Север-Юг - тема 19

• 21 314
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
Фенче, на тези подруги може ли да им се вярва, че като чета в темата КСШ какви ги пишат и ставам ей така, Shocked и все си имам едно на ум?! Rolling Eyes
Тази песен не ми харесва.
Фенче, може да си редактираш поста, аз често го правя, че все си откривам грешки, които ми бодат очите.
Като си напишеш поста горе в дясно над мнението ти по средата между цитирай и премахни има едно моливче, кликваш върху него и си влизаш в поста, който искаш да редактираш.

# 376
Едно много сладко клипче с Башак / какво ли означава името и  newsm78 /

http://www.youtube.com/watch?v=w4vcOIRvcpM

Наде  Heart Eyes поне за новостите около нашето момче, може да им се вярва. Те следят гъркините какво поместват, а няма по-големи фенки от тях - всичко знаят!  hahaha А колкото до филма ... изобщо не ме вълнуват техните мнения, да ти кажа! Аз вярвам само на моето сърце и очи - така и възприемам сериала, от моята си камбанария, както обича да казва Госпожата  Heart Eyes Брей и тя скоро не се е вясвала тук ...
Моливчето го знам, ама не ми върши работа ...аааа, чак сега видях, че били две хахахахаха

Зизунче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 377
 smile3507 до сега спах Mr. Green
Вие още свиквате с новата визия, защото предполагам, че не сте ползвали предишната , а по-старата Peace
А Пеперудите по коя тв ще ги дават , знае ли се? може да им хвърля един погледа, със сигурност ще ми е по интересно, от това да дават Оскарите Mr. Green Joy
За Башак- си мислих-може да е по-различна- да го разбира, да го подкрепя в трудни моменти, да го кара да се чувства спокоен, да не го ревнува много, да има чувство за хумор, да е много  добра във физзарядката  Mr. GreenКво друго му трябва на един мъж Mr. Green, вече по улегнал WinkКво като не е толкова актрактивна като Флоранс WinkЩе видим какво ще стане, дали и догодина ще е с нея в Бодрум Joy Joy

# 378

Един бърз "поглед" за Кузей... Thinking

- към Гюней...независимо, че го предаде Гюней многократно и в работата им и в личните им отношения, Кузей не забрави до момента, че Гюней му бе все пак и брат.

- към Сами...имаше разногласия с него, но всеки път показваше и уважение и зачитане на думата му като негов баща и родител. Не го изостави и в пекарната, а имаше предложения за това, при това доста примамливи за бърза печалба и власт.

- към Синай...предаван и лъган от нея всеки път до момента, при това грозно и нечувано...и въпреки това, единствен той винаги й оказваше помощ. Той беше до нея в най-трудните й моменти когато се касаеше буквално за живота й. И когато собствените й родители се отказаха от нея дори и разбрал, че нее бременна от него. Застана срещу всички за да я защит и след като Ферат, негов наемник  се опита да я убие пред съда. Не я остави сама и след смъртта на Ферат-намери й дом, подсигури я с пари.

- към Джемре...колкото и да не ми се искаше да го има тоз му олмаз- нямаше как.
Той не можеше да й обещае нещо което не знаеше как да й осигури- любовта си макар да я имаше. В случая това му дърпане бе по-скоро наличие на отговорност към нея самата, отговорност и ангажимент който той смяташе, че е редно да поемае към нея защото това което тя очакваше, а и той самия желаеше се размминаваше с усещанията му за правилно, за добро, за дълг изобщо.

- към Демет...особено след смъртта на Али, той бе до нея-подкрепата му бе и емоционална и буквално материална. Спази обещанието си към молбата на Али в последните му мигове живот- да се грижи за неговата любима- Демет.

- към Али...

"Ще бъдем ли приятели завинаги? - попита Прасчо.
- Дори и за по-дълго! - отговори Мечо Пух."/ Алън Милн /

Да, беше истински приятел на Али и докато беше жив, бе негов приятел и след смъртта му.
Те имаха своето дори и по-дълго и след ...завинаги!
Безкористен, безусловен винаги до него бе Кузей. Срещите им в момента много ме умиляват-там на гроба на Али как само си говори с него...едновременно много тъжно ми става и за Кузей и за Али и в същото време ме усмихва тази силна връзка между тях, дори и само вече е мислите им.
Времето и пространството за това приятелство просто не съществуват. Peace

И още нещо от Мечо Пух...

"- Пух? - каза Прасчо.
- Да! - отговори Пух.
- Нищо... - каза Прасчо, хващайки го за лапичката.
- Просто исках да съм сигурен, че те има, Пух..."

"Ако някога дойде ден, в който не сме заедно, трябва да знаеш някои неща... Ти си по-смел, отколкото вярваш, по-силен, отколкото изглеждаш и по-умен, отколкото си мислиш. Но най-важното нещо е, че независимо дали сме разделени, аз винаги ще бъда там за теб и винаги ще те обичам!"

Кузей и Али, приятелството им...е едно от най-красивите и силни сериални приятелства за мен като зрител! Heart Eyes

За останалите и Кузей...след малко... Peace

Фенче, за името на Башак...виж какво открих, специално за теб!.Hug
Башак
(турецк.)
Турецкое (Başak) "шип, копье".

Източник:
http://xn----7sbpabhjcb2becg5k.name/%D0%B1%D0%B0%D1%88%D0%B0%D0%BA

Последна редакция: нд, 22 юни 2014, 17:50 от margita9

# 379
Вие още свиквате с новата визия, защото предполагам, че не сте ползвали предишната , а по-старата Peace
А Пеперудите по коя тв ще ги дават , знае ли се? може да им хвърля един погледа, със сигурност ще ми е по интересно, от това да дават Оскарите Mr. Green Joy
За Башак- си мислих-може да е по-различна- да го разбира, да го подкрепя в трудни моменти, да го кара да се чувства спокоен, да не го ревнува много, да има чувство за хумор, да е много  добра във физзарядката  Mr. GreenКво друго му трябва на един мъж Mr. Green, вече по улегнал WinkКво като не е толкова актрактивна като Флоранс WinkЩе видим какво ще стане, дали и догодина ще е с нея в Бодрум Joy Joy
От 20 часа по канал Д.
Ето и линкове за онлайн гледане.

http://canli.kanald.com.tr

http://www.ecanlitvizle.tv.tr/2013/05/kanal-d-canl-izle.html/

http://www.ecanlitvizle.com/fox-tv-izle/

# 380
# 381
Скрит текст:
За Башак- си мислих-може да е по-различна- да го разбира, да го подкрепя в трудни моменти, да го кара да се чувства спокоен, да не го ревнува много, да има чувство за хумор, да е много  добра във физзарядката  Mr. GreenКво друго му трябва на един мъж Mr. Green, вече по улегнал WinkКво като не е толкова актрактивна като Флоранс WinkЩе видим какво ще стане, дали и догодина ще е с нея в Бодрум Joy Joy
От 20 часа по канал Д.
Ето и линкове за онлайн гледане.

http://canli.kanald.com.tr

http://www.ecanlitvizle.tv.tr/2013/05/kanal-d-canl-izle.html/

http://www.ecanlitvizle.com/fox-tv-izle[/spoiler]

Наде, а кои са номинирани, знаеш ли? Hug

Фенче, какво не можеш да редактираш...не разбрах, извинявай. Hug

И аз често редактирам, но не ми ли изглежда добре/според мен разбира се/ поста не ми дава мир... Joy Joy Joy

А днес особено, че предпочитам и с грешки, ама поне да не ги затривам като вчера...
че като се сърдя на себе си най ми тежи... Banghead Wink

