Север-Юг - тема 19

• 21 317
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Марги  Heart Eyes а аз не мога да обвиня Кузей  дори и за тези 3 момента, които си споменала
Кузей не можеше да сподели с брат си за любовта си към Джемре, просто не можеше ... За него това беше грях, беше предателство спрямо Гюней ... той беше заключил тази любов на дълбоко и единствено поведението на Гюней го провокира да си позволи да мечтае да е наистина щастлив. Убедена съм, че ако Гюней се отнасяше към него, както се очаква от един истински брат, Кузей никога нямаше да си позволи да бъде с Джемре - момичето на брат му, дори и бивше.
Не го осъждам и за това, че искаше да се увери, че думите на Гюней, че го обича повече от всичко и всички са истина. Толкова много се нуждаеше от това доказателство, след предателството на Гюней ... Той с такава надежда живееше, че Гюней ще се жертва за него , както той го направи. Мисля, че искаше да докаже и на Али, който се съмняваше , но уви ... Не мисля, че го направи, за да унижи брат си пред приятеля си, не . И видяхме , че беше смазан след откритието, че всъщност няма брат ... че думите на Гюней са само кухи фрази, без съдържание ...
Колкото до Зейнеп - да, той беше решил да промени живота си с нея, стараеше се с цялото си същество да я обикне ... Уви, и в това не успя ...но поне никога не си позволи да я лъже, че я обича . Като не става нещо, не става ... Някои момичета тук смятаха, че ако не била Джемре да му се мотае непрекъснато пред погледа, щели да бъдат щастливи със Зейнеп ... не, според мен той просто не успя да я обикне, колкото и да се опитваше. Не бяха те един за друг, прекалено различни са - и да не беше Джемре, пак нямаше да се получи между тях, така мисля. Да, нямаше да е зле да я потърси и да и обясни сам какво чувства, но не мисля, че от това щеше да и стане по-добре на Зейнеп ... можеше да и се извини, че я е подвел . Защо не го направи  newsm78 не знам ... Може би и заради това, че тя го остави в най-тежкия му период от живота , когато загуби Али  newsm78 А може и съм почти сигурна, че е заради това именно - за него след смъртта на Али нищо вече нямаше значение, той живееше с едничката мисъл да отмъсти на Фърат ...Или пък - и това не го изключвам като вариант - след думите на Али преди да умре, май не виждаше смисъл да говорят, толкова ясно беше всичко .

# 361
Още един невероятен клип ...

http://www.youtube.com/watch?v=mnweV1J7ISQ

# 362
Един клип, който мога да гледам незнайно колко много пъти ...
Има НЕизлъчени сцени!
Скрит текст:

http://www.youtube.com/watch?v=LN4OLdBXJKo
Вярно клипа е разкошен Heart Eyes и все с прекрасни сцени на Кузей, и Джемре.
По въпроса за консерватизма на родителите му и как бих приела ако съм на тяхно място в случая даже не искам да си помислям, защото и аз съм майка на син който в момента е на възраст далеееееч от времето му за жени но не знам с какво би ме сюрпризирал.
Причини за разводи има много и би било жалко ако се дамгосват разведените като белязани, защото не знаем и ние самите какво би ни донесъл утрешния ден.
На мен ми е приятна Башак и какво от това, че е разведена, а и щом той се чувства добре с нея защо не, и да се оженят както се говори, няма все неженен, и без деца да е, hahaha би било грехота за гените му!?! Joy

Последна редакция: нд, 22 юни 2014, 15:33 от Neidjal

# 363
Наде  Heart Eyes така е! И на мен ми е приятна Башак, все повече ги харесвам заедно ... ако тя е щастието му, какво значение има наистина дали е разведена или не. А аз, понеже никак не са ми далече и двамата сина от тази стъпка на възраст / големият сега август ще стане на 27   ooooh! боже, колко бързо минава животът ... / само се моля да са щастливи, пък с кого, не е важно.

# 364
Фенче усещам, че със сина ти сме от една порода. Laughing
Не познавам медийното присъствие на предишните му приятелки нито пък това на Башак но сигурно има защо да се говори, че била скромна. За мен това е много ценно и рядко качество в съвременната жена.

# 365
Дай Боже да са щастливи, Фенче  Hug
Нека и Киво е щастлив!  Peace
Аз в 19:00ч имам среща с едно момче, та цял ден се приготвям. Стискайте ми палци, отдавна не съм се впускала в "авантюри".  Mr. Green Гушкам ви!

# 366
Фенче,  Hug
Разбира се, това което споделяш са всъщност мотивите му, които -да и за мен бяха повече от - за добро. Напълно споделям мнението ти, не го обвинявам, разбирам го дори, но... Thinking

По повод на разговора им с Гюней- той, Кузей наистина искаше да не бъде пречка и заплаха за любовта на собствения си брат. И колкото и силна да бе любовта му към Джемре той щеше да я жертва в името на дълга си към Гюней като негов брат, при това напълно доброволно, а не след натиск и от вън на норми и порядки.

Обаче според мен именно тази му не откровенност за неговите собствени чувства бе използвана най-вече от Гюней именно срещу Кузей. Т.е. резултата от това, че в онзи момент той помисли повече за брат си и не споделяйки с него за Джемре той всъщност му даде сам възможност да го манипулира със собствета му тайна която вече Гюней знаеше.
В такъв смисъл мисля, че може би трябваше да предпочете друго в онзи момент.
Но- да, нямаше и как да знае Кузей, че Гюней ще се окаже манупулатор и ще се откаже от това да му бъде и брат за сметка на собственото си величие и успех.
Аз затова и го разбирам Кузей макар и да не приемам/за себе си/ като по-доброто решението му в онзи момент.

