Трагедията във Варна, Добрич и другите градове и села

• 55 353
  • 986
  •   1
Отговори
# 855
Има ли банкова сметка за пострадалите в Килифарево?

# 856
  • Варна
Вече се прибрах от София...
Искрено благодаря на съфорумката, която ми се обади и изпрати с мен по автобуса два кашона адаптирано мляко. Млякото е занесено вече в сборния пункт и утре ще разучим в кои подходящи семейства да отиде, т.е. семейства с деца на тази възраст....   bouquet

# 857
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Вече се прибрах от София...
Искрено благодаря на съфорумката, която ми се обади и изпрати с мен по автобуса два кашона адаптирано мляко. Млякото е занесено вече в сборния пункт и утре ще разучим в кои подходящи семейства да отиде, т.е. семейства с деца на тази възраст....   bouquet
Дайте го на такива хора които живеят законно в кв. Аспарухово. Без доказателство - никаква помощ!

# 858

[/quote]

Те природните стихии са в пряка връзка със "съвременния" живот.
[/quote]

Всъщност не са.

# 859
  • пловдив
http://www.econt.com/2014/06/%D0%B2-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1% … 0%BD%D0%B5%D0%BD/

Може да е вече постнато, но аз мисля да пратя нещо във Варна или Добрич. Струва ми се по-лесно отколкото през БЧК

през  Еконт колетите минават през БЧК... всичко което е безплатно като куриерски услуги минава през тях...   вариант е да надпишеш колета изрично да е за някое семейство.... тогава има минимален шанс да стигне до него....  Не съм попаднала на списък с варненски адреси и телефони на пострадали семейства, но за Добрич има
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1fJwll98h7DvvX6pmXwp0Oest … /edit?pli=1#gid=0
Днес пращах на едно от семействата - Тодорка Иванова. Семейството си има вече достатъчно дрехи, обеала.....наложи се да разпитвам подробно с мои предложения, защото хората са доста стресирани и първосигнално като ги питаш от какво имат нужда казват, че не знаят. Когато пращаш на адрес, въпреки, че е за бедстващо семейство си е платено.  Това което разбрах днес е, че перилните препарати са много нужни. Всичко, което що годе е спасено минава през пране и затова препаратите просто не достигат. Ел уредите също не са за пренебрегване... примерно ютията се оказа едно от важните неща, за което не се сещаха но при изброяването ми голяма радост настана .... Моят съвет е наистина към момента да се спре с дрехите и да се мине на пасти за зъби, четки, тоалетна хартия, прах за пране, сапуни, шампоани, ютии, сушоари.... в някой от къщите е пуснат тока, но се оказват повредени полюлеите... та настолни, нощни лампи също влизат в употреба....  просто разпитвайте, за каквото се сетите... дори и да е много дребно и тъпо... на пръв поглед.... като например игли, ножици, щипки, ръкавици, аспирин, парацетамол, риванол, лепенки за рани.....  но се оказа, че и това са неща за които не се бяха сетили да помолят...

# 860
  • Варна
 Това което разбрах днес е, че перилните препарати са много нужни. Всичко, което що годе е спасено минава през пране и затова препаратите просто не достигат. Ел уредите също не са за пренебрегване... примерно ютията се оказа едно от важните неща, за което не се сещаха но при изброяването ми голяма радост настана .... Моят съвет е наистина към момента да се спре с дрехите и да се мине на пасти за зъби, четки, тоалетна хартия, прах за пране, сапуни, шампоани, ютии, сушоари.... в някой от къщите е пуснат тока, но се оказват повредени полюлеите... та настолни, нощни лампи също влизат в употреба....  просто разпитвайте, за каквото се сетите... дори и да е много дребно и тъпо... на пръв поглед.... като например игли, ножици, щипки, ръкавици, аспирин, парацетамол, риванол, лепенки за рани.....  но се оказа, че и това са неща за които не се бяха сетили да помолят...

Това е АБСОЛЮТНО вярно!
И аз днес като се прибрах, това до сега обсъждаме... Утре при нас пристига един камион с такива препарати - дарение от някаква фирма.
Хора, помагайте на Добрич!!!

# 861
  • пловдив
Има ли банкова сметка за пострадалите в Килифарево?

Доколкото разбрах от изявленията по телевизията, парите които се събират с СМС, по банков път.... всичко на финала ще се разпределя между всички засегнати райони

# 862
  • пловдив
Опитваме Kali_tod  в списъка още има хора нуждаещи се от одеала, бельо... обещали са ми тези дни да ми донеста и веднага пращам на някое от семействата в списъка  Hug

# 863
Здравейте приятели,

Днес ходихме до БДЖ офис Маркетинг и продажби.Официално ни откликнаха на молбата.ИМАМЕ БЕЗПЛАТНИ МЕСТА ЗА ОТИВАНЕ И ВРЪЩАНЕ СОФИЯ-ДОБРИЧ-СОФИЯ./ПОД ПОСТА В ТАБЛИЦАТА :ИМЕНА И ТЕЛЕФОН/.УТРЕ СУТРИН Е КРАЙНИЯТ СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ!ЕФЕКТА НА ДОМИНОТО НА СВЕТЛИНАТА ВЕЧЕ Е ФАКТ!!!!!ТРЪГВАМЕ В ПЕТЪК В 22.35 ОТ ЖП ГАРАТА ,в 22.00 ПРЕДЛАГАМ ДА СМЕ ПРЕД НЕЯ....Ето и таблицата за записване: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1bUOTZ1SonXWFrnqP69Y4pjcG … it#gid=1912317096

От фейс група - Народна гражданска защита

# 864
Дано по-бързо се възстанови целият регион и да спре да вали вече  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Иначе помогнах и аз с каквото можах -  Rolling Eyes

# 865
  • Варна
Извинявам се ако вече сте го обсъдили, но къде мога да съобщя за ужасно разрушен участък от улица и евентуално да го оправят?

# 866
Има ли СМС кампания за Добрич или Калифарево?

# 867
  • София и там където не се пуши

Много пъти обясниха, че смс за Добрич и Варна отиват на едно място и ще ги рапределят за всички нуждаещи се пострадали от пороя и в Келифарево.

# 868

Много пъти обясниха, че смс за Добрич и Варна отиват на едно място и ще ги рапределят за всички нуждаещи се пострадали от пороя и в Келифарево.

Брагодаря! Не съм разбрала Embarassed!

# 869
Хора, Майки, за довечера и утре, прогнозите са отново за бури с дъжд и градушки в цялата страна. Ето тук има молитва към Бог във време на бедствие http://www.sveta-nedelia.org/lm/nedelnipropowedi/2012/2012-05-31 … -na-bedstvie.html. Нека всички прочетем молитвата и се помолим, този път Господ да ни пощади и най-вече пострадалите хора Praynig.

Общи условия

Активация на акаунт