Трагедията във Варна, Добрич и другите градове и села

• 55 468
  • 986
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
''Развитието на всяко общество си личи по отнопението към животните.''Ганди
 Sad

ТОЧНО
важното са животните
хората не са животни , особено децата
да се оправят сами newsm78

# 601
 Rolling Eyes
Четохте ли това от Декември миналата година

"Ванга била предрекла за 2014 година: Река от трупове!
13.12.2013 17:37;  24часа онлайн"

изт. http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2609223

# 602
  • Някъде там
Защо ми беше изтрит поста  newsm78

НЕ ВИ ХАРЕСА, ЧЕ НЕ ПОДКРЕПЯМ ЦИГАНИТЕ ЛИ ?????

# 603
Защо ми беше изтрит поста  newsm78
Какво си писала?

# 604
  • Варна
Не е ли време да се разбере , че трябва да се спрат детските , ВСИЧКИ , помощите за самотни майки СЪЩО.Толкова ли е трудно да се стимулира раждаемоста по малко по УМЕН начин.Примерно при раждане на първо дете опрощаване здравни вноски на родителите , при второ - примерно данък сгради , при трето - такса смет , възможности през данъци и такси има хиляди.Да сте чували циганин да плаща данъци , такси и осигуровки.

# 605
  • Варна

Те доста неща се опитват да цензурират навсякъде,но няма как,защото циганите с мерцедесите от Максуда ги видяха много хора с очите си Mr. Green

# 606
  • Някъде там

Пуснах статията, че БЧК днес тръгват по домовете и актьори като Куката също се включват в почистването!!!

Един от живущите там каза в интервю, че имало изготвен план за дерето от 1979 г.

И изказах недоволство към .....

# 607
  • София
Горкичките бездомни животинки  Cry
И хора разбира се.Просто ми се къса сърцето като гледам малки и големи котенца да обикалят докато вали и гърми.Не влизат да се скрият под колите ами обикалят милите.

ooooh!  ooooh!  ooooh!

Плевнелиев обещал,че ще се покриват щетите?КОГА?НА КОГО?На ромите,защото българите вече ще са се пооправили.Не е честно.Защо не се помага на хората,до кога ще подпират ромите?И докога ще издържат свестните,възпитани и добри българи.Как е възможно в 21 век след толкова време да има неизровени хора?

ooooh!  ooooh!  ooooh!

Изпитвам цивилизационен срам за всяка жалка патка, за която представителите на животинския свят са по-ценни от хората, независимо от техния етнос и социален статус  ooooh! Не знам какво да коментирам вече, оставам безмълвна от човешката простотия, ограниченост и егоизъм...

Много, много още кризи и катаклизми ни трябват, за да усетим за какво става въпрос...

Този път наистина ме е срам.

Мен още повече ме е срам от такива като теб.

# 608
  • Някъде там

Те доста неща се опитват да цензурират навсякъде,но няма как,защото циганите с мерцедесите от Максуда ги видяха много хора с очите си Mr. Green

Peace

# 609
  • Варна
Цигани от друг район на Варна се редят в Аспарухово за помощи.  Confused

http://www.varna.utre.bg/2014/06/21/237300-romi_ot_maksuda_na_op … shti_v_asparuhovo

Този коментар под статията ми хареса:
Цитат
На тия що не им дадат една лопата и да чистят боклуците, които самите те са натрупали и са основна причина за наводнението? Един път ще плащам държавата да им плаща помощи, за да могат да раждат на воля по 12 такива хрантутници, които да хвърлят боклуци в деретата x12, втори път ще плащам да държавата да ги обгрижва с медицински помощи, трети път ще им плащам водата и тока, които са "безплатни" ама само за тях, реално аз ги плащам, четвърти път ще плащам на гражданска защита да ги спасява от собствената им глупост, пети път ще плащам на общината да чисти отпадъци и шести път да дават помощи на всичките цигани засегнати и незасегнати в радиус 50 км и повече.

Това дали няма да настрои хората негативно и да се замислят дали да помагат със същия ентусиазъм...

Вярно ли е че всички загинали са цигани?  Rolling Eyes

Във Фейсбук са ми неуместни (да не кажа смешни) някои постнати картички от рода на "Поклон пред паметта им"...

# 610
  • Ямбол
Помощите не са стимул, а помощ.
Просто трябва да има затегнат контрол да се спазват сегашите правила еднакво от всички и това ще е достатъчно.
Като начало да не се допускат незаконни постройки, особено там, където е опасно, както и незаконна сеч.
Тук в Ямбол им събориха блока и какво стана, направиха си колиби където сварят, крадат и секат наоколо и вдигнаха набезите.

# 611

Пуснах статията, че БЧК днес тръгват по домовете и актьори като Куката също се включват в почистването!!!

Един от живущите там каза в интервю, че имало изготвен план за дерето от 1979 г.

И изказах недоволство към .....

Да, сетих се, тук или във фейса четох. Наричай ги роми-  #2gunfire #2gunfire

# 612
 scherifka,

При вас /Добрич/, само от дъждовете ли е тази вода? Защо се отича толкова бавно? Не съм много наясно, но няколко пъти споменавят прелели язовири.
Дано по скоро свърши това.

# 613
  • Някъде там
Гледайте БТВ за незаконните постройки newsm78 Кмета върти сучи  ooooh!

90 процента проблема бил заради дъжда останалите 10 било човешка грешка  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 614
  • Варна
Гледайте БТВ за незаконните постройки newsm78 Кмета върти сучи  ooooh!

И нищо конкретно не казва Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт