Север-Юг - тема 19

• 21 379
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Фенче Heart Eyes и на мен ми е гадно, то няма как да е, особено като гледаш по тв тия потресаващи кадри Sad

Наде Hugтая статия ме уби, вярно, че ще има Сървайвър и от БТВ-то всичко се очаква #2gunfireсъс сигурност ще го пуснат, но не се знае кога Mr. Green

# 106
Е, ако направят тази глупост, никой няма да им гледа тъпата телевизия  #2gunfire #2gunfire #2gunfire но аз мисля, че ще го пуснат още септември, защото им носи сигурен рейтинг. Поне  се надявам, да не са толкова прости. #Cussing out Пък и във фейса ще ги побъркат от подигравки и негодувание феновете не филма ...

# 107
Добро утро и от мен мацки!  Heart Eyes Hug
Голяма трагедия, голям ужас! Бях свидетел на наводненията през 2005г. но такова нещо не съм виждала!
Силно се надявам да не се увеличи много броя на загиналите и много ми се иска поне веднъж да има адекватна реакция на държавата...
Недоумявам как в такъв момент може да се коментира са ли или не са законни къщите...  Shocked #2gunfire
За разкош на цялата история майка ми и част от племенниците са на Албена и не могат да се приберат  ooooh!

# 108
 Shocked
Скрит текст:
Варна

ПУНКТ за събиране на помощи във Варна на адрес:
ул. "Иван Вазов" 26 - Детската Къща.
Всеки, който има възможност, може да остави там или да изпрати дрехи, храна, детски храни, всичко необходимо.
За връзка, тел. 0884/195699 или 0876/616950

Нова телевизия, Български дарителски форум и фондация „Помощ за благотворителността ” откриха SMS кампания за подпомагането на пострадалите от бедствието във Варна.
Ако искате да помогнете, може да изпратите есемес с текст:
DMS VARNA на номер 17 777 за всички мобилни оператори.
Цената е 1 лев.

Българският Червен кръст открива и специална банкова сметка:
УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД
BG64UNCR76301078660913
UNCRBGSF
(За пострадалите от наводненията в страната).

Желаещите могат да подкрепят кампанията и чрез on-line дарения на сайта на организацията:
през Epay - ПОСТРАДАЛИ ПРИ БЕДСТВИЯ, АВАРИИ И КАТАСТРОФИ / VICTIMS OF DISASTERS AND CRISES
с дебитна/кредитна карта - Пострадали при бедствия, аварии и катастрофи

Активиран е краткият номер 1466 към всички мобилни оператори за набиране на финансови средства чрез изпращане на благотворителни SMS-и на цена 1 лев.

Фейсбук група "Да помогнем на Аспарухово"

Кризисен щаб: тел. 052 /820-112

ЕДИНЕН ЕВРОПЕЙСКИ НОМЕР ЗА СПЕШНИ ПОВИКВАНИЯ – 112
СПЕШНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ – 150
ПОЖАРНА И АВАРИЙНА БЕЗОПАСНОСТ – 160
ПОЛИЦИЯ    – 166
„ГРАЖДАНСКА ЗАЩИТА”- ОБЛАСТ ВАРНА – (052) 602 134
ДЕЖУРЕН - ОБЩИНА ВАРНА – (052) 659 112   (052) 648 112
ПЪТНА ПОМОЩ – 0700 100 17
БЧК - Варна – ул. “Братя Шкорпил” №3, тел.: 052 61 26 74; 052 61 44 98 
БЕЗПЛАТНО ТАКСИ за всеки, който има нужда – 052 666 666

Добрич

Обявено е бедствено положение в Добрич.
Апелът към гражданите е да съдействат на органите на МВР за проверка и извеждане на населението от наводнените райони. Изграден е временен приемен център в зала „Добротица" в града, където се извозват бедстващите граждани.

# 109
Фенче, Ина, привет и за вас! Hug

Тежко е наистина, природата е по-силна от нас човеците- уви.
Жалко, че не осъзнаваме това и винаги сме неподготвени и изненадани, а най-тъжно е когато заплащаме това с жертви. Rolling Eyes
Направо не е за вярване, че сега се прехвърля вината от един на друг... ooooh!
Нито му е времето, нито това е начина...но за съжаление- факт.  Crossing Arms

Наде, аз и преди не вярвах твърде на написаното за сериала, а след номера който ни спретна БТВ- съвсем. Надявам се,  все пак да имаме шанс и възможност да си го изгледаме.  thumbsup

# 110
Какво ме направихте вие? Затворили старата тема, стигнали до 8-ма страница на новата...  newsm78
Как така няма да дават СЮ? Долни инсинуации...  Mr. Green

# 111
Здравейте, момичета !  Hug

Във Варна голямо бедствие , кадрите са потресаващи, а какво ли е на място.  Sad
И не само там.

За сериала - надявам се от Би Ти Ви да са коректни и поне септември да го гледаме, но наистина всичко е възможно, а и избори се задават...

# 112
Алекс, привет! Hug

За сега всички новини за бъдещето на сериала са само предположения и вероятност, поне в това са ми надеждите като негов зрител, а и има много време до на есен... Peace

Здравейте, момичета !  Hug

Във Варна голямо бедствие , кадрите са потресаващи, а какво ли е на място.  Sad
И не само там.

За сериала - надявам се от Би Ти Ви да са коректни и поне септември да го гледаме, но наистина всичко е възможно, а и избори се задават...
allisas73, привет и за теб! Hug

И аз разчитам на коректността им...дано! Peace

Трагедията е голяма, тъжно и наистина страшно изглежда всичко от кадрите по телевизията, а на живо сигурно е и много повече.  Rolling Eyes

# 113
Привет и на появилите се  Hug..... Hug след мен.
Не бих се учудила да продължат сериала чак Януари, няма да е за първи път да разводняват сериал във времето докато зрителите или забравят какво са гледали, или вече са го изгледали в нета.
Струва ми се, че носа на Сончето/Инджи е скъсяван newsm78 като, че ли в началните епизоди стърчеше доста. newsm78
Голяма трагедия голямо нещо, отишли си животи Rolling Eyes и почернени човешки души. Rolling Eyes
Йени, от пазаруването му с Башак в МОЛ-а.

# 114
Промото на Стар тв за новия сезон с много познати ни и не чак толкова актьори/актриси.

https://www.facebook.com/photo.php?v=461528977317302&set=vb. … ype=2&theater

# 115
Уууууупс,стой!Не стига,че галопирате из страниците,ами и страотии говорите-как така няма да дават филма?А и тия у фейса що нищо не пишат?Някой няма ли рода там Mr. Greenта да питаме достоверен източник!Ромина,благодаря за темата,ама тез отпускарките те умориха! smile3506 smile3506 newsm51

# 116
Уууууупс,стой!Не стига,че галопирате из страниците,ами и страотии говорите-как така няма да дават филма?А и тия у фейса що нищо не пишат?Някой няма ли рода там Mr. Greenта да питаме достоверен източник!Ромина,благодаря за темата,ама тез отпускарките те умориха! smile3506 smile3506 newsm51

papa6ka, привет! Hug

Докъде стигна със сериала, успя ли да си го изтеглиш, а с гледането до кой еп. си?

Не им се нерви на БТВ, че ако от сега започнем до на есен...
ще сме останали без нерви от тях...  newsm78 Joy

# 117
Инче, Алекс, Алиска, Папи  Heart Eyes Hug wavey
Наде  Heart Eyes благодаря ти за тази красота ...

ух, че ми хареса промото ... благодаря и за него!
Днес дали ще има Перла ? Сега започна тази тъпотия ... даже не я знам как се казва ...

# 118
Здравейте на всички след мен

Айра  Hug Наде  Hug Марги  Hug Фенче  Hug Ина  Hug Алекс  Hug Алиска  Hug Папашка  Hug

Наистина голямо нещастие....  Sad Не искам да гледам повече телевизия. Омръзна ми да слушам само за трагедии. Толкова е тъжно..... Дано няма повече жертви и положението да се оправи  Praynig
Мъчно ми е за хората, жалко за загиналите  Sad Можем само да се молим повече да не се случват такива нещастия!!!

Наде  Heart Eyes аз се надявам това за филма да не е истина, а само предположения. Все си мисля, че няма да ни излъжат чак толкова БТВ, защото ще си спечелят много "врагове".   #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Фенче  Heart Eyes ама наистина ли сега е започнал тоя Моята карма?  Thinking
А аз бързам да се прибера, за да гледам Перла  Twisted Evil

# 119
Фенче, Hug щом излъчват сериала по Нова пиши го бегал, същото важи и за сериалите излъчвани по БТВ, схемите им на излъчване постоянно се менят.
Ако го даваха по Диемата поне щеше да е всеки ден и от-до, но това не е обичайна практика за водещите канали.
Мими. Hug Папашка. Hug
Понякога белегът му е очеваден както в случая, друг път не чак толкова....имам чувството, че умишлено според ролите му го подчертават или заличават.

Общи условия

Активация на акаунт