Север-Юг - тема 19

• 21 331
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
Айре каква градина душо  newsm78 още спим и не знам кво става (поясни)  Joy

нали веднъж се оплакваше , че имате много работа и искаше да е лошо времето, че да си седиш в къщи, абе майтапя се, ама ти верно още си сънена  Wink hahaha

Разбрах, че се майтапиш ма не разбрах за какво  Joy  Hug
А иначе са след малко отивам пак у плантацията, нема лабаво  ooooh!

# 331
Привет Виии. Hug..... Hug
И кафенце ни е сервирала Айрка. Grinning
Разяснение на статията.

http://cadde.milliyet.com.tr/2014/06/22/HaberDetay/1900688/eli-sopali-kivanc

KIVANÇ with a rod
Since the day went to Bodrum are followed by journalists Kıvanç Tatlıtuğ's latest adventure, was to make the guidance to his sweetheart Başak Dizer Bodrum vacation continue with the actor Kıvanç Tatlıtuğ, guidance started.
The day before, with a stick into his hands, the actor in seaside village and fishing port Gümüşlük browsing, was gaving information to Dizer about ancient Myndos Kazı Evi -Excavation.Then the two lovers square of the path descending to Gümüşlük, have changed the way when seeing crowded.
Realizing be photographed, the couple hurriedly left Gümüşlük.

Последна редакция: нд, 22 юни 2014, 11:22 от Neidjal

# 332
Наде  Heart Eyes Hug wavey Пак нищо не разбрах от статията, ама нейсе  Laughing поне се разбра, че не са искали да ги снимат  Joy Joy Joy Joy Joy нали беше поза всичко  newsm78
Алекс  Heart Eyes да, много е хубаво да имаш развинтено въображение  Laughing и моето е такова!  Peace
Скрит текст:
Кузи става богаташ с Макара бе, мило! Гюней го изхвърлят Шекип бей и синът му от бизнеса и поверяват всичко на Кузей. Дори го пращат в чужбина да разраства бизнеса.

# 333
Фенчеее, Hug отишли в крайбрежно селце, което било рибарско селище но и там са ги накачулили папараците и се наложило да си тръгнат.
Мдааа, направо е показност от негова страна за ПР го прави. Mr. Green ooooh! Сигурно затова търсят уединение, не искали да ги снимат и си тръгнали. Laughing

# 334
Ма той Киво знае къде са се покрили папараците и нарочно ходи все там, за да го снимат с Башак, за да прикрие връзката си с Фло  Joy Joy Joy Joy Joy Joy искрено съм се смяла на тези небивалици  Mr. Green Сигурно и дава пари на Башак, за да е с него и да му се прави на гадже, а най-вече да го целува  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo оффф, болни мозъци колко щеш на тази земя  ooooh!

# 335
Ех тая пръчка до него.. Тъй де, дето я държи, да не си помислите, че за Башак говоря.  Joy Peace Joy Joy Joy Joy

Фенче, благодарско! И аз така предполагах!  Hug
Neidjal  Hug 100% е PR. Я го виж какъв е спретнат и с костюм!  Joy

P.S.: Честно, ако му трябва прикритие и аз съм готова, за без пари дори.  Mr. Green Човек от народа съм, комшийка. Какво ми е?  newsm78

# 336
Ех тая пръчка до него.. Тъй де, дето я държи, да не си помислите, че за Башак говоря.  Joy Peace Joy Joy Joy Joy

Neidjal  Hug 100% е PR. Я го виж какъв е спретнат и с костюм!  Joy

P.S.: Честно, ако му трябва прикритие и аз съм готова, за без пари дори.  Mr. Green Човек от народа съм, комшийка. Какво ми е?  newsm78

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
не се съмнявам, че и без пари ще се целуваш с него  Mr. Green

# 337
Здравейте!
Приятна неделя!

Криси, Airra, Фенче, Алекс, Ина, Наде, привет! Hug

Радвам се, че сте и днес на линия, благодаря, че споделяте!

Криси, хубаво клипче, благодаря!     bouquet

Петя, пак сме се разминали с теб.   Hug
Стискам палци за 26-ти! Peace
Скрит текст:
Как сте след бедствието което ви сполетя?  Rolling Eyes
Да не се повтаря, че наистина е страшно! Praynig Hug

По темата за това как се изиграват подобни сцени/по-горещи/ предполагам, че всеки от артистите просто се концентрира върху образа на героя, абстрахира се от всичко и всеки и е само и единствено в "кожата" на героя си. И предполагам не е лесно, но в това е и професионализма на тази професия. То и затова не всеки успява да ни докосне,  да ни въздейства на нас зрителите.

