Кузей не можеше да сподели с брат си за любовта си към Джемре, просто не можеше ... За него това беше грях, беше предателство спрямо Гюней ... той беше заключил тази любов на дълбоко и единствено поведението на Гюней го провокира да си позволи да мечтае да е наистина щастлив. Убедена съм, че ако Гюней се отнасяше към него, както се очаква от един истински брат, Кузей никога нямаше да си позволи да бъде с Джемре - момичето на брат му, дори и бивше.
Не го осъждам и за това, че искаше да се увери, че думите на Гюней, че го обича повече от всичко и всички са истина. Толкова много се нуждаеше от това доказателство, след предателството на Гюней ... Той с такава надежда живееше, че Гюней ще се жертва за него , както той го направи. Мисля, че искаше да докаже и на Али, който се съмняваше , но уви ... Не мисля, че го направи, за да унижи брат си пред приятеля си, не . И видяхме , че беше смазан след откритието, че всъщност няма брат ... че думите на Гюней са само кухи фрази, без съдържание ...
Колкото до Зейнеп - да, той беше решил да промени живота си с нея, стараеше се с цялото си същество да я обикне ... Уви, и в това не успя ...но поне никога не си позволи да я лъже, че я обича . Като не става нещо, не става ... Някои момичета тук смятаха, че ако не била Джемре да му се мотае непрекъснато пред погледа, щели да бъдат щастливи със Зейнеп ... не, според мен той просто не успя да я обикне, колкото и да се опитваше. Не бяха те един за друг, прекалено различни са - и да не беше Джемре, пак нямаше да се получи между тях, така мисля. Да, нямаше да е зле да я потърси и да и обясни сам какво чувства, но не мисля, че от това щеше да и стане по-добре на Зейнеп ... можеше да и се извини, че я е подвел . Защо не го направи