Бихте ли изтеглили парите си от КТБ, ако имахте там пари? И защо?

• 49 658
  • 964
  •   1
Отговори
# 60
И аз имам депозит там. Интересно ми е през тези три месеца ще текат ли лихви по влога или ще духаме супата?
От пресконференцията не можаха да получа отговор на въпроса: кой е най-лошият и най-добрият сценарии за банката от тук нататък?
Всички отговорни лица на пресконференцията ми се видяха доста притеснени и някак не можаха да успокоят своите клиенти.

# 61
  • София
Надявам се да не хвърлят прах в очите на хората, но мисля, че ЕС няма да го позволи.В момент, в който банка изпитва затруднения с ликвидността има няколко варианта -рекапитализация, намаляне собствения капитал или продажба.Друг е въпроса дали ще се намери купувач и кога ще се намери.Но все си мисля,че ще се налеят пари в банката.

# 62
  • София
Всички пенсионери ли си получават пенсиите в тази банка? И какво се случва с техните пари?

# 63
  • Бургас
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2014/06/20/ktb-ne-e-falirala-uveri-bnb.229705

За срок от 3 месеца, докато банката е под специалния надзор, вложителите няма да могат да теглят спестяванията си от банката, обясни подуправителят на БНБ Димитър Костов. Вложителите ще получат възможност да теглят средства, когато бъде възстановена работата на банката след приключване на преговорите с акционерите. Това може да стане и преди установения от БНБ 3-месечен срок, поясни Костов.

Искров потвърди за заявен интерес от страна на руската банка ВТБ към КТБ, но отказа да даде подробности какви са намеренията на финансовата институция, преди да бъдат проведени официални преговори.

Според мен хората ако си бяха стояли на гъ*а нямаше да се стигне до тук. Пуснат им слух и тичат като стадо овце. Нормално е да прекратят плащанията/тегленията, като хората са се втурнали да теглят пари от банката. Сами си го начу*ваме, после ревем.

# 64
  • тук и там
А със кредитите изтеглени от КТБ какво става и означава ли че няма да има обслужване на кредитите от длъжниците ?Нямам нито кредит нито депозит в КТБ,просто се замислих по въпроса по повод статиите във Телеграф преди дни...

# 65
  • София
А със кредитите изтеглени от КТБ какво става и означава ли че няма да има обслужване на кредитите от длъжниците ?Нямам нито кредит нито депозит в КТБ,просто се замислих по въпроса по повод статиите във Телеграф преди дни...

Кредитите винаги се връщат Simple Smile

# 66
  • Бургас

Кредитите винаги се връщат Simple Smile

Всеки кредитополучател може да си погасява вноските по кредите. Единствено не могат да се теглят пари от банката. С една дума - може да внасяш, но не може да теглиш  Grinning

# 67
  • тук и там
Аз попитах по повод това,че във въпросната статия се говореше за кредити на  фирми които са близки до Василев от самата банка...Както казах,аз нямам кредити. Peace

# 68
И аз имам депозит там. Интересно ми е през тези три месеца ще текат ли лихви по влога или ще духаме супата?

# 69
  • Бургас

Е, текат си, разбира се. Това, че не може да теглиш пари, не значи, че банката не функционира.

# 70
  • София
По повод заплатите, изплащани чрез КТБ, прочетох това в публикация в dir.bg

"В случаите, когато работодатели превеждат заплати на служителите си през КТБ, те могат да се обърнат към друга банка, за да превеждат сумите, предложи Костов."

Цялата публикация тук http://dnes.dir.bg/news/bnb-ktb-spetzialen-nadzor-16906984?nt=4

# 71
Да!
Ще си взема парите от там до стотинка.
Имам обеца на ухото,казва се  турист спорт банк.......отдавна я няма..
Добре че успях да си взема парите

# 72
 Много яко да не можеш да си изтеглиш заплатата! Супеер. Сега аз например какво съм виновна и как ми запука, че всичко било наред, като не мога да си изтегля парите! 

# 73
  • София
Във всяка нормална държава манипулативни парцали като тези на ПееФ и Прокопиев, отдавна щяха да бъдат разследвани, съдени и закрити заради заради лъжливата и манипулативна информация. Жалкото е, че никой нищо няма да им направи- ни прокуратура, ни СЕМ- и ще си продължат да манипулират и нагнетяват въпреки призивите на всички институции. В Капитал и Дневник се води ежедневна война срещу Василев и КТБ от повече от година и се подготвяше пътят за днешната ситуация. Към ПееФ винаги бяха по-снизходителни и по-лаконични. Не съм  фен на Василев, не е цвете за мирисане, но тази тяхна кампания стана прекалена и ето го резултатът.
Според мен нещата няма да са като 1997- 2014 сме, член на ЕС, с валутен борд, с доста защитни механизми и буфери и взаимноспомагателни фондове дори и от ЕС.  Според мен целта е да бъде отстранен Василев и тогава нещата ще се върнат по старому. Само да не четем манипулативни медии! Peace

# 74
  • най-шареното място
Докато се включи в платежната система не можеш да си изтеглиш спестените заплати.
Новите ще получаваш другаде. Това не е болка.

Лихвите могат да се намалят до пазарни или да бъдат нулирани. Нищо не са казали за тях /по депозитите/.

Общи условия

Активация на акаунт