Минавам на Кузей, вчера няколко пъти почвах и все си затривах поста.
Не знам от какво беше- от форума ли, от браузъра ми, от компа ми ли...
или май е от мен...  newsm78 Joy

Та за Кузей...в няколко думи и най-общо за него до момента, няма да се впускам в подробности- обещавам. Wink

"Когато не знаеш къде отиваш винаги отиваш другаде."
"Всяко нещо струва друго нещо." Мечо Пух на Алън Милн

Също както при Кузей- един доста безгрижен начин на живот го доведе до някъде където изобщо не бе очаквал. До случка, до един инцидент който промени посоката на пътя в живота му.
4 г. той имаше цялото време да осъзнае как всяко нещо струва друго нещо. И плати цената, твърде висока цена, пое и отговорност да я плаща и отук и занапред.
Огромна промяна- чисто визуално, но не само.
За един погубен живот времето -спира, то вече е без значение. Но за един объркан живот какъвто бе този на Кузей към онзи момент то продължава да тече. Останал сам със себе си Кузей имаше възможност не просто да излежи присъдата си, а и да намери себе си, по-скоро да потърси за себе си нов и различен път занапред.

4 г. макар и бавно и тягостно все пак отминаха. Дали беше намерил път за себе си, а самият себе си?
По-скоро- не. Беше все така объркан, само дето сега го осъзнаваше за разлика от преди.

"Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие!"
"Не можеш да седиш в твоя ъгъл, чакайки другите да дойдат при теб. Понякога трябва ти да ходиш при тях." Мечо Пух на Алън Милн

И той това и направи, трудно, мълчаливо, гневно, не много уверено, но тръгна да търси пътя си, себе си вече и навън, на свобода.

Какъв беше всъщност Кузей?
Какъв беше освен онова което всеки забелязваше без проблем у него до момента?
- невъздържан, избухлив, сприхав
Да, беше и такъв, но не само...

За мен специално сцената с майката на загиналото момче беше преломна.

И ако в нощта на инцидента поетата вина от него дори и доброволно изглеждаше като негова импулсивна постъпка, неомислена реакция на гневност заради отношението на майка му към него, а и към Гюней към онзи момент, като постъпка от него малко и под натиск на цялото семейство -то тази среща сега с майката, с нейната болка от загубата й и с неговата осъзната вина, с неговата поета отговорност за случилото се- беше пример за осъзнатост на всичко случило се от него. Кузей ми показа в този момент и една своя друга страна. Една друга част от него самия, от характера му, от това какво и защо движеше мислите и емоциите му, а от там и реакциите и поведението му.

Към онези три думи, прибавих и- честен, коректен, лоялен.
А защо точно тях?
Защото те описваха всичко онова още което бе Кузей.
Честен, коректен, лоялен- три определения, категории качества, но побират като "речник" цялата доброта и човещина у него.

- справедлив, безкористен
- достоен, доблестен, неподкупен
- предан, искрен, сърдечен

- праволинеен, целенасочен
- истински, неподправен, добър
- всеотдаен, благоприличен
- ясен, недвусмислен, прям

- точен, изпълнителен,
- почтен, отговорен
- вежлив, учтив, любезен
- обичаен, нормален, обикновен
- внимателен, грижлив

- допустим, добросъвестен
- съвестен, верен
- твърд, непоколебим

Изглежда ви прекалено положителен може би?
Да, наистина, така е, но това е само защото той наистина имаше много положителност в себе си като качества. С които не парадираше, които не демонстрираше пред останалите. Но те бяха в начина му на мислене, който от своя страна мотивираше действията му, определеше поведението му.

"Постъпките винаги са по-важни от думите. Някой може да ви крещи два часа... и да ви помогне. Друг може да ви се усмихва две години... и да ви предаде."
/ от нета/

Думите не стигат в повечето случаи, макар да са също не по-малко важни, затова важни са и делата. Именно това съотношение между тях в баланс. При Кузей бе повече за сметка на действиеята му, но в случая леко нарушения баланс не бе за сметка на крайния резултат- на нещо добро, на нещо по-добро, не просто за него, а за всички около него.

