Трагедията във Варна, Добрич и другите градове и села

• 57 240
  • 986
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Нека Бог е с всички ни. Поклон пред жертвите!

# 226
Благодаря, BirdsFlu, добавих и двете.

# 227
  • До хладилника, който обичам
Аз съм от Перник, знам какво е да преживееш ужаса на природната стихия. Очаквам след успокояване на обстановката да започнат темата със застраховките.... Ми да си се застраховал, бе!
Ами, ние 2007 бяхме застраховани. Изплатиха 500 лв след невероятни разследвания, все едно сами сме изпуснали язовира неконтролирано, при щети за над 4-5000лв. Повече не се застраховахме, няма смисъл.

# 228
  • Варна
Някой да има информация за положението в Кранево освен дадената в тв 7?Наистина ли е под вода ?

Какво точно са дали ? Според леля ми ниската част към морето е заляна , но които са в горната част са добре. Ако може малко повече подробности ? Сутринта слушах и че Оброчище е под вода, те нали са в ниското  Confused

# 229
  • Добрич
Някой да има информация за положението в Кранево освен дадената в тв 7?Наистина ли е под вода ?

Фирмата ни има склад в Кранево. Наводнено е почти цялото село. Пътя Оброчище - Кранево е затворен, не може нито през Балчик , нито през Варна да се стигне. Сега разбрах, че май вече са започнали да пропускат високи камиони и нашия камион все пак е достигнал до склада.

# 230
Бог да е с тях!

# 231
# 232
малко странично питане за други райони - какво е положението около бургас/изворище ме интересува/ и района на златарица?

# 233
Всички сме съпричастни към трагедията, стискаме палци да няма повече такива неща, а за загиналите ПОКЛОН  Cry

# 234
Вината е във всеки един от нас!
Мир на душите на загиналите! Flowers Rose Flowers Rose
Дано времето се оправи и да не се случва повече  Praynig

# 235
Защо ли е свален клипът от статията в offnews?

Ха, вярно е свален, преди малко го имаше.

Не е свален  - ето я статията в OffNews
А във Фейсбук се разпространява и с оригиналния линк към Youtube

# 236
Видях следното :

7-годишният Константин Силвиов Шопов е хоспитализиран в детска хирургия на болницата. Той към настоящия момент е без придружител, ще се предприемат действия по издирване на роднини на детето. Момченцето е било открито на капак на лек автомобил и заведен в здравното заведение от екип на „Бърза помощ“.

За МБАЛ „Св. Анна“  става дума. Ако някой може да помогне?
Това ме разстрои ... милата душичка
Дано открият родителите му и то да е добре  Praynig

# 237
  • София, България
В Добрич казват, че нещата изобщо не са добре! Нека стиснем силно палци, да се помолим за тях да ги подмине поредната трагедия! 3-ти труп са намерили  Cry

Новината за детенцето е много разстройваща! Дано да открият родителите му живи и здрави, да могат да си го гледат и да му се радват! Cry

# 238
  • Варна

Фирмата ни има склад в Кранево. Наводнено е почти цялото село. Пътя Оброчище - Кранево е затворен, не може нито през Балчик , нито през Варна да се стигне. Сега разбрах, че май вече са започнали да пропускат високи камиони и нашия камион все пак е достигнал до склада.

Мерси и мен ме интересуваше  Peace

# 239
  • София
малко странично питане за други райони - какво е положението около бургас/изворище ме интересува/ и района на златарица?

За Градина и Созопол само съобщаваха, че е било по-сериозно положението, но несравнимо с критичното във Варна.

Общи условия

Активация на акаунт