По повод на мнимата катастрофа- също. Тя бе по-скоро за самия Кузей защото съмненията му вече бяха го превзели за това какъв е той за Гюней- всичко друго, но не и брат. Бяха се натрупали факти+ спомени от детството им които серионо разклатиха доверието му в Гюней.
Ако в нещо не се съмнявам то е, че Кузей до последно очакваше друга реакция от Гюней. Друга, различна от тази която Гюней показа именно за да си върне доверието в него, да се освободи от съмненията си в него като брат.

Да, и Кузей вече знаеше какъв е Гюней, но какво от това?
Това само намали възможността им да преодолеят тази пропаст между тях.
Те бяха различни макар и братя-и за това даже не е нужно да се пита човек- ама защо?

И не какво ги рзличава, а какво въпреки това може да ги обедини, въпреки големите им личностни разлики в разбирания трябваше да е водещо. Ако търсиш разликите си с някой, вероятността да се сближиш с него е минимална, да не кажа абсурдна дори. Crossing Arms

За Зейнеп- и тук така, бе воден от желанието си да започне наново и начисто с нея. Мотив с добра посока, но Зейнеп се "хвана" за това като удавник за сламка и почти не се удави в последствие... ooooh!

Нямаше как Кузей да знае кой как ще реагира, нито Гюней, нито Зейнеп- спор няма.
И ако беше само една идея по-искрен... не, че имаше гаранции, че нещата не биха се повторили в същият си вид- не, но поне той самият можеше да е спокоен, че е опитал наистина всичко което е зависело от него самия.

Опитах се да си спомня от всички герои-мъже които са ми по-специални...и май наистина Кузей, заедно с Халил от ДЗ ми създават най-малко усилия да ги разбера, да се съглася с това което са, което правят, мислят, чувстват... Heart Eyes

Сигурно затова и аз като Джемре много си го обичам Кузей...като зрител де... Wink

Наде  Heart Eyes така е! И на мен ми е приятна Башак, все повече ги харесвам заедно ... ако тя е щастието му, какво значение има наистина дали е разведена или не. А аз, понеже никак не са ми далече и двамата сина от тази стъпка на възраст / големият сега август ще стане на 27   ooooh! боже, колко бързо минава животът ... / само се моля да са щастливи, пък с кого, не е важно.
newsm10

Наде, Фенче,  Hug споделям и аз...и Башак ми допада, а че е разведена това си е само нейна работа, решение и избор. Който всеки дали харесва или не- не е важно, важното е да бъде уважен като нейн. Като гледам Кузей го е уважил, което е похвално за мен, нека са щастливи, а занапред...как и какво за тях двамата заедно- само времето ще покаже.
Гледайки ги на снимките ме усмихват- това като зрител и човек отстрани ми стига! newsm03

Фенче, предложеното клипче пак ми е от свръх любимите... Heart Eyes
Обожавам Бионсе и тази й песен + СЮ...еее, какво повече от едно клипче?! Two Hearts

Благодаря ти!!! newsm51

Последна редакция: нд, 22 юни 2014, 17:48 от margita9

# 367
Дай Боже да са щастливи, Фенче  Hug
Нека и Киво е щастлив!  Peace
Аз в 19:00ч имам среща с едно момче, та цял ден се приготвям. Стискайте ми палци, отдавна не съм се впускала в "авантюри".  Mr. Green Гушкам ви!
fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Ако не греша довечера са наградите в Анталия, да видим тази година кой, ще спечели пеперудите.
Преди две години разбрах, че е спечелил Киво.

# 368
Алекс  Heart Eyes стискам и аз палци! Само споко и всичко ще е ОК!  Peace
Наде  Heart Eyes верно бе, днес беше. А да видим кой ще е . Киво взима 2 пъти Златна пеперуда - веднъж за ролята на Бехлюл, след това за ролята на Кузей. Аз и за Сеит бих му я дала, ама не ме питат мен, за съжаление  Joy Joy Joy Joy
Марги  Heart Eyes newsm10 smile3521 smile3521
Ако знаете какво прочетох току-що при подругите ... на РД на Башак, който е организирал собственоръчно,Киво пял песента на Ахмет Кая " Аз те обичам " - любимата и песен, а той изпял " Башак, аз те обичам " и удивил всички с този сюрприз.Затова на всички снимки сияела от щастие.

брей, може този път наистина да е сериозно положението  newsm78

# 369
Ето я и песента
[video]http://www.youtube.com/watch?v=iT3uJOmYy9U/video]

# 370

Много ме е яд, че като сбърка човек, няма как да си оправи поста ... тъпо е!

# 371
# 372
Дай Боже да са щастливи, Фенче  Hug
Нека и Киво е щастлив!  Peace
Аз в 19:00ч имам среща с едно момче, та цял ден се приготвям. Стискайте ми палци, отдавна не съм се впускала в "авантюри".  Mr. Green Гушкам ви!

Алекс, само, ако знаеш как ме усмихна широко!!!  Hug
Ей, какво време беше...спомени...за срещи, за авантюри и още нещо...
както в онази песен на Катето Евро във филма .„Оркестър без име“ ! Heart Eyes
Да си изкараш чудесно! newsm10

Много ме е яд, че като сбърка човек, няма как да си оправи поста ... тъпо е!
Фенче, нали има опция- редактирай... newsm78

Браво на Къванч, какво повече за една жена...внимание и любов в едно! Heart Eyes

# 373
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
smile3508 smile3508 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 374
От инстаграма на Башак - новият им дом в Джихангир , поне така се предполага

Марги  Heart Eyes ама като редактираш не ти излизат опциите за видео или изображение, не можеш да си изтриеш поста ... а бе тъпотия!

Общи условия

Активация на акаунт