Airra,   Hug

# 382
# 383
Марги  Heart Eyes благодаря ти, че не изоставяш темата ни за КГ. Ние в последно време пишем за всичко друго, но не и за филма  hahaha ако го бяха дали целия, нямаше да е така ... все ме е страх да не издам нещо с коментара си, много е трудно все да внимаваш  Mr. Green
Ами като сгреша някой линк, кликвах на моливчето долу в дясно и не ми излизаха опциите за изображение и видео  newsm78 Следващия път ще пробвам това горното, което ми показа Надето  Heart Eyes да видим ...
Айрич  Heart Eyes поживели, видели ... нищо не се знае още ...
Роминче  Heart Eyes Hug wavey благодаря! Ама няма ли да мъцнеш нещо  newsm78
дааа, сега се получи - тенкс, Наде! Heart Eyes
вижте какво чудо е Фло на тази снимка, не можах да я позная  newsm78

не и се отразява добре раздялата с Киво  Joy Joy Joy Joy

# 384
# 385

Ако знаете какво прочетох току-що при подругите ... на РД на Башак, който е организирал собственоръчно,Киво пял песента на Ахмет Кая " Аз те обичам " - любимата и песен, а той изпял " Башак, аз те обичам " и удивил всички с този сюрприз.Затова на всички снимки сияела от щастие.

брей, може този път наистина да е сериозно положението  newsm78

Фенче Heart Eyes Hug, като чете подругите, мило, срещна ли информация, че големия брат Джем може да е от друг баща, защото се различава много от останалите членове на семейството и изобщо срещала ли си такава информация? Аз се пробвах с гугъл да намеря нещо, но ударих на камък  Simple SmileНе че е важно, но ако е така и майката е била женена преди това, не ми се връзват много писанията, че бащата искал Киво да се вземе с туркиня, още по-малко пък да не ходи с разведена жена и пр. Аз си мисля, че баща му, пък и майка му няма как да му се бъркат в живота и ще приемат всеки един негов избор, ама знае ли човек Simple SmileДаже си спомням на  снимки от миналото лято, майка му беше хваната с цигара в ръка и имаше коментари, относно това какъв пример давала Simple SmileВ този смисъл може пък да е много съвременна жената Simple SmileНе искали Азра, не искали Фло, те много взискателни ги изкараха Joy Joy JoyАма като гледам щом другите му братя и сестри са женени, няма да е заради тях Кивчо да не се е бракувал още Joy Joy Joy Пък дето казваш може положението да е сериозно и да е чакал Башак  Simple Smile  Аз и преди съм писала, за мен всички му севгилита до сега си приличат като тип и може да се каже, че знам вкуса му Joy Joy Joy

Приятен ден на всички в темата Heart Eyes Hug

# 386
Фенче, ми то говори вместо мен, отбелязвам първия летен ден  Mr. Green
А по отношение на Башак, харесвам я много повече от Фло.  Peace Даже Фло ми е грозновата  Laughing

Мис, ми той големият брат си каза в едно интервю, че са от различни бащи и затова не си приличат с Къванч

# 387
Мис  Heart Eyes Hug да, съвсем скоро четох интервю с Джем Татлъту и той сам казва, че е от друг баща, след като му зададоха въпроса колко са различни с Киво - той -мургав, а брат му - един от най-красивите мъже в света. Ще го потърся и ще го постна. Peace
За караниците пък с този артист, който играе Ръза в КСШ, прочетох, че в една от сцените Киво се бил подсмихнал и оня , дъртия се засегнал и започнал да му крещи, а Киво и той не му простил. Ами да ви кажа - не го упреквам - в една от сцените, когато беше болен, така пръхтеше като прасе, че и на мен ми стана смешно  Joy Joy Joy Но Киво не иска да говори по въпроса

# 388
Ето, намерих го
http://www.ashkimsin.ru/chayxana/topic21894s915.html
първата статия - Защо се разделиха Азра и Къванч
добре де, а защо носи фамилията на втория си баща ?

# 389
Фенче, Роминка Heart Eyes Hug, тенкю Simple Smile

Ето, намерих го
http://www.ashkimsin.ru/chayxana/topic21894s915.html
първата статия - Защо се разделиха Азра и Къванч
добре де, а защо носи фамилията на втория си баща ?

Сигурно го е осиновил, когато е бил малък newsm78

Общи условия

Активация на акаунт