Трагедията във Варна, Добрич и другите градове и села

• 55 403
  • 986
  •   1
Отговори
# 690

Сигурно ще се върнат за още помощи...
А, не ги виждам с лопатите да чистят, дори и пред собствените им домове.

Стига, спрете се! Като искате да ги видите с лопати отидете на място.

ВСИЧКИ РАБОТЯТ. И БЪЛГАРИ И РОМИ. Никой не се помотква. От там се връщам.

# 691
Значи буквално да се възползват. А мен не ме питай какво може и какво не може.

# 692
Касита Какво значи да се възползват от положението????? Аз ли си построих незаконна къща на дерето????? Нямаше ли кой да не допуска това да се случва!! А за максуда и един полицай не може да влезе там!!!

и аз това се чудя  newsm78

Жени Калчева, коментираме тези, които са се редили за помощи и предтсвяли се за нуждаещи, без да са били от засегнатите райони. възмущаваме се, че за тази прогноза за времето се е знаело от дни - и никой нищо не е направил, за да предотврати ситуацията.  аз лично се възмущавам на една медия, която толкова патриотично отиде да помага на жителите на дерето, че забрави че има един друг град в който е също бедствено положението. а на всичкото отгоре - като ги слушаш и по новините - няма да дойде държавата да се мобилизира и да помогне ...

# 693
  • на североизток от Рая
Даже не само в още един град е бедствено положението.

# 694
  • Mediterraneo

За повече информация относно приемане на помощите можете да се обръщате на тел: 0885 6201 – Валя Закова, 0888 21 84 58 – д-р Артюн Еринозов

Телефонът на Закова не е пълен.

# 695
  • Някъде там
Някой знае ли какво е положението в село Равна гора?
Няма за какво да се притесняваш!!!Само е кално, но няма никакви поражения  Peace

# 696
  • TX
 малка част от пострадалите домове в Добрич

">#t=519[/video] имам близки сред тях

# 697
Извинявам се, че не съм чела темата дали вече е споменато, но само да споделя, че в Русе помощи се събират в Сдружение "Център Динамика" на ул. "Панайот Хитов"-9 /намира се отзад на сградата, в която е кафе-бар Перла/ За повече информация и въпроси:082/ 826 770
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/10 … 74941310932_n.jpg

Последна редакция: нд, 22 юни 2014, 18:21 от Камалия

# 698
малка част от пострадалите домове в Добрич

">#t=519[/video] имам близки сред тях
Гледах клипа и сълзите сами започнаха да капят.Къщата на майка ми е 200м по-нагоре и съм израснала в квартала.Нейният покрив протече и част от тавана падна,а мазите на къщите по цялата улица са пълни,но това е бял кахър в сравнение с клипа.
Кметицата казва ще се отпускат по 325лв,а президента ,че пострадалите ще получат адекватно обещетение.Ако тази сума е такова обещетение,горко ни.

# 699
Днес ходихме със съпруга ми до Аспарухово, занесохме 2 чувала с дрехи, защото само с това можем да помогнем. Положението в момента е страшно - калта и тинята са навсякъде по улиците, започнали са да засъхват и целият квартал е в облаци от прах. Някой беше съобразил да раздаде на доброволците маски, поне малко да се предпазят от вдишване на праха. Силно ме безпокои факта, че всичката тази мръсотия се вдигна във въздуха. Смятам, че има сериозна опасност за здравето на хората, които пребивават в засегнатия район.

# 700
След всяко подобно наводнение, земетресение и т.н. се сещам за културата или липсата на такава у българина да застрахова недвижимото си имущество. Много хора дават пари за застраховки на 20 годишни таратайки, но не и за единствения им дом.

# 701
След всяко подобно наводнение, земетресение и т.н. се сещам за културата или липсата на такава у българина да застрахова недвижимото си имущество. Много хора дават пари за застраховки на 20 годишни таратайки, но не и за единствения им дом.
Да, и аз това си помислих, но в случая не е само липсата на застраховки проблема. Затлачени корита на реки, безразборна сеч, преливане на микроязовири, стара канализация, престъпно строителство - това са проблеми, които водят големи нещастия след себе си и една застраховка не решава нещата. Но е хубаво да я има, така е. Нека въведат задължителна - както Гражданската отговорност.

# 702
Даа, за всичко това си права Peace Но същото си помислих и след нещастието в село Бисер. Тогава ММ, който е чужденец каза "гадно е, ама какво толкова, застрахователите ще възстановят щетите". Та се наложи да обясня как това ще стане на кукуво лято, защото ние само Голф тройката застраховаме.

# 703
  • UK
Някой знае ли какво е положението в село Равна гора?
Няма за какво да се притесняваш!!!Само е кално, но няма никакви поражения  Peace

Мерси, вилата ни е там Simple Smile А в Търговищко как е, нищо не чух да се споменава, но е между Варна и Търново? Сещам се преди години, хем не бяха такива дъждове, как минаваше автобуса през огромни локви там, баба ми и дядо ми живеят в село Мировец.

# 704

Една не малка част от хората са много бедни и не могат да си позволят финансово да се застраховат  Rolling Eyes Когато живееш от заплата до заплата при това с доста лишения, едва ли ще ти е до застраховки.
Аз самата съм работила за застрахователна компания и застрахователната компания беше освен с мен некоректна, ами и с клиентите си  Twisted Evil - хората плащаха за застраховки, а когато трябваше да получат пари - не получаваха  Twisted Evil

Последна редакция: нд, 22 юни 2014, 19:39 от B & C

Общи условия

Активация на акаунт