Бихте ли изтеглили парите си от КТБ, ако имахте там пари? И защо?

• 49 664
  • 964
  •   1
Отговори
# 765
п.п. имам няколко депозита в ПИБ, не смятам да бутам нищо
Нещо повече - отивам да внасям. Такова теглене обикновено вдига лихвения процент  Simple Smile

И ти си алчна! Sunglasses

# 766
Не мога да разбера защо масово хората се държат като обезумяло стадо  ooooh!
Яд ме хваща като виждам опашките и паниката. И не, не мога да ги оправдая със страх да не загубят спестяванията си. Не сме 97ма година, има валутен борд, има закон за гарантиране на влоговете. Ама акцията е замислена перфектно, в такива ситуации малко хора си запазват здравия разум.

п.п. имам няколко депозита в ПИБ, не смятам да бутам нищо
Аз пък не разбирам вие какво се превземате. Съвсем нормална е реакцията на хората предвид ситуацията. Веднъж парен, цял живот духаш каша. Хората не са банкови експерти.

# 767
Да се разпространяват слухове е незаконно-да, но това не са просто слухове, това са клевети, всяващи паника! Просто не мога да повярвам, че междуличностните конфликти на един шкембак и един мустак могат да сринат банковата система! Няма такава държава! Shocked

# 768
  • Beyond the Frontiers
Когато няма наличност в банкомата - си излиза надпис, че няма наличност. В случая директно е отказана транзакцията, въпреки, че по сметката има достатъчно пари.

Банкирането не работи от около 10 часа сутринта, до тогава спокойно правехме преводи и получавахме пари. Сметките са фирмени.

# 769
Бе кой е бил опарен не ми е ясно? От какво е бил опарен?
Работя до централата на едната банка и цял ден гледам безумието, огромната опашка и слушам вайкането на колеги, с по 2 000 лв спестявания - безумие ooooh!

# 770
Вече два клона на ПИБ с множество хора отпред виждам. Пред  клонове на Кооперативна, Уникредит и Експресбанк няма никой.
Доколкото рабрах банкоматите и в двата клона на ПИБ бяха свършили парите и не можеше да се тегли.

# 771
  • софия
Работя до централата на едната банка и цял ден гледам безумието, огромната опашка и слушам вайкането на колеги, с по 2 000 лв спестявания - безумие ooooh!
Шегуваш се, нали?
Ако за теб 2000 лв. не са пари, за тях сигурно са.

Явно си била малка и не помниш Виденовото време и пирамидите.

# 772
  • Бургас

Те не случайно са само с 2000лв спестявания.

Да се разпространяват слухове е незаконно-да, но това не са просто слухове, това са клевети, всяващи паника! Просто не мога да повярвам, че междуличностните конфликти на един шкембак и един мустак могат да сринат банковата система! Няма такава държава! Shocked

Никъде няма такава държава, щото никъде няма такъв народ като нашия.

# 773
Ами аз пък напълно ги разбирам хората и паниката им и не мисля, че е безумие, че са тъпи, прости, луди и не знам какви си. Мисля, че е трудно на човек преживял 90тте в България, свикнал да го прецакват с какво ли не, да загърби инстинкта си и да прояви доверие. Даваш си сметка, че за някои хора 2000 са много пари?

# 774
# 775
  • Сред мелниците
Преди малко слушах по радиото в колата някой от МВР каза, че са  установили че големи групи от хора посещават клоновете на ПИБ, редят се отпред и вътре, а когато им дойде реда казват че са за проучване на условия и др. глупости.
Важното е да се вият опашки пред банката. Въпросът бил че няма как да ги задържат защото фактически не правят някакво престъпление.

Определено е злонамерено и добре организирано.

# 776
И аз се чудя в какво имате доверие  Crazy

# 777
  • I want it all and I want it now.
Лошото в случая е ,че някой нарочно ги пуска тези слухов с някаква цел.
Хората се панират и положението излиза извън контрол в един момент.

# 778
АМА ОТДАВНА НЕ СМЕ 90-ТЕ ГОДИНИ и ако някой си слага в банка парите, да отиде малко и да прочете как му се гарантират, ЗАЩО няма да стане пак като в 90-те, какво е МВФ и тн и тн....и тогава ще разбере, че парене няма да има и ще си тръгне от опашката.
Днеска ще е рай за престъпниците - половината народ ще ходи със солидни суми в себе си ooooh!
И не, за мен 2000 лв са много, щото няма толкова спестени, но да полудяваш, че ще ги загубиш и да не се интересуваш грам възможно ли е - е нямам думи ooooh!

# 779
Да, за съжаление, според мен става дума за целенасочена провокация. Трябва да се действа с информация против дезинформацията, но не знам как. Дано повече хора прочетат тази тема.

Общи условия

Активация на акаунт