Север-Юг - тема 19

• 21 307
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Айрич ше ми се напрегнеш а rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo,недей ве мило,ще си разтегнеш някой мускул
Ами Киво за таквоз важно събитие няма ли да си дойде,не вярвам да не е поканен! newsm78

# 406
Ванче, привет и за теб! Hug

Да довърша какво "видяха" очите ми за Кузей... Thinking

- към Синанер и сие...отношението им към него бе подигравателно и пренебрежително и въпреки това той не обиди лично никого от тях. Спомняме си случката с Бану която ги бе събрала заедно със Зейнеп, а това им докара неприятности и на него и Зейнеп. Кузей се въздържа, а какво можеше да й се случи... hahaha
Помогна и на Бурак без да иска нищо в замяна. На Венюс- също, когато стана дума за не случайния инцидент с Бурак. Заставаше пред тях открито и както сам им каза...лице в лице, без заобикалки, без лъжи и без номера.
Но къде ти да рзберат подобна "глупост и наивност" хора като Синанер...  ooooh!

Е, само Баръш му бе на мерник,   #Sniper  даже получи едно круше... box
ама като му задява момичето...какво да направи наш Кузей-бурята... Joy
Даже беше много въздържан Кузей, охооо...на какво бе способен той...
особено пък за Джемре...   Kissing Heart

- към г-жа Гюлтен...уважение и зачитане и за нея и не само защото бе майката на Джемре.
Показа такава зрялост. воля и сила когато й прости- без да я унижава за голямата й грешка и вина спрямо него.  

- към Шереф...отвори сърцето си и за неговото приятелство.
Откровен и прям до болка и към него.

- към всички останали и около него...бе загрижен за всеки друг с болката и проблемите му. Случая с Тунджер, със съседите му които бяха притеснявани от няколко ганстера. Беше чувствителен Кузей за грижите и на другите не само за неговите собствени. Просто му пукаше за хората около него. И това не бе поза, не, това беше искрено, безкористно, без облаги, без да търси заслуги и дивиденти за себе си. Колко хора биха се не само трогнали, а и помогнали на някого в нужда? Не знам, но знам, че са повече тези които ще махнат с ръка...не е моя работа- да, но за Кузей не беше така, проблемите и на другите бяха също негова работа.

- към Ферат...докара Кузей почти до лудост особено след убийството на Али- да, но Кузей все пак успя да не се поддаде на неговите средства и на неговаите начини за война с него. Успя да "играе" игрите му, но по своите собствени и честни правила.
Затова и именно успя, в смисъл щеше да успее, ако не беше го убил някой преди това.
Това, че той сам се отказа от отмъшението си беше най-голямата му победа срещу Ферат.

- към г-н Хюсеин...макар не доброто му отношние към Кузей, това, че дори си позволи да му посегне Кузей бе не по-малко уважителен и към него и като към по-възрастен, като комшия, а и баща на Зейнеп все пак. Н каза една лоша дума за него когато се бяха скарали той и Зейнеп-напротив, говори и с нея и с него в желанието си да им помогне да оправят отношенията си като баща и дъщеря, като едно семейство.

- към майка си Хандан...да, често я наричаше г-жо Хнадан, а не майко, но уважението не е само в едно обръщение, а в отношението най-вече. Особено на фона на нейното към него- той все още беше Кузей сина, другият син на майка си. Имаше и няколко случая в които той я подкрепи пред Сами, Сами който с лека ръка я унижаваше като негова съпруга и домакината в семейството им. Спомням си една сцена в която той /Сами/ почна да троши всичко, Хандан беше взела метлата да събере поразиите му, а Кузей само взе от ръцете й метлата и й каза да се качи горе, че той ще се погрижи. Много ме умили отношението му към нея тогава като негова майка, а и като жена изобщо.
Г-жа Хандан забравяше често, че има още един син, но Кузей помнеше коя е майка му.

Ето такъв го виждат моите очи Кузей- честен, коректен и лоялен!  yes thumbsup

Прибавям и с много свежо чувство за хумор, рядко, че все имаше грижи, но не пропускаше да бъде и забавен- винаги когато можеше! Grinning

Да не пропусна, че беше и красавец, с омайващ чар и външен вид...
и като стойка и като маниер! Heart Eyes

Та така за Кузей...малко стана като в приказката ...наше лошо няма...ама за Кузей говорят фактите, моите очи само ги видяха в случая!  newsm53 newsm10

Последна редакция: нд, 22 юни 2014, 22:26 от margita9

# 407
Айрич ше ми се напрегнеш а rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo,недей ве мило,ще си разтегнеш някой мускул
Ами Киво за таквоз важно събитие няма ли да си дойде,не вярвам да не е поканен! newsm78
Айде ще си го спестя Joy Joyщот си ми слабост.Киво може да е поканен , но да не е поискал да отиде Mr. Green

