Север-Юг - тема 19

• 21 363
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Наде, ми повечето, щом имат мноо кинти  Laughing

Аирка, абсолютно съгласна!  Hug

Инче, ми някои са купонясвали  Party Айде, дрогирай се, аз отивам да спретна нещо за *обяд*  Mr. Green

# 271
Видеото не закъсня. Laughing

# 272

Ехее newsm53 сега остава да сподели някой какво казва Grinning

# 273
Здрастииии! Ма мноу сте писали бре, браво! Така ви искам - като се прибера и да има какво да чета, а и да гледам  Laughing
Наде  Heart Eyes благодаря за видеото! Е, много е готин, какво да го правя ... толкова е земен и слънчев! Само когато прекаляват ония навляци, става раздразнителен, нормално! Ух, че хубава къща има ...и за какво да ходи другаде на море, нали затова си я е купило момчето. Peace не че не може да отиде , където и да е по света.
Айрче  Heart Eyes ма много и забелезваш ти на Дафне  Mr. Green мани я, тя няма свое мнение, преписва, каквото прочете при рускините  Joy Joy Joy преди да си каже мнението в темата за КСШ, точно същите глупости вече ги бях прочела там  Mr. Green Пиар било  ooooh! ooooh! ooooh! и за какво му е ? Да не би да вдигне рейтинга на сериала ли, що ? Той няма нужда от такова нещо, не виждате ли, че все него го дебнат папараците, що не вземат да снимат божеството  Mr. Green ама никой не се интересува ...
Роминче  Heart Eyes благодаря за красотата, която си спретнала!
Ванче,Инче, Марги, Орси, Мимче, Зизунка, Светле  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
Наде, а моето извънземно плаче, че ме нема, ти за какво си помисли хахахаха
Зизко, спи по-бърже!Алекс, поздравления!

Последна редакция: сб, 21 юни 2014, 17:20 от queen_fenka

# 274
Нерде сте бре, дружки  newsm78 Аз се появих, вие зачезнахте ...
нещо любопитно за някои артисти от Перла
http://www.kliuki.net/kavanch-tatlatu-v-perla-dnes-kakvo-se-sluc … zdite-ot-seriala/

# 275
Криси, Мария, Ромина, привет и за вас! Hug

Фенче,  Heart Eyes аз съм из сериала, търся си това-онова за Кузей... Thinking
Още един стих  "Черупката" от Л. Чолакова дето страшно му приляга... Grinning

Моето и "извън сериала" все е около сериала...  Wink

ЧЕРУПКАТА

Черупка твърда носиш ти на своя гръб...
Защита е, а не високомерие!
Стените й са гладки, без следа от ръб,
та да се плъзга всяко недоверие...

Отвътре сърцевинна нежност в теб тупти.
Струяща е, невидима за другите...
В подмолите на вътрешното Аз трепти
като свенлива хубост в теменугите.

Черупката понякога ти натежава...
Опитваш тъй лекичко да я открехнеш...
Не от невъздържаност и не за слава -
с чужди взор и ти веднъж да се обгърнеш!

И ако тогава мило те посрещнат;
ако те погалят кротко, незлобливо,
ще извадиш леко себе си насреща -
свойта съкровенност крехка и чуплива,

че не можеш винаги във тишината
да живееш без любов и без приятел!

Лили Чолакова

Източник:

# 276
Ей ме на smile3555 ,прибрах сеее и нищо не купих.Ми кво ми зашили рокли кат за китайки,нищо не ми ставааа,ужасТ,кво ше праим незнам Rolling Eyes newsm78 Mr. Green
Алекс Heart Eyes,бравос  и да ти кажем мила,аз Инглиш поназнайвам тъй,че ше се разбереме с Киво,нЕма се косиш Joy Joy Joy,само да се срещнем
Привет и гушки на всички наред,вие си знаете кои сте,демек всички Hug Mr. Green Hug
Роминка Heart Eyesи аз като Надето не съм съгласна с това "божества",нямат нищо божествено,и те ходят на тоалетна  hahaha hahaha hahaha,просто са добри в тяхната работа  Naughty
Айрич Heart Eyesи аз не си се представям в Стамбула с Киво ,майтап да става мила/В сънищата си праим ние срещи,ами достатъчни са  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Наде Heart Eyesтенкс за клипчето,еййй ама ужасни тези папараци,чак с бинокъл в храстите са се свирали да го дебнат,ами грозно е това,според мен
А иначе какъв е сладък,като си говорят,гласа муууу мнооо секси сега,сигурно е току що станал и дрезгав,супер #Crazy Heart Eyes
Фен  Heart Eyes newsm10 smile3521
И аз ше зеем да полегнем,Божее направо си смених говора тук с вас тц тц тц:)

# 277
Роминка Heart Eyesи аз като Надето не съм съгласна с това "божества",нямат нищо божествено,и те ходят на тоалетна  hahaha hahaha hahaha,просто са добри в тяхната работа  Naughty

E аз го казах иронично, какво почнахте сега *съгласна, несъгласна*.  ooooh!