И ако погледнем постъпките му към всеки до момента ще видим точно това, един честен, коректен и лоялен Кузей- въпреки всеки и въпреки всичко. Защото системата му от правила не подлежеше на външни влияния и фактори, от обстоятелства и други хора, а само и единствено от тези за него и в него.
И на въпроса: а трябва ли...да реагира, да постъпи по един или друг начин в дадена ситуация-  той имаше само един и единствен отговор- да, трябва!

Следва продължението за Кузей...

Искам отново да ви благодаря, че мога да споделям това което ме вълнува, без значение дали е забавно или сериозно. Знам, че наистина изглеждам суховато отстрани, но това е моят начин, така ми е интересно като потребител, а от там и усещането ми за приятно изкарано време из форума и виртуала.
И така както приемам и уважавам мнението на всеки за сериала и не само, така уважавам и разбирането му за забавление. Hug  newsm51

Хубав ден за всички и до по-късно от мен!

Последна редакция: пн, 23 юни 2014, 03:13 от margita9

# 338

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
не се съмнявам, че и без пари ще се целуваш с него  Mr. Green

Ам тъй де, за украса ще стоя до него, ще съм много грижовна.  Mr. Green

Марги, не е никак суховато!!! Много ме радват твоите постове, ти наистина разбираш героите и разгръщаш същността им, което е похвално. Аз не мога, аз просто гледам и се наслаждавам и не мисля.  Hug Heart Eyes

За да не е съвсем оффтопик:

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Kiss  Kiss  Kiss

Последна редакция: нд, 22 юни 2014, 12:11 от Анонимен

# 339
Алекс  Heart Eyes thumbsup  Joy Joy Joy
Марги  Heart Eyes newsm10 smile3521 smile3521 newsm51 Обичам да те чета, нали знаеш ? И на 100 % съм съгласна с твоето мнение за Кузей. Въпреки, че много хора приемаха него и постъпките му за глупави и наивни, аз никога не съм мислила за него по този начин. Защото една чиста душа като него не може да постъпи по друг начин. Ядосвала съм му се, че не може да си отвори очите за някои неща, но го разбирам ... той просто е такъв човек, вярваше, че и другите хора са като него ...
Скрит текст:
много ме разчувства разговорът му с Джиджоз. Оказа се, че той много добре знае, че брат му е лицемер и подлец, че само говори хубави думи, а всъщност има съвсем други намерения, но каза - той ми е брат. Понякога братството е много тежко нещо - то е дълг, вярност .
А 5 серия е една от най-любимите ми ... тогава харесах и Джемре всъщност ... А сцената с майката на убитото момче направо ме потриса всеки път, колкото и пъти да гледам този филм ...

# 340

Neidjal Hug 100% е PR. Я го виж какъв е спретнат и с костюм!  Joy

P.S.: Честно, ако му трябва прикритие и аз съм готова, за без пари дори.  Mr. Green Човек от народа съм, комшийка. Какво ми е?  newsm78
Алекс, приятно ми е   friendship Надето.
Фенче Grinning само такава е работата както казваш, плаща й на Башак за да прикрие другата си връзка. tooth
Марги, Hug че се изисква професионализъм за подобни сцени и не само съм съгласна но все пак......човещинка.

# 341

Алекс, приятно ми е  friendship Надето.

И аз така знам - Надето! Но не исках да се изложа, ако сбъркам.   bouquet Heart Eyes Hug

# 342

Eдна виртуална приятелка ми честити и напомни, че днес е 1-ия летен ден. Е, той се мени като дата и всяка година е различна, но ние си знаем, че на 22 дата става смяна на сезоните. Приемете моя летен поздрав с пожелания за хубави почивки, екскурзии и емоции!  Hug

Наздраве с по една по лятному студена биричка! beer2

# 343
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

# 344
Що бе лелче Hug си се ококорила така?
Орси. Hug
Имам молба към тези, които следят живота на Къванч изкъсо така да се каже от време оно. Та мисълта ми е, може ли да публикувате снимки на бившите му приятелки и имената им, че да ги видя.
От тях само Азра познавам визуално до степен, че не бих я объркала с други, както и сегашната Башак но другите са ми тъмна индия и ги бъркам......онзи ден писах за една Laughing а имах в предвид друга. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт