Север-Юг - тема 19

• 21 327
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Имам молба към тези, които следят живота на Къванч изкъсо така да се каже от време оно. Та мисълта ми е, може ли да публикувате снимки на бившите му приятелки и имената им, че да ги видя.
От тях само Азра познавам визуално до степен, че не бих я объркала с други, както и сегашната Башак но другите са ми тъмна индия и ги бъркам......онзи ден писах за една Laughing а имах в предвид друга. Mr. Green
Ето Наде, хората даже списък му направили.  Joy Joy Joy
http://www.whosdatedwho.com/tpx_594430/kivanc-tatlitug/

Оле какви неща има в тоя сайт, хахахахахахха. Joy
Има профил на връзката му с всяка, височина, времетраене и т.н. Луда работа!

# 346
Зизуно  Heart Eyes Орси  Heart Eyes wavey
Орси, благодаря! Дано вече наистина имаме лято ...
Наде  Heart Eyes веднага, мило! Само да потърся ... а, тя Алекс вече го е направила! Благодаря!Само дето Берен не фигурира ... това е мечта на някоя нейна фенка хахахаха За мъж, по който бленуват толкова жени, не мисля че 5 жени са много ... Вие как мислите ?

# 347
Алекс, не искам фенски списък, защото фенските мераци са ми от ясни по-ясни, Stop искам снимки с имената им, а и тези снимки са мънички и не мога да ги увелича, Rolling Eyes а и ги искам в хронологичен ред. Laughing

# 348
     newsm51Марги, хич не си суховата! Пишеш прекрасно и леко. Продължавай, моля те, все така! И не смей да слагаш мненията си в спойлер! Както и всяка друга тук. Колкото са дълги - толкова. Щом сме тук, значи ни е приятно, четем се, "виждаме се". Всяка със своя натюрел, коя каквото може. Дори и само да четем!
  Много хубава характеристика правиш на героите. А и този сериал е много хубав. Веднъж го споделих, май, че няма в него сценаристки недоразумения. Нещата от живота, такива каквито са. Може да е и поучителен без да е натрапчиво.
  Хубав ден!

# 349
Hug hahaha hahaha hahaha

Мда бащата на Киво е казал, че трябва да се ожени за туркиня Mr. Greenи той сега го слуша момчето, заради него е цялата работа, кви са тия отворени французойки hahaha

Марги Hug, шом така усещаш общуването във форума, никой няма нищо против WinkМного хубави думи за Кузей, със сигурност си намислила и още Wink
Ама защо само моето име пишеш с латински букви Simple Smileше взема да се обидя Rolling Eyes

# 350
Айрка, значи бащата на Киво е досущ като бащата на Курт Сеит, Laughing туркиня и само туркиня иска за снаха. Mr. Green
Да се допълня.
Поразрових се малко и ги видях бившите му дружки, ми те някак си си приличат Rolling Eyes или на мен така ми се струва!? newsm78

Последна редакция: нд, 22 юни 2014, 12:47 от Neidjal

# 351
Айрче  Heart Eyes ти да не си се пренесла в КСШ ?  Joy Joy Joy Joy Joy
не мисля, че родителите му имат нещо общо с това ... как иначе приемат синът им да ходи с разведена ? Той сам си признава, че до някаква степен е консервативен, да не забравяме, че е турчин все пак  Mr. Green Никога не съм и мислила, че ще остане с Фло, въпреки, че ме кефеха много като двойка.
Наде, за теб!
Азра - нея я знаеш

Мелтем Джумбул

Идил Фърат

Флоранс

ама нищо не казвате по въпроса - много ли са му на такъв мъж 5 гаджета ? Аз не намирам особена прилика, освен , че са тъмнокоси , дългокраки мацки. Може би само Башак много прилича на Азра по нещо ...

# 352
Ааа пренесох се в теорията на Дафне hahaha hahahaама пък наистина може родителите му да са консервативни въпреки, че едва ли си бъркат , пък и на един скорпион не може да му се бърка човек, било то и родител Mr. Green  
Наде Hug Кивовите приятелки са високи с дълги крака, с тъмни дълги чупливи коси( абе направо като мен tooth)

# 353
Фенче, според мен не са му много имайки в предвид, че е почти на 31.
Явно е моногамен и не е по ежедневните връзки за една нощ.
Тааа приличат ли си по някакъв начин или на мен все еднакви ми изглеждат, Joy какво мислите?
Фенче, Grinning ти вече ми отговори, Heart Eyes мерси.
Айрка, Grinning виждам ги и долявям прилика помежду им.
Коя от тях е била разведена? newsm78

# 354
Приличат си всичките! Точка.  Mr. Green Затуй и аз ще търся тази визия. Че и целулит си имам.  Peace Joy

# 355
Алекс  Heart Eyes Joy Joy Joy Joy Joy
Наде, ами Башак е разведена ... Развела се е малко, преди да започне да се среща с Киво. А може и заради него да е ? Кой знае ?