# 278
http://www.kliuki.net/kavanch-tatlatu-pobarkva-fenki-na-sever-yu … -s-fizika-snimki/
http://www.kliuki.net/banu-ot-sever-yug-zaplenena-ot-kavanch-tatlatu/  Joy Joy Joy Joy Joy
Марги  Heart Eyes благодаря! Да, подхожда му!
Ванче  Heart Eyes що така бе мило? Ми като не можеш да си намериш роклА , купи си костюм с панталон, кво толкова ? Задължително ли е да е роклА  newsm78 Аз си перкам само с панталон, ненавиждам чорапогащи, та затова ... само на тържества съм с пола или рокля, ама па винаги праим впечатление  Joy Joy Joy Joy Joy
а папараците наистина са ужасни ... той Киво затова понякога им ръмжи  Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 21 юни 2014, 18:16 от queen_fenka

# 279
Който има желание да гледа всички серии от 1 сезон на Курт Сеит и Шура, заповядайте! Hug

https://www.youtube.com/playlist?list=PLh6mjCh20HVUc1VjbaErsRtzZwuFf2m5D
Светле  Heart Eyes гледа ли сериите с Киво в Езел ?

# 280
Фенче за сватба милааа,за това  е важно да съм Убава и у роклА,щото съм почетната леля

# 281
Ванче, дано fingerscrossed да си намериш подходящ тоалет.
Фенчееее, чудни статии си споделила с нас, с интерес ги прочетох, благодаря ти.
Научих доста нови неща, които не знаех а това, че тийнки и колежки са луднали по извънземното ти въобще не ме учудва. Laughing
Ама разбира се, че си помислих точно това, което и ти, плачкаше за теб.  love001

# 282
И аз прочетох статиите за Киво, това, че Баде го харесвала малко ми звучи жълтичко, ама може и да е така newsm78 Абе не са написали някоя грандиозна глупост Mr. Greenи не са го кръстили Киванч Татлатуг hahaha hahaha
А Ванчето Heart Eyes треба да е в рокля задължително, няма да крие убавите крака Grinning
Ужас и аз почнах да говоря като вас, откакто се разлигавиха Зизка и Инка Joy Joyче и ние покрай тях Wink
Обаче в турското клипче за Киво, забелязахе ли че са включили сцени от Пеперудите, може би за да подчертаят контрастта във визиите му Simple Smile

Фенче Heart Eyes, впечатлявам се да , може би не съм свикнала още с форумските странности Mr. Green

# 283
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
На мен Светле нито виртуалното кафе, нито виртуалните почерпки са ми смешни, защото нашето общуване във форума е виртуално и съответно кафетата, и почерпките са ни такива, а и по-важно за мен е, че поднасяйки ги всъщност показваме, че ни е приятна компанията с която наред с всичко свързано около сериала, и героите му върви, и лафа, и споделянето до степен която ние преценим, а и да не забравяме, че от виртуални създадени приятелства се раждат не малко реални.
Не ми допадат сухарски теми, в които единствено и само се пише за сериали. Да знам, че темите са създадени за споделяния на сериали но винаги съм смятала, че приятната атмосфера, които ние самите съфорумци във форума може да си създадем не би пречило на причините в случая сериалите за да сме тук и то по начин, по който не биха си пречили нито биха се взаимоизключвали стига да знаем как да ги съчетаваме.

Наде, много си строга бе, душа! Я как ме навика! Joy Joy Понеже попита и аз чистосърдечно си казах какво мисля. Но никога не съм казвала, че ми е неприятно или че  ми пречи - не! На  мен нищо не ми пречи- нито кафета, нито баклави, нито спам. Единственото, което не понасям във виртуалното общуване е когато някой се заяжда с някого или обижда - е това не мога да го приема. Всичко останало си е ок. Колкото до сухарските теми - и аз не ги обичам и много пъти съм казвала, че ценното в общуването за мен е най-вече извън обсъждането на сериалите - когато се вглеждаме във себе си и споделяме неща, които вълнуват нас, а не героите от сериалите.  
Всъщност исках да обясня защо аз не пускам снимки на кафе. А това, че вие пускате въобще не ми пречи. Ако държите толкова на това, мога и аз да слагам, няма проблем. Но не мисля, че това е толкова важно. Трябва да правиш нещо, ако го чувстваш. Аз не го чувствам, затова не го правя.
Не вярвам някой тук да ме смята за сухарка по тази причина или още по-лошо, за някаква назидателна менторка, пази боже.
И съм последният човек, който би се възпротивил на каквото и да било забавление.

# 284

Добре съм ви заварила отново за днес! Hug

Нещо което ще ви усмихне, но в спойлер, че все още предстои... newsm03 newsm10
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт