Бихте ли изтеглили парите си от КТБ, ако имахте там пари? И защо?

• 49 668
  • 964
  •   1
Отговори
# 795
Добре, ПИБ е втората банка. Третата циркулира вече не само в медиите, но и в обсега на МВР. Т.е. и да я споменем, не е просто слух. Дано обаче там нещата се задържат. Макар това, което виждам с очите си да е опашка и пред тази банка.

# 796
  • София
Ох, толкова ли не разбирате!
Най-просто казано парите се въртят. Няма банка в света, която да държи достатъчно наличност, че да покрие всички депозити в рамките на седмица. За да го направи тя трябва да претърпи загуби. Огромни загуби!

Но нали сме големите индивидуалисти и всеки гледа себе си.
Голям праз, че може да се срине банката, а после и друга, а накрая и борда и лева да стане 5 цента. Нали е по-важното да си прибере двата бона в буркана!

# 797
  • София
Медиите продължават да ни заливат с информация, която само вреди. Вече и пред офисите на 3-та банка има километрични опашки?  ooooh!

# 798
Изобщо не се превземам, превземат се тези, дето днес са изтеглили 800 млн ( не предполагах, че има толкова богати хора, това е хубаво ) и които ако ги попиташ ами сега, какво ще правите и защо го направихте, не могат да отговорят.
Аз пък не желая таз държава отново да стига до крах, само защото някой някого умело води до носа, щото е осъзнал, че е слабо информиран и не обмисля действията си. Peace Това ще се отрази на всички хора, между които съм и аз.
Аз пък днес отивам да внасям пари и да приключа с един кредит, много съм доволна от което Laughing А госпожата от банката, на която звъннах че ще отида за това, да ме очакват, замлъкна от изненада по телефона hahaha

# 799
# 800
Нали е по-важното да си прибере двата бона в буркана!
Ми негови са си, ще си прави каквото иска с тях!!!
Ако си ги е спастрил, защото му трябват за операция?

# 801
Много хубав пост. https://www.facebook.com/hashtag/%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BB%D1%8F

"Имам пари, но #нетегля

Имам пари в сметка на ПИБ, но #нетегля. Мои приятели също имат, по-големи пари, но #нетеглят. Няма значение банката, която и да е, на слухове #нетеглим, защото:

1. Отказвам да бъда манипулиран от една шайка бандити, които използват медии и влияние, за да сринат банковата ни система.

2. Няма да съучаствам на враждуващи бандити в опитите им да се цакат на гърба на народа и обикновените вложители.

3. Няма да се поддам на манипулации и да съдействам за закопаването на собствената си държава. Да страдат всички в името на интереса на шепа хора. В историята на бедната ни държавица сме се съсипвали сами много пъти - увлечени в конфликти, злоба, реваншизъм. Не и този път.

Няма да стане, #нетегля

Публикувано от  Dimo Gospodinov  "

# 802
  • София
Всичко това е умело организирано и добре премислено. Както казаха по нагоре никоя банка не може да извади кеш пари и да ги даде на всички хора, които имат депозити, ако искат да бъдат изтеглени в по-кратък момент. Какво се цели с това- не съм експрет по въпроса, но възможно ли е падане на валутния борд?Тогава който дължи милиони ще върне много по-малко заради обезценяването. Тогава ми дреме, че държавата ми гарантира депозита в лева, когато кредита ми е в евро.

# 803

Не е верен размерът на гарантирания влог - всъщност е 196 000 лв или 100 000 евро.

# 804
Нали е по-важното да си прибере двата бона в буркана!
Ми негови са си, ще си прави каквото иска с тях!!!
Ако си ги е спастрил, защото му трябват за операция?
о я стига, сега вие преигравате - не,на никой от хората около мен не им трябват за операции, пътувания, покупки на имоти, покриване на кредити и тн и тн.
Просто ги е страх, защото са неинформирани и защото имаме едно стабилно нещо в България, но те и на него не вярват, поддавайки се на гадната октоподска мафия, която явно прави всичко това в някакви лично за мен напълно неясни причини и подпуби. Ето за това нещо няма как да се информираме, а то е важното, ние сме просто механизма, чрез който ще го постигне.

# 805
  • Beyond the Frontiers

Не е верен размерът на гарантирания влог - всъщност е 196 000 лв или 100 000 евро.

Възможно е, статията е доста стара, но отговаря на няколко въпроса най-общо.

# 806
Много хубав пост. https://www.facebook.com/hashtag/%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BB%D1%8F

"Имам пари, но #нетегля

Имам пари в сметка на ПИБ, но #нетегля. Мои приятели също имат, по-големи пари, но #нетеглят. Няма значение банката, която и да е, на слухове #нетеглим, защото:

1. Отказвам да бъда манипулиран от една шайка бандити, които използват медии и влияние, за да сринат банковата ни система.

2. Няма да съучаствам на враждуващи бандити в опитите им да се цакат на гърба на народа и обикновените вложители.

3. Няма да се поддам на манипулации и да съдействам за закопаването на собствената си държава. Да страдат всички в името на интереса на шепа хора. В историята на бедната ни държавица сме се съсипвали сами много пъти - увлечени в конфликти, злоба, реваншизъм. Не и този път.

Няма да стане, #нетегля

Публикувано от  Dimo Gospodinov  "

Е ТОВА Е ИСТИНАТА!

# 807
Загубих от паниката с ПИБ преди години. Изтеглих си депозита и си загубих дохода от лихва.

# 808
  • Бургас
И какво правим ако Фонда трябва да кърпи дупките на няколко банки, при положение, че има само 2 млрд.  newsm78 После ще си искаме парите от Фонда, в който няма да има нищо, ли? Браво, българи, тълпете се, сривайте банките, пък после ревете, че държавата ви е виновна. Ей на това му се казва "Булгар, булгар".

# 809
 Moon Walk, на мен ми трябваха и предвидливо ги изтеглих преди  по-малко от три дни. Иначе щях да горя.

Общи условия

Активация на акаунт