# 408
Ха награждават партньора на Киво от рекламите ,ама за какво незнаем newsm78
Е Айрич ,та можеш ли да си позволиш да откажеш покана на такова събитие,та не е ли то най-важното за актьорите newsm78
Прости ли ми мила   love001 ,е не ти ли стига ,че заедно харесваме Нюргюл ,а за Туба незнам,аз я харесвам,е то не може всички заедно  smile3534 smile3502
Марги привет и на теб Simple Smile

# 409
Ха награждават партньора на Киво от рекламите ,ама за какво незнаем newsm78
Е Айрич ,та можеш ли да си позволиш да откажеш покана на такова събитие,та не е ли то най-важното за актьорите newsm78
Прости ли ми мила   love001 ,е не ти ли стига ,че заедно харесваме Нюргюл ,а за Туба незнам,аз я харесвам,е то не може всички заедно  smile3534 smile3502
Марги привет и на теб Simple Smile

Абе простих ти от мен да мине Joy JoyАз много я харесвам Туба, ама не знаех че и ти я харесваш Grinning
За Киво да се изкажат по-компитентните Peace
Ох Кенан пее Grinning

# 410
Марги  Heart Eyes благодаря ти от сърце! Страхотен портрет на Кузи направи, браво!
Момичета, нашия сапфир не е там   Cry щяха да го дадат още, когато пристигаше ... И Халит не присъства ...
Роминка, казват, че в Нюрнберг било много красиво ...

# 411
Фенче, един от най-красивите градове.

Сапфирът си се плацика със севгилито, според мен. Вие къде ги гледате?

# 412
аз ги гледам тука
http://canli.kanald.com.tr/

# 413
Ооо хич няма да ги гледам тогава,щом няма сапфири  Laughing
Изчезвам,че имам на компа един филм дето му се каня от седмица
Лека вечер дружки Hug

# 414
И аз изчезвам да си гледам последния епизод на Game of Thrones

# 415
Ванче Heart Eyes, ако кажеш още веднъж , че тая бабка е по-красива от Берен и ще ти се напрегна Mr. GreenАма и аз ти пожелавам да си намериш най-убавата рокля Wink

В темата за Слънцата, следят най-информативно наградите Peace
Роминка Heart Eyes, много хубав летен колаж,а  ти в кой град живееше?
Кой според вас ще вземе награди много ми е интересно, може и Чачи или Божеството newsm78 Mr. Green
Те не присъстват.
Тойгар спечели, браво, заслужено според мен.

# 416
Ми няма да отиде Киво, я! Не можаха да оценят сериала , за какво да ходи  newsm78 И Фарах не я видях ... Не може никой да ме убеди, че оня малкия пикльо играе по-добре или че филма е по-качествен ... И награда получи Серенай  newsm78  а доколкото знам, тези, които гледат сериала не я харесват особено ... Карай! Аз така се надявах, че Кенан Й. тази година ще спечели за Карадайъ ...нейсе! И Халит заслужава! Миналия път Киво му я взе Златната пеперуда, нека сега той се радва. Peace А Тойгар винаги заслужава награда, невероятен е !

# 417
Фенче, и аз си мисля, че Киво няма да отиде по тези причини. А Кенен И. не е ли получавал миналата година newsm78  И Серенай ли я изкараха на-добра актриса Grinning А Халит наистина заслужава Peace

# 418
Ми няма да отиде Киво, я! Не можаха да оценят сериала , за какво да ходи  newsm78 И Фарах не я видях ... Не може никой да ме убеди, че оня малкия пикльо играе по-добре или че филма е по-качествен ... И награда получи Серенай  newsm78  а доколкото знам, тези, които гледат сериала не я харесват особено ... Карай! Аз така се надявах, че Кенан Й. тази година ще спечели за Карадайъ ...нейсе! И Халит заслужава! Миналия път Киво му я взе Златната пеперуда, нека сега той се радва. Peace А Тойгар винаги заслужава награда, невероятен е !
Гледах сериала в началото Фенче но не издържах на лепкавия шербет и лиготиите, и се отказах отдавна, въпреки че главния е Чаатай а той е на подписите, и на ава ми от любимия ми сериал АФК. Не е за приказка просто, пролича си, че Едже остана сама без Мелек както и в КСШ след шести епизод.
Тези награди са за вървежните настоящи Дизита в момента а КСШ не е сред тях, затова и Киво не е там.

# 419
Е ги и тия - оставих ви за няколко часа и оп 50 и кусур нови отговора  ooooh! Нема да ви чета сега, че нямам поуър  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт