Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №34

• 63 087
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Някой може ли да препоръча керамичен грил тиган, не безкрайно скъп или приично намален...или поне марка, която да следя. Да не залепва и да се чисти лесно?

# 121
  • Варна
и аз имам едно питане относно плащането с кредитните карти на Виза  newsm78
В много случаи, при други плащания са имали изискване за срока на валидност на картата, в деня на плащането,  да е по-голям от 6м.
В амазона има ли това изискване  Thinking
Преди 10-на дни платих с виртуална Виза на ДСК / която се приема от сайтовете като кредитна/. Валидността е до края на този месец и се притеснявах, че няма да я приемат. Но след като поискаха потвърждение на срока, плащането мина без проблем.

# 122
  • Luxemburg
От амазон uk имате ли тракинг номер като пращате до превозвач? Направих няколко поръчки и има такива където търговеца е амазон, но на нито една нямам тракинг, а като поръчвам до Люксембург  всеки път имам.

# 123
  • Варна
Последните ми поръчки са изпратени с Amazon Logistics, имат си тракинг, но е някакъв вътрешен и само в ордера може да се проследява движението на пратката. Огледай се нямаш ли някъде отстрани на поръчката бутон за проследяване.

# 124
  • Luxemburg
На всички имам No tracking information, а на някои имам бутон contact seller  и като щракна на него ми излиза бутон track your package но след това като го избера ми излиза No tracking number was provided by the seller. А на тези дето ги е изпратил амазон дори и това нямам, та много се учидих какво става.

Някой може ли да препоръча керамичен грил тиган, не безкрайно скъп или приично намален...или поне марка, която да следя. Да не залепва и да се чисти лесно?
Тези са върхът на сладоледа макар и не керамичен и са много скъпи, под 68 лири не съм го виждала да пада но в склада на немците има няколко по 58€ (не че е евтино) http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B0002EK392/ref=sr_1_1_olp? … mp;condition=used Потребителка в темата го беше закупила наскоро и беше много доболна, каза че само с вода се измивал.

Последна редакция: чт, 26 юни 2014, 19:41 от ronicat

# 125
момичета от кои  резервни четки за Braun Oral-B Professional Care 600 Power сте доволни? че аз вземах едни, но много бързо се развалят

Тези - оригиналните Орал-Б: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003U9V7PK/ref=oh_aui_detailp … ie=UTF8&psc=1

мерсаж   bouquet

# 126

-----------
ПП:
Замечтах се и аз за елек. четка за зъби, но тези глави 10 лири за 4бр (6лв/бр) - колко време изкарвате с една глава?! 6лв струва една сравнително добра четка за зъби. Какво е предимството на тези четки?
Aз ползвам един накрайник около 3 месеца. Бях скептична към ел.четките, но си купих преди година и още след първите 2-3 измивания си почувствах зъбите по- чисти. Странно звучи  Crazy, но е факт. И при това моята не е от скъпите- около 25 паунда беше. Веднага след това купих на малката и мъжа ми  Peace. Сега всички бръмчим вкъщи  Mr. Green.

# 127
В кой сайт е направена поръчката, на коя дата? Копирай тук съобщението, да видим какво точно е написано. От кого е изпратено това съобщение? Имаш ли интернет банкиране, провери дали имаш блокирани пари? Сигурна ли си, че правилно си изчислила курса на валутата и парите са били достатъчно?Предполагам че поръчката е направена преди повече от 7 дни и вече е изтрита, но провери все пак в хисторито дали има нищо.
Поръчката е в Amazon.co.uk
 Мейла ми за отказ пак е от тях. В хисторито за поръчката има само, че е Канцелирана.
От банката казаха, че никой не е правил опити за блакиране или каквато и да е транзакция. Единственото е , че са взели 1евро за регистриране на деб.карта. Забравих това да уточня - добавих нова карта. Но адреса за инвойса и деливъри адреса са ми на англ.превозвач. Имам подозрение, че това е проблема.  Всъщност инвойса адреса какъв трябваше да е? (Този на регистрация на картодържателя ли? Thinking)

# 128
  • София
Да, адресът за фактуриране си е твоят, само за доставка е на превозвача.

# 129
Да, адресът за фактуриране си е твоят, само за доставка е на превозвача.
10X.  bouquet
Май това ще се окаже причината за отказа. Но рядко поръчвам оттук и съм забравила.

# 130
Момичета моля за помощта ви. След дълго четене намерих irobot roomba 780 в склад (мисля френския). Може ли да ми помогнете с инфо? Дали е физически използван или има само козметични дефекти? Има ли гаранция продуктът? Изобщо Ок ли е това?http://www.amazon.fr/gp/aw/c.html/ref=aw_ol_c_un_2

Много благодаря

# 131
  • FR
alegoria, текста е формален и един и същ за всеки вид състояние. Преди време бях взела кафе машина със състояние Acceptable и дойде чисто нова, но без книжка и оригинален кашон. Ако си решила да е от склада просто си избери един от състояние Bon. Гаранцията вече не знам какво да те посъветвам, имаш 30 дена, в които можеш да върнеш продукта без да обясняваш защо, но след това зависи от производителя. Аз имах разправии с делонги, те отказаха да поемат ремонта на кафе машината, защото Амазон купували от тях гаранцията за 1/2 години съответнто в зависимост от продукта, а Амазон не искаха да ми признаят гаранцията, защото продукта се води оказион.

# 132
  • София
Рони мерси, ще ги разгледам... а някой случайно да помни в немския вип имаше едни тигани с каменно покритие дали има шанс да ги намеря все още?

# 133
Много благодаря. Това напрактика ми помага много - незнаех, че така няма гаранция. Реално това ще ме откаже да е от склада - иначе цената е много добра, а мен козметични дефекти не ме притесняват.

# 134
  • Luxemburg
Много благодаря. Това напрактика ми помага много - незнаех, че така няма гаранция. Реално това ще ме откаже да е от склада - иначе цената е много добра, а мен козметични дефекти не ме притесняват.
Рени ти е казала какво означава купена от склада. Аз купувам предимно играчки и дребни неща които нямат гаранция. Днес ми донесоха 2 ученически раници и двете от склада които бяха  описани в добро състояние и че липсва оригиналната опаковка. Ами нищо им няма, чисто новички, опаковани са си в оригиналните найлончета, всички части също. Но не дай се боже се развали уред след 30 ден трябва да се свържиш с оторозирания сервиз, а иначе само пращаш на амазон и те се занимават с производителя а на теб ти пращат нов продукт като продължава да ти тече старата гаранция. Иначе на тази цена и аз бих взела един робот да ме отмени.

Общи условия

Активация на акаунт