# 356
Алекс  Heart Eyes Joy Joy Joy Joy Joy
Наде, ами Башак е разведена ... Развела се е малко, преди да започне да се среща с Киво. А може и заради него да е ? Кой знае ?
newsm09 Сега остава да ми кажеш, че има и деца. Не, че има лошо в това но не очаквах, че тя е разведената измежду тях.

Последна редакция: нд, 22 юни 2014, 15:10 от Neidjal

# 357
Не, за деца не се говори, явно няма. Мисълта ми е, че ако техните му казваха какво да прави, едва ли щяха да се съгласят да е с разведена жена. Явно, че не са толкова консервативни. Аз например, малко трудно бих го понесла като майка - ама съдба! Не , че нещо ... ама има толкова много момичета ... но ако се обичат, много важно!

# 358
Един клип, който мога да гледам незнайно колко много пъти ...
Има НЕизлъчени сцени!

http://www.youtube.com/watch?v=LN4OLdBXJKo

# 359
Зиз, привет и за теб!  Hug

Благодаря отново за възможността да споделям компанията ви! newsm51

Криси, нека да е лято, красив сезон е и лятото... Hug

Наде, аз не мога да ти бъда полезна, защото едва ли знам повече от теб в случая.
Но и на мен би ми било интересно да прочета повече за л. живот и връзките му дори и само информативно. Hug
Тук поне си имаме енциплопедии на тема Киво, Фенчето / Heart Eyes Hug/ ще се отзове на мига.  yes

Алекс, така е, момента с човещинката го има, най-вероятно, споделям и аз.
Но как се преодолява...нямам идея даже... newsm78 Joy

Фенче, за Кузей- наистина той изглеждаше в много случаи глупаво, че и наивно. ooooh!
И аз съм си го мислила, поне в началото за него. Но по-късно видях, че не е така дори и да изглеждаше така отстрани. Той беше много наясно и за това каква беше Симай, че и брат му, майка му, Синанер и сие, Бурак, Венюс, изобщо всички онези които бяха около него и се възползваха по някакъв начин от него, най-вече от добротата му.
И на мен именно това много ми допада у него, че неговото поведение не бе следствие на това на всички около него т.е. на техните реакции и действия, а подследствие само и единствено на неговите собстени разбирания и те го водеха основно.

А това- да, това често изглежда и глупаво и наивно отстрани. Но поне за мен не е.

Например...
Някой ти прави нещо лошо/най-общо казано/ и сякаш най-ествественото е да му отвърнеш със същото, най-малкото защото го заслужава, а и е логично да искаш да се защитиш. Но тогава с какво си по-различен от него, ако неговата постъпка която определяш за лоша? Ако и твоята е лоша дори и само да се защитиш/което си е добра идея и мотив по принцип/ къде е разликата?
Ами няма такава. Крайният резултат е все лоша постъпка, какво значение има, че е имало разлика в мотивите като начало?
Да, всяко действие води до съответно друго такова, но това другото при Кузей бе водено от неговите разбирания, а не от постъпката срещу него на когото и да е.

И точно това най, ама наистина най ме впечатлява у Кузей, той беше един или друг както той самият решава  и избира, а не провокиран и воден, направляван в поведението си от чуждите действия спрямо него.

Това е да бъдеш себе си, и "цената" не винаги е лесна за заплащане.
Но Кузей я плащаше винаги...при това и с "бакшиш"... Peace

"Човек не може и не трябва да бъде нито абсолютно добър, нито абсолютно зъл."
"Бъдете силни за доброто, слаби за злото." П. Дънов

И Кузей бе избрал за себе си именно това...да бъде повече добър, с цената на всичко, най-вече за негова сметка. Peace

До момента има само три случая в които за мен поне Кузей не постъпи по-добре. Crossing Arms

- в разговора си с брат си когато той осъзна, че и Кузей е влюбен в Джемре

- по повод на постановката им с Али за Гюней и мнимата катастрофа

- по повод на Зейнеп в началото с неговото...хайде да не се разделяме вече...

Мотивите му бяха за добро- да, но резултата от тях- уви...не. Mr. Green

Последна редакция: нд, 22 юни 2014, 14:32 от margita9

Общи условия

Активация на акаунт