и зaсекa

# 260
 Hug стискам палци вс да е наред и притесненията да са били излишни Heart Eyes

# 261
  • Пловдив
Момичета при нас няма Пентаксим.Днес бяхме на консултация и ни сложиха само едната ваксина.
Иначе сме пораснали,тежи 6кг. и е 60 см.
Казаха да давам плодови сокове,вече била голяма.Но аз мисля да не давам.Тъкмо и изхождането се нормализира тези дни от самосебе си.Ще давам и по 3 капки вит.Д,защото наддава много бързо.Три пъти ме питаха,дали излизаме на разходка всеки ден.Аз я изкарвам сутрин за два часа и следобед за 2-3 часа,педи се учуди,защо лятото развива рахит.
Това е от нас.Позамря темичката,но вероятно повечето са по морето или на почивки.Ние ще пропуснем тази година.Бебка ми се струва малка за дълъг път,а и стягаме първокласника за училище,правим и ремонт и така.

# 262
  • София
Ние ще ходим на море септември и то за сефте се решихме да е в Гърция. Много се чудих, ама се престраших в крайна сметка, пък дано не се разочаровам.

С ваксините все още сме назад, чакам всички вкъщи да сме здрави, за да сложим първата двойна, ама вече си мисля, че няма да го доживея този момент. Щяхме тази седмица да ходим, но Ники от вчера е със сополи отново. Tired

# 263
Пaзaрувaли ли сте зa бебоците от George UK aко сте кaжете от кои сaйт зa колективно пaзaрувaне сте ползвaли или.друг вид поръчкa. Видях достa хубaви и изгодни дрешки

# 264
Здравейте майчета Simple Smile  kaffeetrmker_2
Напоследък ме хвана липсата от тука но ще наваксам. Последните 2 седмици се отдадохме на релакс с мм- първо седмица на вилата  и след това 8 дена на морето.  grinning039 Дребното се представи блестящо - все едно не е имало бебе с нас. По цял ден на плажа спи, смао се събуждаше да хапне и пак заспиваше.  А дребчо след като си хапне вечер и си заспи ама изобщо не се вълнуваше къде го водим. То на повечето места е страшен джънгър..ама той като истински мъж не се събуди нито веднъж.  Mr. Green Общо взето бях оставила грижите около бебчо на него  и се бях отдала на пълна почивка. Ако можеше и да го кърми вместо мен щеше да е идеално.  Mr. Green
От двойните ваксини сме сложили за сега само единична доза и я прие много добре. Аз така се бях наплашила че като знам какъв ужас беше след хепатитната...направо зъбите ми тракаха... ooooh!
djufinka аз поръчвам от там. На Тео всички дрешки до сега все от там съм поръчвала и съм много доволна, а и цените им наистина са много ниски. За посредник ползвам фирма Габиели- цената им е 2лв/кг.
След два дена ( на 31.08-01.09) става година от както сътворихме нашето бебече и се шегувах с мм как ще го отбележим. А той най спокойно ми вика - като му направим братче или сестриче.  hahaha Joy Много му е весело на него ама без мен.  Mr. Green

# 265
  • София
Здравейте и от нас,

Ние днес правим 4 месеца и по тоя повод сме кисели. Отсега мрази да остарява  Mr. Green
Получи за рождения си ден 3 бодита и 3 лигавника  Grinning

Бяхме онзи ден на дк, 7.5кг и над 65см, но не пожела да опъне краката, затова го писахме 65+
Бихме 2рата двойна ваксина и този път беше по-добре. Едната дори не я усети. Изписаха ни фенистил капки и с тях този път не вдигна температура.

Djufinka, какво стана със спането? Надявам се, че всичко е наред. Praynig Пък ние се молим да спим и не можем....
Аз не съм пробвала george, но от mothercare и, next съм купувала чрез gabco. Взимат 2.40/кг, имат курсове по 2 пъти поне седмично и не съм имала проблеми.

Зелделина, завиждам за примерното бебе. Радвам се, че сте изкарали добре. Как пътувахте? Ние на връщане си идвахме драмата с малчо със самолет и беше по-добре. Пак рева, но 10 мин...при полет 35мин и през цялото време да беше ревал, щеше да се издържи  Laughing
А иначе и мм току се сети за сестричка, но и аз пасувам.

Усмихнат ден на всички. Ние отиваме да се готвим, че таткото ни е утре рожденник и трябва да се изненадваме

# 266
tartaleta123 да цункаш сладкия Макс за месечинката от мен  Heart Eyes Пътя беше супер - още с тръгването заспа, че то докато се помотваме стана 8,20ч, а пък той след сутрешното ядене си обича да поспива до към 12ч. По средата направихме почивка за около 30-40 мин ( на около 2-рия час някъде) и после чак на морето спирахме. Той много обича да го возим и общо взето винаги заспива за нула време.  Sleeping На отиване бая ни поваля и времето си беше гадно но пък беше прохладно и не се наложи климатик...но на връщане беше жега  и климатик се наложи да пускаме. Радвам се че леко е било при полета- другия път само усмивки без рев  baby_neutral
Ама вие сте с доооста добри мерки - браво! Crazy И на нас педи ни каза фенистил да му дадем след ваксината че мм е като ходеща енциклопедия за алергии...  Tired Дано детето се метне на мен в това отношение и да няма към нищо че ми стига едно кихащо и посмърчащо в къщи ooooh!

# 267
И нашият тати, това каза снощи, че миналата година по това време сме направили малката, сега да вземем да си направим още едно. Както той казва "Да знам, че съм си свършил работата" Laughing, ама аз не съм съгласна, казала съм му след поне 2-3 г.

Иначе ми е някакво носталгично, особено като влизам и чета майските мами 2015 г., които сега виждат 2-те чертички.

# 268
здравейте,

Simple Smile и аз влязах една вечер в августовската тема Simple Smile там се вълнуват на тема раждане Simple Smile
ех, преди една година не сме и предполагали какви хубави емоции ни предстоят
 Hug за всички май-чета

# 269
tartaleta123 все тaкa поспaиви си е Дaри минaлия петък бяхме нa лекaр взехa и кръв зa дa видят стойностите нa желязо дa не би дa е зaнижено но не е. Мaлко по будничкa е сутрин стaвa в 8 хaпвa към 10 и зaспивa до 12:30 в 13:30 хaпвa зaспивa до 17:00 пaк хaпвa към 17:30 и спи до 19:00 след товa я будя по препоръкa нa педи дa си игрaем до 20:30 после бaня ядене и пaк спaне до 6:30 будене зa хaпвaне и после отнaчaло

Общи условия

Активация на акаунт