Трагедията във Варна, Добрич и другите градове и села

• 55 621
  • 986
  •   1
Отговори
# 480
  • В страната на мечтите.
https://www.youtube.com/watch?v=2WcNmrNBt_w Това видео показва една от възможните причини за наводнението.. Има снимки от google maps които показват от къде е тръгнала водата и до къде е стигнала...  ooooh! ooooh!  smile3556

# 481
  • Разпиляна във въображението
Което само доказва, че човешка глупост и безхаберие са основните причини това да се случи.

# 482
  • В тъмната гора.
От вчера пускаме семейно смс-си и съм разочарована, че само толкова парички се събраха до края на деня.
Погнусена съм от Слави и неговото шоу, от идиотите в народното събрание, от побъркания Сидеров. Вместо да нарамят лопати и тръгнат да помагат си правят пиар на гърба на жертвите и на засегнатите от наводнението.
Разбра се, че наводнението специално във Варна е заради незаконна сеч на циганските босове, на незаконни постройки от самонастанили се цигани в дерето и създаване на своеобразно гето в Аспарухово. Циганите  -контингента на ДПС...циганите, вечно искащи и нищо недаващи. Колко пъти в София, в Ямбол, в Париж..в Рим..им събарят катуните и гетата и те пак наново ги изграждат. Държавниците отдавна са в ръцете на циганите, кой ще скочи да им бута къщите..Кой де..Кой?..Нали на тях разчитат на избори. Портних е цвете за мирисане пред изродите от ДПС, който сега замазват лайната, които са сътворили.
В един момент лъсна цялата помия на политиците  - фалита на КТБ /банката на правителството/ и трагедията в Аспарухово, заради толеранса към циганите даден пак от това правителство и от всички предшестващи го.

Дерибеи и мързеливци се заиграват пред малкия екран, а народа е оставен сам да се оправя.
Да сме живи и здрави ще помогнем на хората, а онези чумата да тръшне.

# 483
Малко съм изненадана от събраната сума  от смс-и.
Някак си ,вярвах ,че ще бъде по-голяма ,особено в първия ден след бедствието.
Някак си ,ми се искаше да вярвам ,че българската общественост в лицето на познати лица,на богати хора ,на големи вериги магазини ,ще откликнат....някак си ! Може ли хората да нямат вода да пият ,а една фирма  като "Бачково" да кажем ,да не им дарят поне един тир вода Shocked Ами гголемите вериги???Кауфланд,Пикадили...само ще печелите ли бе хора ?
Джокович беше дарил огромна сума след наводненията в Сърбия и Черна гора.Нещо ми се върти като половин млн.евро.Ние нямаме ли спортисти  с огромни финансови възможности?На прима виста се сещам за Наско Сираков и пишман политика Илиана Раева. newsm78Какво чакат ,къде дремят???То не може само по телевизията да се правиш на маймуна ,иска се да бъдеш и човек...240 депутати са ,по хиляда лева да дарят  - пак е нещо !Вярвам ,че тази сума е НИЩО за българския депутат.Нещо като пари за закуски за детето му или абонамент в м=козметичен салон за жена му..МНого ми е мъчно ,извинете ме за объркания пост  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 484
  • Някъде там
Нагли колкото си искаш  #2gunfire
http://petel.bg/CHitateli--Gotvyat-svatba-v-Maksuda--Slagat-stse … -razreshi-__75534

Единствено Метро е направило дарение всички други пасуват  #Cussing out Пращаме есемеси обикновените хорица, а богатите дреме им на шапката нали не са те там  #Cussing out

# 485
  • София, България
Четох във ФБ, че циганите разграбвали всичко от БЧК. Миели си краката с минералната вода. Не знам доколко е вярно, нямам и кой знае колко против тях, но от тоя пункт не ги ли спират да взимат всичко. Направо съм бясна!  #Cussing out

# 486
Четох във ФБ, че циганите разграбвали всичко от БЧК. Миели си краката с минералната вода. Не знам доколко е вярно, нямам и кой знае колко против тях, но от тоя пункт не ги ли спират да взимат всичко. Направо съм бясна!  #Cussing out
не съм чела , понеже нямам фейсбук, но Вярвам с две ръце и крака, че е така.  Живяла съм в циганското гето на Пловдив и съм виждала немислими неща, от тях #2gunfire.  И да, имам много против тях #2gunfire

# 487
От вчера пускаме семейно смс-си и съм разочарована, че само толкова парички се събраха до края на деня.
Погнусена съм от Слави и неговото шоу, от идиотите в народното събрание, от побъркания Сидеров. Вместо да нарамят лопати и тръгнат да помагат си правят пиар на гърба на жертвите и на засегнатите от наводнението.
Разбра се, че наводнението специално във Варна е заради незаконна сеч на циганските босове, на незаконни постройки от самонастанили се цигани в дерето и създаване на своеобразно гето в Аспарухово. Циганите  -контингента на ДПС...циганите, вечно искащи и нищо недаващи. Колко пъти в София, в Ямбол, в Париж..в Рим..им събарят катуните и гетата и те пак наново ги изграждат. Държавниците отдавна са в ръцете на циганите, кой ще скочи да им бута къщите..Кой де..Кой?..Нали на тях разчитат на избори. Портних е цвете за мирисане пред изродите от ДПС, който сега замазват лайната, които са сътворили.
В един момент лъсна цялата помия на политиците  - фалита на КТБ /банката на правителството/ и трагедията в Аспарухово, заради толеранса към циганите даден пак от това правителство и от всички предшестващи го.

Дерибеи и мързеливци се заиграват пред малкия екран, а народа е оставен сам да се оправя.
   Споделям мнението на тази дама, мисля  по същия начин.  Мръсните, долни цигани от години живеят на наш гръб безнаказано и безплатно  #2gunfire #2gunfire

# 488
  • София

Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace

# 489
  • Перник
_Mishel_, Данчето с трабантчето, изцяло споделям вашите мнения.
Кристалина Георгиева дари 20 хил. лични средства и масово коментарите в нета бяха отрицателни Tired А, постъпката й може да бъде само пример за всички Peace

# 490
  • Варна
То е ясно, че няма да помогнат, въпреки че има хора, за които суми като 20-30 000 са посилни. Само 20 такива човека и ето половин милион, а те са много повече. Ще се оправяме сами с смс-и колкото можем и дано успеем повече, за да помогнем на всички пострадали 
Ох, във Варна пак се разгърмя. Дано не завали!!!!!  Praynig Praynig Praynig

# 491
  • Варна
_Mishel_, Данчето с трабантчето, изцяло споделям вашите мнения.
Кристалина Георгиева дари 20 хил. лични средства и масово коментарите в нета бяха отрицателни Tired А, постъпката й може да бъде само пример за всички Peace
Взе ми думите от устата - вчера цял ден ги слушам как се плюят всичките ни управници от - до... Е, защо не чух никой друг да е дарил каква да е лична сума. Тя затова и Гала вечерта точно богатите хора помоли да помогнат, защото обикновенните хорица винаги помагат с мисълта, че и те може да са на същото място - недай Боже  ooooh!
А тук току що започна пак да гърми и трещи - дано не се изсипе много дъжд пак, че.... Praynig

# 492
Във Варна започна да вали много силно молете се!! Sad

# 493
Във Варна отново вали проливен дъжд...  Praynig Praynig Praynig

# 494
  • Варна
Къде бе - аз съм в Цветния още няма дъжд!
Боже опази  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт