Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 3

• 148 802
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Ти маи говориш за плажа Аркутино, който на нас ни препоръчаха...... с повече ходене пеша се стига до устието на река Ропотамо и там било хубаво.

Аз говоря точно за плажа Перла  Peace Наистина си е извън града, минава се през една горичка, където колите си стоят на сянка, водата винаги е била кристална, прозрачна, плитко е. Лошото е, че има само едно заведение, което по- добре да не посещавате. Ако сте цял ден трябва да си носите храна и напитки, или да хапвате прословутите гевреци, които моята злояда дъщеря обожава  Mr. Green

# 346
Аз слушам и изпълнявам. Вече сме на Перла Приморско. Не е никак лошо Simple Smile Водата е без щипалки, много топла и изглезйда чиста.

# 347
  • София
....не видях Харем къде е отишъл, беше ни любимо място, а май е закрит  newsm78 .....

Имаше един Харем на Харманите - в началото на плажа до хотел Феникс.

Тази година циганията на веселата уличка е придобила нечовешки размери.
Хрумна ми нощна разходка по плажа, е, не и не - певачки се надвикват, някакви чевермета и скари опушват всичко наоколо, екзалтирани фенове на залязваща чалга звезда припяват популярен от миналото хит... ужасия.
Чета препоръчва се При Миро /или Мъро, не запомних/ - представа нямам как може някой да се храни там - нямам впр. заведението разбира се, сигурно е чудесно и храната вкусна, но мястото...

Около паметната плоча на Гошо Минчев - купчини използвани салфетки, явно мястото се използва за кенеф. Срамота.
Яд ме е, че това се случва със Созопол.

# 348
Аз понеже не си падам по кръчмите, а по баровете, да похваля бар Амор, на Централния плаж в Созопол, точно под хотел Арена. Много богат избор на коктейли-алкохолни и безалкохолни. Единственото, което ме дразни, че е латино бар, а аз не обичам латино. Иначе е интересно, идват учители по танци и канят хората да танцуват, учат ги на основни стъпки, забавно е. Изтърпявам латиното, заради вкусните коктейли и достъпните цени.
Харем мисля, че сега е Версай, но не ходя много нататък и не си падам по стила музика, който обичайно звучи там. Снощи минах и ми се стори, че пееше Сашо Роман, което още веднъж затвърди мнението ми Wink
Вярно е, че накрая на Веселата уличка има кръчми с богато меню и сносни цени, но как по дяволите да седнеш и да изтърпиш този кошмар от кресливи чалгарки? Дори модата сега е, основния репертоар да е кавъри на най-гнусната чалга, от 90 ти, което вече е... #Crazy

# 349
  • София
Аз днес бях на Хармани- много щипалки (ако са това де едни като стоножки малко. Една излезе от горнището ми докато блажено се препичах Пфу!) Иначе и аз видях превръзка във водата  Mr. Green, но това кой не е...
Утре съм на Приморско, не знам на кой плаж, но тази година около и в Созопол никъде не ми хареса.

# 350
Аз слушам и изпълнявам. Вече сме на Перла Приморско. Не е никак лошо Simple Smile Водата е без щипалки, много топла и изглезйда чиста.

Peace Там няма начин да не ти хареса.  Wink

# 351
  • Sofia, Младост 3
Аз понеже не си падам по кръчмите, а по баровете, да похваля бар Амор, на Централния плаж в Созопол, точно под хотел Арена. Много богат избор на коктейли-алкохолни и безалкохолни. Единственото, което ме дразни, че е латино бар, а аз не обичам латино. Иначе е интересно, идват учители по танци и канят хората да танцуват, учат ги на основни стъпки, забавно е. Изтърпявам латиното, заради вкусните коктейли и достъпните цени.
Харем мисля, че сега е Версай, но не ходя много нататък и не си падам по стила музика, който обичайно звучи там. Снощи минах и ми се стори, че пееше Сашо Роман, което още веднъж затвърди мнението ми Wink
Вярно е, че накрая на Веселата уличка има кръчми с богато меню и сносни цени, но как по дяволите да седнеш и да изтърпиш този кошмар от кресливи чалгарки? Дори модата сега е, основния репертоар да е кавъри на най-гнусната чалга, от 90 ти, което вече е... #Crazy

Преди години не е звучала чалга в Харем, затова питах за него, но явно вече всичко се е превърнало в чалга клубове... Жалко  Sad

# 352
Здравейте, направих резервация за Роял бийч на Градина. Не открих някакви конкретни мнения. Някой да е почивал там този сезон?

Нека аз изкоментирам след като вече мина моята почивка там.

+ Хотелът е на плажа, в началото на Градина
+ Повечето стаи имат гледка към морето, ако не си на първия етаж.
+ Персоналът е много любезен
+ Закуската - редовно зареждат чиниите и всичко е налично от 8 до 10 часа, т.е. през цялото време на закуската. Имала съм и по лоши за тези парички, така че я слагам към плюсовете

-Не е от най-чистите този хотел, но става
-Басейнът е малък за обема на хотела и шезлонгите са винаги "резервирани " с кърпа от чужденицте.
-Плажът пред хотела, свободната зона е мнооого мръсна. Платените са по-чисти
-Пътя до хотела, т.е. този към Градина като цяло е възмутителен! Прилича на лунен пейзаж!

За сега не се сещам за друго.

# 353
има ли някой скоро завърнал се от Созопол да изкаже мения за плажа ( Централния най вече , че сме там най -близко) и за заведения за хранене в Стария град най-вече ...! Ще се радвам ако някой има впечатления от края на август и нач. септември. Ние утре заминаваме с малко дете сме  и дано да си прекараме добре там. 

# 354
Следи новините, доста напечено ми се струва на мен в района

# 355
  • София
Тъкмо щях да влизам да питам някой дали има преки наблюдения. Майка ми е на Приморско, каза, че изобщо не е толкова страшно там, колкото го описват. Но в Созопол и Бургас било лошо. Утре като се прибират ще ми каже повече.

# 356
В Бургас е зле.

# 357
Тъкмо щях да влизам да питам някой дали има преки наблюдения. Майка ми е на Приморско, каза, че изобщо не е толкова страшно там, колкото го описват. Но в Созопол и Бургас било лошо. Утре като се прибират ще ми каже повече.

Родителите ми са там в момента и като говорих с тях, казаха, че единственото морето е доста бурно и има големи вълни, но като цяло нещата са спокойни. Аз естествено от новините се притесних, като казаха за тия наводнения и веднага им звъннах, но казаха, че нямало наводнения.

# 358
  • София
Тъкмо се чух с нея. В Бургас са в Морската градина, времето било много хубаво, в Созопол също.

# 359
В Созопол ужасът беше в нощта на 5 ти срещу 6 ти. Никога не бях виждала такова количество дъжд. Улицата пред нас пропадна на едно място. В същата нощ са заганали и двете жени в колите си, пометени от приливна вълна.  Вчера пътувах от Созопол за Бургас точно два часа, а иначе пътят е половин час. Попаднахме в километрично задръстване, стояхме поне час и половина без да мръднем, при тотална липса на обхват на телефоните. По пътя има паднали и влачени дървета, по една нищо и никаква рекичка, която минава наблизо по шосето. Иначе времето днес е ужасно горещо, само дърветата и разрушенията подсказват за кошмара от онази нощ.

Общи условия

Активация на акаунт